Šta je novo?

iPhone 16e

ne bas popularno misljenje, ali meni je dynamic jedna od jacih stvari na telefonu. Vidim koliko mi znaci kad se saltam sa telefona na iPad, posebno jer mi je stalno neki player u pozadini (da li YT/muzika ili nesto trece) i to sto nema dynamic bi me bas odvratilo od kupovine da sam ja u pitanju

ne bas popularno misljenje, ali meni je dynamic jedna od jacih stvari na telefonu. Vidim koliko mi znaci kad se saltam sa telefona na iPad, posebno jer mi je stalno neki player u pozadini (da li YT/muzika ili nesto trece) i to sto nema dynamic bi me bas odvratilo od kupovine da sam ja u pitanju
Slažem se. Dodajem i Live activities

Da li mislite da će se ova cena od 770-780€ kod ovlašćenih distributera zadržati do daljeg, ili možemo da očekujemo neki pad u narednih mesec dana?

Na KP je cena 150-160€ niža, to nije malo i za taj iznos bih razmotrio odricanje od garancije, jer praktično pokriva sasvim ili najvećim delom većinu potencijalnih popravki.

Verovatno, osim nekih nazovi sniženja koja su simboličnog karaktera, ali niko ne može da tvrdi. Svakako za tu razliku možeš da uzmeš Apple care i onda si tek mran.

Uzeo sam ovu masinu. :cool:

Hocu, bice... sad sada prvi utisci pozitivni, baterija kida, kamera je bas dobra, s obizrom da ima jednu, perfomanse tu nema sta da se prica...

IMG_0022.png
IMG_0023.pngIMG_0024.png

Kupio ovu zverku pre nedelju dana.

Za moju upotrebu, koja je uglavnom poslovne prirode, najpodesniji iPhone.

Prešao sam na isti sa Pro Max verzije i maltene ništa mi ne nedostaje.

Dobro, priznajem, 120Hz osvežavanje jedina stvar, ali to je manja cena koju sam vrlo voljan da platim da imam lagan, sasvim novi iPhone koji mogu jednom rukom da koristim, koji staje u džep, ima odličnu bateriju i pritom nema kamera koje ne koristim, bežičnog punjenja koje ne koristim, always on display-a koji ne koristim.

Samo ono što koristim u paketu i ništa više od toga i to mi se sviđa.

Preko firme sam ga uzeo, Biznis paket ono

ja ga uzeo u mts, drzim ga 3 dana neotvorenog, nzm da li da doplatim kod drugara za 16 icu.
Sve me nesto vuce da ga zadrzim, ali se jos uvek neckam da li da ga zadrzim ili doplatim za skuplji 16

Poslednja izmena:
Ja bi uzeo 16 kad bih mogao, a 16e prodao.
Ja bi uzeo 16 kad bih mogao, a 16e prodao.

150e doplate, nego mi malo zao 16e, nzm zasto.

Upravu je Nikola, kod obicnog 16 bi dobio, jace ostveljenje da display, ultra-wide kameru, jedno jezgro vise na GPU, dynamic islad, reverse wired, DisplayPort... A zrtvovao bi mozda bolju bateriju u korist 16e, pa sad da li se isplati ne znam. i ja sam razmisljao isto, a li ne znam..Jedino mozda zasta bi bilo vredno, je da se doplati za 15/16 Pro. Al opet 16e i od njih ima nesto jacu bateriju kom je bitna baterija, tako da opet ne znam. Jedino zasta bih ga ja dao, je mozda za Vivo X100/x200 ili Pixel

Poslednja izmena:
Poceo sma da koristim ovaj 16e. Vratio sam se sa s24 na iPhone. Sem ekrana od 120hz, to mi je jedina stvar koja malo smeta. Baterija kida
Mislim da nisam pogresio sto nisam doplatio za obicnu 16 icu. ovo mi zavrsava posao i nekako mi lepse izgleda ovaj jednooki dzek nego obicna 16ica

Nazad
Vrh Dno