Šta je novo?

iPhone 15

Pozdrav, jel moze neko ko ima obican 15 da mi kaze kakva mu je baterija posle godinu dan? koliko izdrzi, kako je zadovoljan? Hvala
Kod mene je trenutno na 99% sa 135 ciklusa. Baterija drži oko 2, 2 i po dana, ali sve zavisi od načina korišćenja.

Imam jedno pitanje vezano za iphone 15 pro. Desava se, ne uvek, barem koliko sam ja primetio, kada je telefon na punjacu, puni se sve normalno, ali se desi da se izmedju 75%-79% cuje zvuk kao da je prikljucen na punjac. Punjenje se ne prekida, telefon se ne pregreva. Original su i adapter i kabl. Jel se to desava jos nekome? U cemu je problem? Ako je to uopste i problem.

Mislim da smanjuje brzinu punjenja na oko 80% napunjenosti pa se zbog toga čuje al nek napiše neko ko je siguran. Dešava mi se da kad punim jedan uređaj na baseus sa više ulaza, kad ubacim drugi uređaj, čuje se ponovo zvuk kao da se tek priključuje na punjač.

Ista prica kod mene.
Na isti punjač suprugi 14Pro Max, kad zakačim svoj njen prekine na sekundu i opet počne samo sporije da puni. I obrnuto, kad ona zakači a moj je na punjaču meni se prekine i počne opet samo sporije. Ja imam HM5P.
Tako da, to je normalno

Da li ste imali problem pri javljanju tj nemogućnosti da pomerite slajder da se javite. Telefon zvoni ali ekran ne reaguje.
Imam povremeno isti problem, ali samo kada je telefon bio u džepu prilikom poziva dok kada stoji na stolu sve je ok. Da li neko ima rešenje za ovaj iritirajući problem?

Pozdrav kolege,

Imam specificnu situaciju sa 15 pro. Trenutno ne mogu da pristupim licnom telefonu i broju, a zelim da predjem na novi 15 pro dok mi ne vrate stari.
Da li je moguce setovati novi telefon i ulogovati se na licni icloud bez pristupa starom telefonu?
Zelim da povratim sve podatke, kontakte i slike koji su bekapovani na icloud, ali ne znam da li ce mi to biti omoguceno jer koliko znam prilikom setovanja salje se push notifikacija sa verifikacijom na stari telefon.
Da dodam da znam sifru za apple ID i za icloud.

Pitanje nije vezano za ovaj model, ali ne znam u kojoj temi je najbolje da pitam :)

Poslednja izmena:
Ako ti je uključen TFA, onda za login na novi telefon šalju na odredjeni broj telefona ili na trusted uredjaj da odobriš da se uloguje 😃

Mislim da su u toku tehničkih radova na forumu obrisani pitanje i odgovor za @beyondtime :)

Ako poništiš sim karticu koja je u tom nedostupnom telefonu, uzmeš novu sa istim brojem i ubaciš je u bilo koji drugi telefon, doći će ti kod koji omogućava da se loguješ :)

Prelazak sa 13 na 15? Preporuka ili ne?
Inače, 13-ca mi radi kao zmaj :)

Neces osetiti razliku.. ja sam presao sa 13 mini na 15 pro, i jasna je razlika u osvezavanju ekrana, kameri i boljoj bateriji, ostalo je manje vise isto.

Ja sam koristio poslovni 13 i presao na 15, apslutno nikakva razlika.

Tek kada predjes sa regularnih na pro modele mozes da vidis razliku, osvezavanje ekrana, kamera, baterije i sam osecaj u ruci. Ostalo sve isto.

Dosta bolja kamera koja je bila u 14 Pro modelu, ekran od 2000 nita koji sija napolju su najveće vidljive promene sparam sada već zaostalih 1200nit koliko može da izbaci 13. Najbitnija promena je vidljivost ekrana napolju (koji je najbtniji na telefonu, sve vreme gledaš u njega), generalno je bolji ekran i kamera naravno + uređaj u garanciji nov.

Da li neko zna gde naci zastitno staklo sa rupicom za prednju kameru za 15pm? Pokusao sa alijem ali ima samo ono zacrnjeno a ne bih da dizem brightnes na 100% da bih nesto mogao da procitam 🤦🏻

Pušten 18.2 zvanično za 15 Pro Max
Da li neko zna gde naci zastitno staklo sa rupicom za prednju kameru za 15pm? Pokusao sa alijem ali ima samo ono zacrnjeno a ne bih da dizem brightnes na 100% da bih nesto mogao da procitam 🤦🏻
Ja koristim zaštitna stakla na 15 PM koja nemaju rupicu za prednju kameru, zašto insistiraš da mora imati prorez za kameru?

Normalno funkcionišu svi senzori, Face ID, kamera…

Prilozi

• IMG_2980.png
    IMG_2980.png
    204.7 KB · Pregleda: 22
Instalirao 18.2 i ne vidim neku razliku mada sam od skora na iosu pa jos i ucim sta se sve moze...
Insistiram jer tripujem da gusi prednju kameru, fotke su mi ostrije na samsungu a52 nego na ovom, trenutno imam nalepljeno bas to staklo bez rupica i ubedjen sam da je u njemu problem. Na gore pomenutom a52 staklo je sa rupicom

^ ma nikakvih razlika nećeš ni videti sa 18.2, a selfi prednja kamera je uvek odlična. Sigurno ti je staklo problem ili je masno taj deo gde je kamera.

^ ma nikakvih razlika nećeš ni videti sa 18.2, a selfi prednja kamera je uvek odlična. Sigurno ti je staklo problem ili je masno taj deo gde je kamera.
Pa koliko sam video u najavama promene su uglavnom siri i ai prirode sa nekim kozmetickim promenama, celokupam utisak u odnosu na android mi je bas bas pozitivan,ali prednja kamera nije tako sjajna. Mrzi me da ostavljam telefon bez zastite pa bih prvo pojurio novo staklo pa video gde sam 🙂 mozda imam i felerican komad... Ko zna

^ definitivno je neki problem, staklo ili nešto drugo. A da je u klasi A52 daleko od realnosti.

To je i meni cudno, sto je najgore nije ni da je u klasi vec klasu ispod... A52 mi iscrta bradu, ovaj kao da imam paucinu na licu 😂 javljam kada budem imao neko resenje :))

Ja sam na 14PM koristio SmartDevil staklo koje prekriva kameru i sve je radilo kako treba. Face id je radio 10/10, kamera nije pravila mutne slike.
Žena sa Spigen staklom takođe nema nikakvih problema.
Moguće da je do stakla. Probaj bez stakla.

Koristim zacrnjeno "secret glass" i ne moram podizati osvetljenje na 100%. Fora je da ti drugi sa strane ne vire sta gledas i kuckas na telefonu. Jedino moze doci do "problema" kad krenes porodici da pokazujes fotke i snimke, pa oni sto stoje sa strane ne vide. 😆

Ne koristim nista na ekranu jer me sve pocne nervirati - ili se skuplja prasina na ivicama ili se nesto malo odlijepi ili pod prstom nije to to - sve sam batalio i bez zastite stakla ide. Kome ga imam cuvati bjezi, samo treba paziti da se ne u isti dzep ne stavljaju kljucevi, sitne pare i to je to

Ne koristim nista na ekranu jer me sve pocne nervirati - ili se skuplja prasina na ivicama ili se nesto malo odlijepi ili pod prstom nije to to - sve sam batalio i bez zastite stakla ide. Kome ga imam cuvati bjezi, samo treba paziti da se ne u isti dzep ne stavljaju kljucevi, sitne pare i to je to
I jos opasnije da ne poljubi beton..

Staviš nillkin cp+ pro i ne brineš. Posle 1god staklo kao novo a meni je spasio nekoliko puta ekran.

Da li je pametno naruciti sa alija nilkin zastitno staklo?
Posto ja ono od 1$ koristim 2 godine niti ga izgrebem niti mi ispada telefon, tako da bih fa stavim neko kvalitetnije kad vec ne menjam cesto

Da li je pametno naruciti sa alija nilkin zastitno staklo?
Posto ja ono od 1$ koristim 2 godine niti ga izgrebem niti mi ispada telefon, tako da bih fa stavim neko kvalitetnije kad vec ne menjam cesto
Pored nillkina možeš da razmotriš ESR, smartdevill, baseus itd sve su to kvalitetna stakla.

Kod mene je trenutno na 99% sa 135 ciklusa. Baterija drži oko 2, 2 i po dana, ali sve zavisi od načina korišćenja.s na iphon 15+ kupljenom u oktobru prosle godine

Kod mene je trenutno na 99% sa 135 ciklusa. Baterija drži oko 2, 2 i po dana, ali sve zavisi od načina korišćenja.
Kod mene je znatno losija situacija sto se baterijr tice. Iphone 15+ star oko godinu i 2 meseca, health je na 93%.

Nazad
Vrh Dno