HAD~
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.03.2011
- Poena
- 265
Kako nema, pun KP za te pareIma nov 16 za 600?
Kako nema, pun KP za te pareIma nov 16 za 600?
Ma okej naravno da nije neka razlika. Vise me ovako interesuje ako budem stavljao na oglas moj 16.Pa dobro 630, nije 100 dukata razlika. Ja sam moj 11 2019 platio 800 evra, a to je u današnjoj vrednosi preko 1000 evra. Tako da tih 630 nije toliko loše
Nezgodno je to sto svako od nas ima razlicita podesavanja telefona i razlicita koriscenja i onda otuda i baterija drugacije i te neke stvari sto kako kazes baguju, ja gomilu stvari sto se ljudi zale na netu nemam u 90% slucajeva, ali imam nesto nekad koje niko nema desi se neki glitch. Ne bih mogao da nosim nesto da sam tako nezadovoljan, presao bih na nesto drugo, a ne tek mesecima da nosim to.Za sada jos jesam, do februara pa da vidimo sta ce samsung da ponudi. 16 pro sam uzeo (prvi iphone) bas zbog toga sto se prica kako iphone ne baguje, sve radi savrseno. Ali evo za god dana se uverio da ipak nije savrsen, ipak baguje, posle nadogradnje novog ios-a cekaj jos 2-3 zakrpe pa da radi kako treba. To je neko moje misljenje.
Kako ti se čini ekran, kad si se vratio na 60Hz?Ja mislio da je Xiaomi 14T Pro ogroman ali ovaj 16 Plus je za njega 'belegija' u pravom smislu te reci. I gabaritniji i tezi 🙁
Ali, neka ide zivot 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari