Šta je novo?

iPhone 17

• Začetnik teme Začetnik teme nitro5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je bio u nekakvoj masci ili imao bilo kakvu zaštitu preko ekrana kada je pukao?

Što se tiče pogleda jačine oba zvučnika,pro i pro max su tu isti ili postoji minimalna razlika?

Pozz.Imam iphone 17 obican,da li neko sem mene ima ovaj problem ako se moze nazvati problemom..Cudan mi je zvuk prilikom slusanja muzike bas se cuje na pojedinim pesmama kao da je probio,to nije bio slucaj kad sam imao ip 15 pre 2 godine,bilo je distorzije ali ovakvog probijanja se ne secam da je bilo skoro uzet u a1 nema ni 2 nedelje.

Pozz.Imam iphone 17 obican,da li neko sem mene ima ovaj problem ako se moze nazvati problemom..Cudan mi je zvuk prilikom slusanja muzike bas se cuje na pojedinim pesmama kao da je probio,to nije bio slucaj kad sam imao ip 15 pre 2 godine,bilo je distorzije ali ovakvog probijanja se ne secam da je bilo skoro uzet u a1 nema ni 2 nedelje.
Imam ja. Užasni su zvučnici na iPhone-u 17, svi se žale ali kasno je sada. Od najboljih do najgorih koje sam ikada čuo.

Zvuči kao da je iz bunara

17 pro nema tih problema, ali zna ponekad da secka kad se ide levo desno među app, ikonicama. Prvi ekran, drugi… Zakuca neki put neki program. Piksel 8 pro mi je fluidniji. To je što se toga tiče. Ostalo Ajfon je bolji al ne previše.

17 pro nema tih problema, ali zna ponekad da secka kad se ide levo desno među app, ikonicama. Prvi ekran, drugi… Zakuca neki put neki program. Piksel 8 pro mi je fluidniji. To je što se toga tiče. Ostalo Ajfon je bolji al ne previše.
To je definitivno problem od iOS 26 samo što mi je čudno što bi na svakom drugom tek imao taj problem

recimo kada su tek izašli - ajfoni u istyle neki jesu neki nisu seckali, recimo iPhone Air nije seckao a obična 17 jeste (pogotovo na vidžet stranici), što nema smisla

Onda odem u Gigatron i tamo ni 17 ne secka, ovaj moj 17 takođe ne secka ali on je došao sa iOS 26.2.x iz kutije i odmah sam ga digao na 26.4.1

Vidim niko ne pominje pa biće jedino meni to bitno ali sam se oduševio kad sam vidio/čuo da iPhone ima integrisan separate sounds (jedini od svih brendova, to ima i Samsung ali mora da se upali i namiješta koje aplikacije imaju dozvolu da istovremeno puštaju zvukove, ovdje to radi nativno, bez ikakvog podešavanja).

Šta to znači u praksi? Pa recimo dok puštate muziku sa telefona na nekom bluetooth zvučniku na nekoj žurci, muzika se neće prekidati dok snimate video klip. Ovdje je po defaultu pušteno sve, pa zvuk jedne aplikacije ne blokira zvuk druge, tj. može da ide muzika i na Spotify i na Instagram istovremeno recimo.

Još bih pomenuo, za ovih 2 mjeseca koliko koristim 17PM, od svih telefona do sada mi se pokazao najbolje za auto slikanje, najbolji ubjedljivo portreti, posebno u telephoto režimu, x4 recimo, sjajne fotografije dobijam. Onda shutter speed, savršen, jedino Honor može da se takmiči ali ovdje dobijam još i bolje fotografije!

PS: Još uvjek "ne udaram u zid" što se tiče da mi neke stvari nedostaju sa Androida, sve što sam mogao tamo mogu i ovdje.

PPS: Zaboravih da pomenem i iFind uređaje, dosta bolje rade od Samsung Tag uređaja, iako ovdje koristim third party tagove (Swissten Find Card za novčanik i Tag za ključeve), mnogo bolje rade, tj. dobijam odmah notifikaciju čim se udaljem i od jednog i od drugog sa telefonom + je dosta preciznije. Samsung Tag je znao da baguje i da mi javi da sam se udaljio tek posle 10-ak minuta recimo kad je prilično kasno.

Poslednja izmena:
Šta to znači u praksi? Pa recimo dok puštate muziku sa telefona na nekom bluetooth zvučniku na nekoj žurci, muzika se neće prekidati dok snimate video klip. Ovdje je po defaultu pušteno sve, pa zvuk jedne aplikacije ne blokira zvuk druge, tj. može da ide muzika i na Spotify i na Instagram istovremeno recimo.
Imam 17PM i to mi ne radi, kad pustim zvuk na blutut zvucnik cim otvorim drugu app koja ima zvuk krece i taj zvuk na zvucnik. Samo ne prekida muziku ako se snima video fajl, dok samsung ima tu opciju da raadi split audio.

Imam 17PM i to mi ne radi, kad pustim zvuk na blutut zvucnik cim otvorim drugu app koja ima zvuk krece i taj zvuk na zvucnik. Samo ne prekida muziku ako se snima video fajl, dok samsung ima tu opciju da raadi split audio.
Da, u pravu si. Barem ja ne vidim da se može podesiti da na telefonu ide jedan zvuk, npr igraš igru na telefonu i ide zvuk normalno, dok istovremeno puštaš muziku sa istog tog telefona preko bt zvučnika i na bt zvučniku se čuje muzika sa spotify-a recimo, to na Samsungu se može podesiti.

Ali nisam pričao o tome, već da jedna aplikacija ne poništava drugu pa baš kao što si rekao, čuće se zvuk iz obje aplikacije što meni odgovara (camera, tj. snimanje ne poništava muziku).

Nazad
Vrh Dno