Blablayy
Poznat
- Učlanjen(a)
- 29.03.2021
- Poena
- 45
Hvala na info, cini mi se da im nije zazivela desertica...Oni ga jedini i imaju na stanju, samo onu desert boju.
Hvala na info, cini mi se da im nije zazivela desertica...Oni ga jedini i imaju na stanju, samo onu desert boju.
Sto je redovna cena u CH kada se prebaci iz CHF u EUR pa ko ima nekoga gore moze lepo da prodje ili da skokne do Ciriha / Zeneve jeftinim letom i pocasti seSkuplji je bio 15pm, ja sam uzeo 3 januara 1250€. Pre nove godine 16pm će sigurno biti 1300-1350€
U ovom slucaju bi od Ultre ostao pesak posle tolikog terora prirode, bas mi je drago da se sve zavrsilo na najbolji nacinTelefon je bio u maskici i imao je zastitnu foliju, zastitna folija se iskrzala sva od kamencica, na telefonu sve ispravno i bez ogrebotina, okacicu sliku ispod da vidite. Ostalo jos 12% baterije. Do sad nisam nikad verovato toliko u te lost funkcije ali nadjose ga dobri ljudi iz Rumunije i vratise. Pouka price: Ne dajte zeni telefon da vas slika kad su veliki talasi.
Ulepsa mi covek dan, nisam video ovu poruku na forumu godinamaKakav je SoT?
Cista sreca je sto je stedeo bateriju u Lost Modu pa je mogao da izgura i ostane upaljen do kraja dana. Sreca sto su ljudi bili normalni pa vratili telefon, drugar mi rece da sam ga izgubio u Nemackoj nikad ga vise ne bih video haha, ne znam koliko je to tacno. Kad budem prodavao telefon moram izbrisati pricu sa foruma i naravno u opis Nikad potapan, salim se naravnoU ovom slucaju bi od Ultre ostao pesak posle tolikog terora prirode, bas mi je drago da se sve zavrsilo na najbolji nacinSledece godine u Rumuniju na more kao znak zahvalnosti
![]()
Bilo je za ocekivati jer su prvi testovi kamera prikazali dosta losije rezultate od 15 pro sto je nemoguce. Ili idu onom svaki marketing je dobar marketing. Kakav je zvuk sagovornika na pro modelima obzirom da su dosta smanjili i prorez za slusalicu?🤔
Prvi put da i procitam da nova verzija sistema na iOS-u poboljsava kvalitet kamere.
'De ga znaj, lik je postavio primjere.
Nešto mi to mnogo malo. Koliko je onda pro max? I da li je u dubaiju ista stvar? I gde gledaš cene?U Americi 16pro izadje ~950e. Moracu upregnuti veze…
To sa porezom ne razumem. Na sajtu apple store u dubaiju piše 1060 evra za pro. To je cena koju plaćam valjda? U njujorku je oko 1000 evra... To je sa porezom?Cena mu je $999 (€910) za 128GB bez poreza, a porez zavisi od države do države.
Tipa, u Aljasci je ta cena jer nema poreza, dok je u New York-u (koliko se sećam kada sam bio) nešto preko 8%, New Jersey i Pennsylvania nešto manje, dalje nisam išao.
Inače sve cene su im izražene bez poreza.
Desert Titanium mi je sasvim korektna, onako nežna zlatna za nežniju populaciju.
NycTo sa porezom ne razumem. Na sajtu apple store u dubaiju piše 1060 evra za pro. To je cena koju plaćam valjda? U njujorku je oko 1000 evra... To je sa porezom?
Nestašica....verovatno veštački prave kako bi hajpovali da se sve i odma rasproda! Šef došao sa Floride pre par dana ni tamo nije našao. Ne znam kako je kolega sa posla uspeo pro max 16 da navata za 1200e na kpDzabe. A dubai? Taman sam mislio da uzmem 15pro max kod nas, a sad vidim da u nekim zemljama može i 16 pro za iste pare. Šta je sa 16 pro max, nema ga na sajtu ni u njujorku ni u dubaiju?
Veštačka je sigurno. Gomila portala i YTubera iznose statističke podatke da nikada manja prodaja nije bila pro i max modela. U procentima oko 15% u ondosu na prošlu godinu, sto je velika cifra, a njega nema u prodaji. Pokušavaju tako da povećaju potražnju i zainteresovanost. A činjenica je da ko ima 15 pro max, ne treba ni da mu pada na pamet da isti zameni.Nestašica....verovatno veštački prave kako bi hajpovali da se sve i odma rasproda! Šef došao sa Floride pre par dana ni tamo nije našao. Ne znam kako je kolega sa posla uspeo pro max 16 da navata za 1200e na kp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari