Šta je novo?

iPhone 15

Ko vam je kriv, kad hocete premijum osecaj u ruci 🤣
Elem sto se MTSa tice i 15+ serije. Crna boja jos nekako i stize dobiju nedeljno manju kolicinu, koju razdele vecim klijentima, druge boje nikako ne dobijaju za sada.

vratis, trazis drugi

Fabricki ostecen. I moj je nov, vakum bio pa ima micro ogrebotinu na ekranu, a ja nisam za ovde dve godine napravio ni blizu slicnu, a nemam zastitu na ekranu. :D

Kod apple je “normalno” da vakum iz kutije telefon ima mikro tacke ili ogrebotine. Desilo mi se dva puta, sa iphone 6 i iphone 8+

Poslednja izmena:
^ upravo to.

@vojo77 jedino da ga otvoriš u prodavnici ili online možeš vratiti. Ako odeš kući na koji način možeš dokazati da ti nisi prouzrokovao grebanje.

Mozes ako imas video zapis dok otvaras kutiju. Tako trebas i sa svakom vrednijom posiljkom preko nasih kurira. Pa ako nesto ne valja, da prikazes kao dokaz.

De vidi samo jel made in india ili xi jinping imas kod usbc dela. I jel tako izasao iz kutije, mislim jel si ga vrno nazad?

Anyway posle citanja svih crnih vesti ja sam 20 minuta proveo u istyle da nadjem ogrebotinu ili neki bug… Ipak naucio odavno da i televizor kad kupujem isti otpakujem u radnji i upalim da vidim jel je ok.

^ upravo to.

@vojo77 jedino da ga otvoriš u prodavnici ili online možeš vratiti. Ako odeš kući na koji način možeš dokazati da ti nisi prouzrokovao grebanje.
Zakon o zastiti potrosaca. Kod nas u RS mislim da mozes 60 dana nakon kupovine reklamirati ako ustanovis da nesto nedostaje na proizvodu. Morate i vi imati isti Zakon. Obicni nasi prepisuju sve od Srbije.

Drugo je ako je uzeo na KP… ja pricam sa regularne radnje sa fiskalnim racunom.

Ovo je iz A1 preko veze, ako sam dobro skapirala.

Meni je na 13 PM nakon par mjeseci crkao display sam od sebe… sreca u garanciji.

Zakon o zastiti potrosaca. Kod nas u RS mislim da mozes 60 dana nakon kupovine reklamirati ako ustanovis da nesto nedostaje na proizvodu. Morate i vi imati isti Zakon. Obicni nasi prepisuju sve od Srbije.

Drugo je ako je uzeo na KP… ja pricam sa regularne radnje sa fiskalnim racunom.
Imamo ako uzmeš online 14 dana. Ako lično preuzmeš telefon kod operatera ili u prodavnici i kroz 2h se vratiš mislim da ne bi priznali.

Moj je taj jedini primerak u A1, Pro Max plavi, i kako da vracam kada sam jedva docekao i izvukao i ovaj 😂
De vidi samo jel made in india ili xi jinping imas kod usbc dela. I jel tako izasao iz kutije, mislim jel si ga vrno nazad?

Anyway posle citanja svih crnih vesti ja sam 20 minuta proveo u istyle da nadjem ogrebotinu ili neki bug… Ipak naucio odavno da i televizor kad kupujem isti otpakujem u radnji i upalim da vidim jel je ok.
China, ne vracam ga ukoliko ne otkrijem jos nesto. A i ide pod Aliexpress Finewoven dok ne smislim koji kvalitetan case da legne..

Moj je taj jedini primerak u A1, Pro Max plavi, i kako da vracam kada sam jedva docekao i izvukao i ovaj 😂

China, ne vracam ga ukoliko ne otkrijem jos nesto. A i ide pod Aliexpress Finewoven dok ne smislim koji kvalitetan case da legne..

Spigen ima nekoliko dobrih za pro max, ima jedan lik na KP koji ih nabavlja na nedeljnom nivou, ja uzeo odmah i case i ono ez staklo da me sacekaju kad je i telefon stigao i od prvog je sve lepo zasticeno, samo sto mi natural titanium boja nema vise nikakvu funkciju, mogao je i roze da bude :)

Imamo ako uzmeš online 14 dana. Ako lično preuzmeš telefon kod operatera ili u prodavnici i kroz 2h se vratiš mislim da ne bi priznali.

Ako uzmeš lično kod operatera i otvoriš ga pred njima, i zajedno ustanovite da bilo šta nije u redu, ista je procedura kao da si ga odneo kući i sam otvorio. Znaci, predaješ ga njima i rešava se garancija. Nije opcija da ti na licu mesta daju drugi primerak niti bilo sta slično. Tako je otkad se iphone prodaje ovde (od 6s pa naovamo).

^ šta garancija utiče na zagrebanu lajsnu? Kad ustanovite u prodavnici šalju ga na reklamaciju i farbanje? Pa valjda tu moraju dati novi telefon ili ja ne bi potpisao ugovor.

Ne mozes otvoriti telefon dok ne potpises ugovor. To ti je kao na KP, vakum se otvara, ali kad platis, a ne kao ne svidja mi se bas telefon i ostane nekome otpakovan, a svako hoce zapakovan.

Inace ogrebotine ne uticu na rad telefona, te spadaju pod kozmeticke greske. Znam kad sam drugaru ogrebao telefon nije moglo, pa je morao da mi "padne" :)

Apple will not provide Hardware Services or ADH Services in the following circumstances:

(a) to protect against normal wear and tear, or to repair cosmetic damage not affecting the functionality of the Covered Equipment;

jeli to znaci da ogrebotine nisu fizicko ostecenje i ne smeta kod ostvarivanja garancije?

mislim ne mogu da ti odbiju garanciju zbog izgrebanog telefona?

Tako je, ogrebotine su nebitne bilo da su na okviru, pozadi ili na ekranu.

Vrh Dno