Šta je novo?

iPhone 16

Mislim da je permutovala verziju telefona i da je to ustvari model od 128GB (jer se ta cifra uklapa kada umanjiš 15.000 din. reciklaže na 135.000 dinara, koliko je telefon u gotovini). Sve u svemu, kao što kažeš, videćeš kad stigne.

To cemo tek da vidimo.
Koleginica mi rece danas da je rezervisala u MTS-u valjda jos prvi dan,niko je nije cak kontaktirao da li je zahtev uopste odobren,a kamoli o dostavi uredjaja.
Uzgred mahac table je i danas bio ispred MTS-a u knezu 🫣
To je suluda praksa mts da ne zovu ako je sve ok, samo pošalju… prvi kontakt i jedini će biti kurir. Ukoliko ima problema (kreditni biro npr) zovu…

Kao sto sam vec pisao par komentara iznad, kada me je pozvala gospodja iz A1 da potvrdim rezervaciju, sama mi je rekla posto placam gotovinom imam 10% popust i jos 15.000din za reciklazu sto na kraju izadje 121.000din, to su njene reci. Tako da videcemo kada stigne telefon.
Ne, 128GB je 120k sa popustom od 10% i uz stari telefon.
256 ces platiti vise od toga. Uostalom, na sajtu ti sve pise. 151k - 15k = 136k.

Trebalo bi od sledece nedelje da ide jos malo dole kad krenu operateri da salju.

Prilozi

• 16pmkp.jpg
    16pmkp.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 91
Ne, 128GB je 120k sa popustom od 10% i uz stari telefon.
256 ces platiti vise od toga. Uostalom, na sajtu ti sve pise. 151k - 15k = 136k.
Ja sam napisao sta su mi rekli iz A1. I nije 120k nego mi je rekla 121k i nesto sitno sto se opet ne poklapa za 128gb. Videcu kada stigne.

Nisam odolela na kraju,ipak ga porucih,mislim bio mi je divan dan,red je da castim samu sebe 🫣🤦‍♀️
I to beli,a ranije mi je beli bio zadnja opcija,sad mi je ubedljivo najlepsi.
Sad samo treba biti strpljiv (sto meni nije jaca strana nikako) jer verujem da cemo se nacekati svi koji smo narucili max verziju-nema ga nidje-standardno.
Pro verzija je svuda dostupna,ali max kao da ne postoji,i tako svake godine ista prica iznova i iznova.

Pa ja napisah da su pro dostupni, pro max nisu,za njega cemo se izgleda nacekati. Jer mi je aspolutno nemoguce da ih nema dostupnih ni kod ovlascenih prodavaca,niti kod operatera ).
Predpostavljam da ih nisu jos ni dobili… mislim da je i prosle godine max verzija kasnila,ali mozda gresim 🤷‍♀️

Pa ja napisah da su pro dostupni, pro max nisu,za njega cemo se izgleda nacekati. Jer mi je aspolutno nemoguce da ih nema dostupnih ni kod ovlascenih prodavaca,niti kod operatera ).
Predpostavljam da ih nisu jos ni dobili… mislim da je i prosle godine max verzija kasnila,ali mozda gresim 🤷‍♀️
A1, pro i pro max Uskoro, dok obicna 16 ima na stanju.

Da li neko ko je poručio online ima u statusu porudžbine napravljen nalog ili porudzbenicu? Meni je to bilo uvek, a sad ne vidim?

Zensko i hoces Max? Tebi izgleda nije zivot mazio a ni otkrio tajne zivota. :ROFLMAO: :ROFLMAO: :p:p

Da li neko ko je poručio online ima u statusu porudžbine napravljen nalog ili porudzbenicu? Meni je to bilo uvek, a sad ne vidim?
Meni je rečeno da telefon stiže u ponedeljak.
A1 iphone 16 pro 256gb.
Da li je neko dobio danas možda?

Porudžbina napravljena i završena isporučeno ti?

Napravljena je porudžbina, a za isporuku su mi javili da očekujem od ponedeljka.

Pro ili Pro Max?

Ja se pravim pametan i uzimam Max, a mogao sam danas da pokupim telefon iovako imam free vikend.

Ja se pravim pametan i uzimam Max, a mogao sam danas da pokupim telefon iovako imam free vikend.
Meni bi zbog posla Max bio idealan, ali džabe kad ne mogu onoliki telefon da nosim sa sobom. Tako da mi ovo neki kompromis i svakako upgrade u odnosu na postojeći S21.

Nazad
Vrh Dno