Titanijum ima vrlo široku primenu za mnogo humanije stvari od pravljenja telefona i poznato je da elementi od fabrički čistog titanijuma, kako ga često označavaju, sa identičnim procentom titanijuma, neka bude 97,9%, sa minimlnom izmenom udela drugih elemenata i minimalnom izmenom tehnološkog postupka izrade, daju titanijumske elemente koji imaju drastičnu razliku u savitljivosti, krutosti, čvrstini iako su identične debljine 😃
Skraćeno, nije mi jasno zašto se svi hvataju za priču o titanijumu kao da bi to trebalo da znači da su ga napravili kao neuništivog. Ne mislim samo na Apple već na bilo koju priču o tome.
Takođe mi nije jasno da svake godine, za svaki iole više prodavan telefon, identična grupa ljudi kreće sa destrukcijom telefona sa jedinim ciljem da prikupi što više pregleda i zaradi na tome da mogu da kupe takvih još 100 telefona, a realna upotrebljivost takvih klipova u normalnom životu je 0%. Nisam nikad u životu sreo nekog koji je na osnovu takvih klipova promenio mišljenje da li hoće ili neće da kupi iPhhone 😃