- Učlanjen(a)
- 11.12.2024
- Poena
- 40
Mozda ProMobi?
Mislis blize 550 ili 600e?Bez apple care očekuj bar 300e minimum
Macola ili istyle su duplo skuplji.
Bio je u masci ali bez zaštite ekranaDa li je bio u nekakvoj masci ili imao bilo kakvu zaštitu preko ekrana kada je pukao?
Probaj ovde:A gde da odnesem?
Samo HrvatskiDa li podrzava unos teksta glasom na Srpskom?
Zato sam ga prodao i opet mu dao šansu i opet ga prodao.Da li podrzava unos teksta glasom na Srpskom?
Imam ja. Užasni su zvučnici na iPhone-u 17, svi se žale ali kasno je sada. Od najboljih do najgorih koje sam ikada čuo.Pozz.Imam iphone 17 obican,da li neko sem mene ima ovaj problem ako se moze nazvati problemom..Cudan mi je zvuk prilikom slusanja muzike bas se cuje na pojedinim pesmama kao da je probio,to nije bio slucaj kad sam imao ip 15 pre 2 godine,bilo je distorzije ali ovakvog probijanja se ne secam da je bilo skoro uzet u a1 nema ni 2 nedelje.
To je definitivno problem od iOS 26 samo što mi je čudno što bi na svakom drugom tek imao taj problem17 pro nema tih problema, ali zna ponekad da secka kad se ide levo desno među app, ikonicama. Prvi ekran, drugi… Zakuca neki put neki program. Piksel 8 pro mi je fluidniji. To je što se toga tiče. Ostalo Ajfon je bolji al ne previše.
Imam 17PM i to mi ne radi, kad pustim zvuk na blutut zvucnik cim otvorim drugu app koja ima zvuk krece i taj zvuk na zvucnik. Samo ne prekida muziku ako se snima video fajl, dok samsung ima tu opciju da raadi split audio.Šta to znači u praksi? Pa recimo dok puštate muziku sa telefona na nekom bluetooth zvučniku na nekoj žurci, muzika se neće prekidati dok snimate video klip. Ovdje je po defaultu pušteno sve, pa zvuk jedne aplikacije ne blokira zvuk druge, tj. može da ide muzika i na Spotify i na Instagram istovremeno recimo.
Da, u pravu si. Barem ja ne vidim da se može podesiti da na telefonu ide jedan zvuk, npr igraš igru na telefonu i ide zvuk normalno, dok istovremeno puštaš muziku sa istog tog telefona preko bt zvučnika i na bt zvučniku se čuje muzika sa spotify-a recimo, to na Samsungu se može podesiti.Imam 17PM i to mi ne radi, kad pustim zvuk na blutut zvucnik cim otvorim drugu app koja ima zvuk krece i taj zvuk na zvucnik. Samo ne prekida muziku ako se snima video fajl, dok samsung ima tu opciju da raadi split audio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari