Nije li ista cena i zvanično? U iStyle recimo je toliko
Realno ko živi bez telefoto kamere, želi lakši telefon i uz to da uštedi gotovo 420-460€ u odnosu na Pro, obična 17ca je napokon "bombona" i za one kojima je smetalo 60hz na ekranu. Da je takva situacija bila pre godinu dana kada sam uzeo 16 Pro, gotovo izvesno ničim ne bih bio uskraćen za običan model.Uvek pro varijantu. Ne vidim smisao obične, valjda je suština u kamera sistemu koji je daleko kompletniji i bolji na pro verzijama. Koga zanima samo iOS može i SE, da ne baca pare
Da,da, ali je to ta cena. Ne znam gde je 799.Samo što ga nema na stanju.
Sve to stoji, ali u ovom trenutku je na KP obična 17-ica "bombonica" skuplja od 16 Pro modela za tipa 200+ eura. Tako da kome ne treba glamur koji donosi najnovija iPhone 17 serija, 16 Pro je nesumnjivo bolja kupovina. Naravno, dok 16 Pro ne iščezne sa KP, a to će se verovatno desiti vrlo brzo.Realno ko živi bez telefoto kamere, želi lakši telefon i uz to da uštedi gotovo 420-460€ u odnosu na Pro, obična 17ca je napokon "bombona" i za one kojima je smetalo 60hz na ekranu. Da je takva situacija bila pre godinu dana kada sam uzeo 16 Pro, gotovo izvesno ničim ne bih bio uskraćen za običan model.
Nabudzili bazni model a s njim i cenu i eto.Mene u celoj toj priči "17-ica nije toliko lošija od 16 Pro itd." zanima kako smo došli do toga da za bazni model plaćamo 1200 eura. Skuvali su nas kao žabe, nema drugog objašnjenja.
Nece bas za mesec dana, ali eto vec na prolece neke stabilnije cene od 750-800eZa mesec dana ce obicna 17ca da bude 800e kao sto uvek bude na KP, polako. Novembar je uvek i bio najbolji mesec za kupovinu nove serije iPhona.
Ti ne živiš u necivilizovanoj deračnici kože s leđa, ne računaš se
US cene ne treba uopšte razmatrati jer su oni svet za sebe. Totalno drugačije dažbine, uvozne regulative, visine poreza, itd.Ozbiljan sam, jer ne pratim pomno cene niti sam ikad poručivao online. Uvek sam ajfon uzimao u Srbiji na KP negde na pola ciklusa kad mu ozbiljno padne cena
Sustina je da imas izbor. Ako ti ne treba telephoto camera, proraw/prores format, usb-3 / ostalo - base model je odlican sad.Uvek pro varijantu. Ne vidim smisao obične, valjda je suština u kamera sistemu koji je daleko kompletniji i bolji na pro verzijama. Koga zanima samo iOS može i SE, da ne baca pare
ne znam gde si video iphone 17 za 800 evra, svuda (osim u US) je cena preko 1000. Pogledaj gore - https://forum.benchmark.rs/threads/iphone-17.508226/post-7552455Koja fora iphone 17 običan na KP 1100 evra, a fabrički 799
Samo telefone ili moze i nesto drugo?😁 Ne,ne mislim na takve stvari nego tipa slusalice,sat?Ponudio sam ljudima ovde u temi da im mogu poslati telefon po boljim cenama nego na Apple. ie, bez dodatnih troskova(130e jeftinije za Max model recimo, u Three shopu) i javio se niko, posle kuknjava, giving up.
Ipak Emirati, 785 euraI ove godine je Švajcarska najjeftinija. Obična 17 košta 799 CHF. Ko ima nekog tamo nema šta da razmišlja.
Pro je 1099, a pro max 1199 CHF.
UAE ima samo eSIM modele, to je razlika, ostalo je isto i radice normalno i kod nas naravno.Ipak Emirati, 785 eurajel uzima neko odande, isti su telefoni?
Idem sad pa bih taman devojci pokupio jedan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari