Šta je novo?

iPhone 15

Dok je još kod mene 15 Pro, morao se testirati Log snimak, definitivno video “king” u svetu telefona. Komplet sve rađeno u Premiere Pro-u. YT mu malo unakazi kvalitet ali šta je tu je.

mali off
ako zna neko za iPhone iz USA, da li ce da rade domaci eSim provajderi (Yettel,mts)? Ne znam da li je bitan model, nisam siguran da li je 12,13...

Trebalo bi da radi bez problema, drugar je imao iph 15 pro za US tržište i nije imao fizički sim nego samo esim koji mu je ovde radio regularno…

Kupio sam novi iphone 15 pro i kopiro sve sa iphone 13,sad bih na iphone 13 sve obriso jer ga darujem ali nikako da ga obrišem jer sam zaboravio pasword od aplle ID, kad je želim promjeniti moram čekati sat vremena i opet nista a na novom mi se pokazuje da imam dva, iphone 15 i 13, pomagajte🙈

Ne može "ništa", sačekaš sat vremena, ideš na logout pa forgot/change password na iph13, tražiće ti face id i to je to.

Jel ima nekog ovde ko je prešo sa s24 na Iphone 15 pro ? Razmišljam da pređem sa mog S24+, svaki savet/iskustvo dobrodošao?

Pošto si imao iPhone 14 Pro, očekuješ to isto i sa 15 Pro. Ti najbolje znaš kako je.

novom mi se pokazuje da imam dva, iphone 15 i 13, pomagajte🙈
Ako ti na novom prikazuje da imaš dva, to znači da si se prijavio istim Apple ID-om na oba, a kako si se prijavio ako si zaboravio lozinku? Kao što kolega iznad reče, sačekaj, resetuj lozinku i to je to.

Samo da se pohvalim da sam usao u iphone 15pro tabor

Na americkom nalogu sam dobio 3 meseca free apple tv. Kako da platim/registrujem karticu ? Nece da mi prihvati paypal. Region je problem. Ne mogu da dodam karticu intese jer mi je adresa u americi za taj nalog.

Ja na poslednja tri uredjaja nisam uspeo da aktiviram apple tv pretplatu, jedan nalog US, drugi UK, treci HR, ni na jednom nije prosla Intesa kartica

Samo da se pohvalim da sam usao u iphone 15pro tabor

Na americkom nalogu sam dobio 3 meseca free apple tv. Kako da platim/registrujem karticu ? Nece da mi prihvati paypal. Region je problem. Ne mogu da dodam karticu intese jer mi je adresa u americi za taj nalog.

Kupi gift karticu za US nalog preko Apple Store aplikacije na telefoni ili preko američkog Amazona i redemuj gift kod sa kartice na tvoj nalog.

Ne možeš da povežeš našu karticu sa njihovim nalogom, kao što ne možeš ni naš PayPal nalog. Možeš da njom kupiš ove gift kartice, platiš Apple care plus plan, ali ne možeš da je ubaciš u tvoj Apple ID nalog.

Ok hvala. Probat ću danas. Neka preporuka za alternativu iTunes kao i neki fajl menadzer na telefonu ako ima za iOs?

3uTools

Svakako, ali to je za komp 😃

Ovako na telefonu nema ništa bolje od Files aplikacije sa svojim ograničenjima. Ništa upotrebljivo u smislu da liči na klasični gde možeš copy i paste i da imaš pristup svim fajlovima na telefonu 😃
Razumeo sam da i za to pita 😃

iPhone 14Pro, CRO nalog, Intesa Visa.
Radi kao sat.

Da li se može očekivati u narednih par meseci pad cene redovne 15tke kod nas, na kp? Iako mi i sad, za 700e, deluje povoljno

U narednih par meseci? Hoće sigurno.

Lose sam se izrazio, povodom izlaska 16tke, da li ce smanjiti cenu kao sto su smanjili i u USA sada vec, ne znam kakva je situacija posle godine bila sa 14tkom na kp kad je 15tka izasla

Trebalo bi 15 Pro da dodje na 700e nov a obican na 500e. To su i realne cene. Ali nece to tako brzo i odmah kod nas, USA is different animal.

Kod nas će biti dobro ako do kraja godine na KP dođe na 820e. 700e će koštati godinu dana stari. Pa i dalje se 14 Pro polovan prodaje za 600-700e.

Trebalo bi 15 Pro da dodje na 700e nov a obican na 500e. To su i realne cene. Ali nece to tako brzo i odmah kod nas, USA is different animal.
Kad je nov Pro model koštao 700 ? Nikad. Običan 15 ne može na 500 jer je 14 običan skuplji tj. 600+ eur. Odvalio si i ostao živ, nemoj više lupati kad te molim.

Uvek ista priča, svake godine pričate o padu cene kada izađe nov model, oni povukli već 15 Pro/15 PM sa sajta, nema više kod njih, ko je kupio kupio, samo ono što ima po prodavnicama na lageru. Nema logike da pojeftini nešto čega nema više, on može biti samo skuplji.

Kad je nov Pro model koštao 700 ? Nikad. Običan 15 ne može na 500 jer je 14 običan skuplji tj. 600+ eur. Odvalio si i ostao živ, nemoj više lupati kad te molim.

Uvek ista priča, svake godine pričate o padu cene kada izađe nov model, oni povukli već 15 Pro/15 PM sa sajta, nema više kod njih, ko je kupio kupio, samo ono što ima po prodavnicama na lageru. Nema logike da pojeftini nešto čega nema više, on može biti samo skuplji.
Zasto lupa? Covek kaze realno koliko bi trebalo da bude, da bi bilo pristupacno za nas. To sto nije, to je druga prica. Sta odma ima da ga vredjas. Ja pikiram da sestri uzmem 15 pro, ali sa tim cenama, ne zasluzuju i ne pruza ono sto moze neki android, da se ne lazemo. Za te pare ili manje vise nudi S23U ili S24U

Kako nema logike kad je izasao novi, tj bolji?

Nazad
Vrh Dno