Šta je novo?

iPhone 17

Moras da pretis da ces da predjes kod drugog operatera, ako treba mozes i da podneses zahtev za prenos broja i onda ce da te zovu da nude pogodnosti kako bi te zadrzali.
Da, jer to radi "druga" kancelarija za ostavljanje korisnika i tek onda nude nešto što liči na kako treba.

Slično i meni, stim da sam ja znao da Yettel nudi novim korisnicima 50%, ali nisam znao da MTS ima tako dobre ponude za prelazak iz A1 i obrnuto…
Isto sam jako dugo u MTS i sve ce uraditi samo da ostanete kod njih :D 50% na dve godine ugovor za box paket.

Narucen iPhone 17 obican i Spigen Air za kolegu, da vidimo kad stize.

Ja sam iz A1 podneo zahtev da prenesem broj u Yettel. Dobio sam jednu godinu za 0 dinara i jednu godinu na 50%,
Prosek 25% odnosno, 750din mesecno. 100GB net, neogranicene poruke i pozivim 6GB net za roming.
Pre mesec dana. NEO Super tarifa.

Ja dobio broj za praćenje pošiljke od MTS :)...samo što nema još tog broja na poštinom sajtu :p....

• Like
Reagovanja: G17
Stiga poziv od MTS da prisustvujem u Galeriji.
Ja sam naveo Delta siti to mi bilo blize, ali prebacili su u TC Galerija.
Bio sam u zurbi kad su zvali, znam da se interesovala da li mi treba punjac.

Prosecna cena za 17pm na kp veca ili ista nego legalno u radnjama.

Baterija na Air očekivano loša, a Pro i običan 17 će imati istu autonomiju pošto je ovo kanadska verzija telefona sa većom baterijom od evropske:

IMG_2907.png

Baterija na Air modelu traje skoro kao na obicnom 17...sto je super. :D
Ios26 ima jos bagova(dual mod u kameri kasno pali stabilizaciju), telefon je cvrst, cak je malo elastican, tako da ce teze da pukne...kamere i dalje imaju onaj ruzan fler...meni nije jasno kako apple ne moze to da resi...bukvalno mogu da zeznu fotku.
Svakako, Air je skroz kul...fali mu samo ultrawide kamera, ostalo je sve kako treba :D

Po ovome gore bogami air ima osetno losiju bateriju od obicnog.
Sto se 17PM tice ovo je rezultat za e sim varija tu koja ne dolazi kod nas,te stoga ovaj sa slotom za karticu ce imati bateriju slicnu kao i 16PM.

Vapor chamber uz alu unibody radi vrhunski… nadam se da će ovo biti kraj čuvenoj: Your iPhone is too hot 🥵
IMG_0772.jpeg

Da li je nekom ko je narucio po onoj originalnoj ceni Gigatron potvrdio ili otkazao porudzbinu? Neko zvao da li ce ispostovati te porudzbine?

Ocekivao sam barem 50% bolju bateriju na base modelu u odnosu na Air. Nesto ovde nije u redu, verovatno A19 čip.

Air je šmekerica model, imaće on i te kako svoje kupce koje, ruku na srce, više gledaju fenseraj.
Meni je jako žao što nema Plus modela.
17 Plus 256/512 e to bi bio tooop.

Da li je nekom ko je narucio po onoj originalnoj ceni Gigatron potvrdio ili otkazao porudzbinu? Neko zvao da li ce ispostovati te porudzbine?
Mene su zvali par sati nakon sto sam porucio i potvrdili su porudzbinu samo. Ni govora o ceni koja je u to vreme vec bila promenjena.

Platio sam karticom btw.

Komentarisali smo vec tog dana ovde vrati se pa citaj ali oni zakonski ne smeju da ti zbog promene cene odbiju ovu porudzbinu.

Mene su zvali par sati nakon sto sam porucio i potvrdili su porudzbinu samo. Ni govora o ceni koja je u to vreme vec bila promenjena.

Platio sam karticom btw.

Komentarisali smo vec tog dana ovde vrati se pa citaj ali oni zakonski ne smeju da ti zbog promene cene odbiju ovu porudzbinu.

Citao sam i pitao ai. Nisam bio odmah platio vec samo selektovao preuzimanje i placanje u prodavnici, i nisu jos zvali, pa zato pitam dal je neko zvao...

Jeste proslo previse vremena, ali videto da Srbija ima Day 1 telefone, sa prezentacijama operatera i sl. je zaista lepa promena.

Cene necu da komentarisem 😜

Zvao Gigatron, kaze ispostovace porudzbinu, za sada nisu sigurni da li telefoni stizu vec sutra ili od nedelje.

U Big Bangu su iPhone modeli "sniženi" sa još nebuloznijih cena na ove koje su svuda, ali uz svaki kupljeni telefon daju na poklon APPLE 20W USB-C Power Adapter (md3j4zm/a), ako nekom znači.
Ali su napisali da im je rok isporuke 20-30 radnih dana... mada su i meni prosle godine kada sam kupovao 16 pro dan uoci pocetka prodaje rekli da nemaju pojma kada ce poceti sa isporukom, verovatno za najmanje 15 dana, a onda sam ga sutra ujutro dobio brzom postom... Ili se prave da ne znaju ili su potpuno neorganizovani

Selfi kamera je uzbiljan upgrade, sredili su skin tone ( taman kad je Samsung otisao u zuto prativsi ih) i poboljsali su znacajno noise reduction ( bilo je i ocekivano da ce da korsite ogromnu snagu novih chipova)... I na glavnim kamerama su ozbiljna unapredjenja pre svega u kolicini detalja i color science... Realno je da je ova fraza da imamo 8 sociva marketinski trik ali kod kropovanja se dodatno koristi AI i poboljsava se slika pa nije prost crop kao sto bi bio u photoshopu... Generalno jako dobra pobosljasnja u svim aspektima slike... U uslovima dobrog svetla razlika izmedju 16 i 17 nije toliko velika ( za razliku od 15 ) sto nije bas ocekivano s obzirom na velicinu senzora ali zato u low light situacijama je razlika popirlicno velika... Ali da ne bih dalje duzio, slika kaze 1000 reci a video jos vise, evo review-a od lika koji je meni super i predstavlja stvari onako kako jesu bez jasnih pretenzija ( nadamo se da ce ostati takav kad jos poraste i dodje vise para)

Nekome stiglo nesto dodatno od yettela ili su zvali? Osim toga da je kupovina odobrena

I meni u A1 stoji da je rezervacija završena.

Nazad
Vrh Dno