Ja imam 2 komada Samsung 25w evo već 4 godine rade kao i prvog dana.Koji punjac uzeti, applov 20w ili mozda neki anker 30e ili baseus 30w...?
Kakav SoT,jutros ga dobili?![]()
Svaka čast vama sto uzimate Max veličinu. Ja sam uzeo Pro, i evo ceo dan kukam… pa ovo je žešća cigla u odnosu na moj stari 15. To mi je prvi i preovladjujuci utisak. Ja sam veliki čovek sa ogromnom šakom 😄 ali mi ova veličina nikako ne odgovara.Ja se pravim pametan i uzimam Max, a mogao sam danas da pokupim telefon iovako imam free vikend.
Kao obicno dugme za kameru je super (u opcijama se iskljuci drugo). Ove fensi fore nije tako lako koristiti, mozda srede updateom.Sta bi na kraju? Jel ovo dugme za kameru vredi čemu ili je fijasko i neupotrebljivo? Jedino bih zbog toga uzeo 16, inače bolje 15 za mnogo manje para
Ja sam uvek koristio manji pro, ali me nešto navuklo za max da bih duže koristio kao znaš 3 godineSvaka čast vama sto uzimate Max veličinu. Ja sam uzeo Pro, i evo ceo dan kukam… pa ovo je žešća cigla u odnosu na moj stari 15. To mi je prvi i preovladjujuci utisak. Ja sam veliki čovek sa ogromnom šakom 😄 ali mi ova veličina nikako ne odgovara.
brzo ces ga prodati, uzmes 15 i ostane ti jos paraSvaka čast vama sto uzimate Max veličinu. Ja sam uzeo Pro, i evo ceo dan kukam… pa ovo je žešća cigla u odnosu na moj stari 15. To mi je prvi i preovladjujuci utisak. Ja sam veliki čovek sa ogromnom šakom 😄 ali mi ova veličina nikako ne odgovara.
dugme za stisavanje se uvek moglo koristiti kao dugme za kameru i na starijim modelimaSta bi na kraju? Jel ovo dugme za kameru vredi čemu ili je fijasko i neupotrebljivo? Jedino bih zbog toga uzeo 16, inače bolje 15 za mnogo manje para
Valjda 16 Pro ima bolju bateriju od starog 15 PM? @Djilkosh_Ns je postavio neki link ka testu ovde, pa mi to orjentir, ako je bolja od starog 15 PM onda je brutalna za tu veličinu, samo ako su tačni testovi.Ja sam razmisljala ovaj put od pro verziji,ali opet se svelo na to da ipak ne zelim kompromis sto se tice baterije,i da sam vec navikla na veliki telefon (12 pro max,pa sad 14 pro max). Malo sam naginjala ka pro jer sam zelela telefon koji mogu da stavim u dzep,ali ipak na kraju zelim veliki ekran i bolju bateriju.
Kolega, koliko izašao na kraju?Ja sam napisao sta su mi rekli iz A1. I nije 120k nego mi je rekla 121k i nesto sitno sto se opet ne poklapa za 128gb. Videcu kada stigne.
Aj ako može neko sa 16pro/max da skine ovu app i testira skrol da l' ide do 120hz kad se skroluje normalno(ne brzo).
https://apps.apple.com/app/id1359763765
Floating bubble pa izabrati fps.
Nemojte screenrecord, jer tad zakuca 120hz, jedino sa drugog telefona ovako npr:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari