- Učlanjen(a)
- 23.12.2022
- Poena
- 25
Hah....bravo za odgovor!da sam ocekivao barem bolji,ali nisam definitivno....mora se samo umreti
edit: kupis laptop kod onog ko ti da punjac, za frizider ne treba punjac
Hah....bravo za odgovor!da sam ocekivao barem bolji,ali nisam definitivno....mora se samo umreti
edit: kupis laptop kod onog ko ti da punjac, za frizider ne treba punjac
Moj post je itekako bio na mestu,sve ostalo ,sa tvoje strane....🙂 valjda uvidis nekad,mozda🙂pozkakvo pitanje, takav i odgovor
A kako ga punis, nabijes direktno u uticnicu?![]()
Kakvo pilićarenje na kablu, nemam reči. Klasika.😂
Mislio sam da se šališ za 69.99, sad vidim da stvarno Apple USB 3 kabl košta toliko. 😶69.99$
Naravno ima kvalitetnih kablova da se bira za 10$ koji isporučuju 10Gbps ali stvarno neviđeno pilićarenje. Tj razumio bih da pola prezentacije ne pričaš o nekoj reciklaži i ekologiji, tada bi ovo bio "just a business" move, ovako je stvarno pilićarenje jer će svi naknadno kupiti taj kabl a sa ovim drugim će da se šutiraju po kući.
Pazi, nije ovo uopšte pilićarenje. USB-C je razvijan sa USB 3.1 standardom na umu, većina kablova sa USB-C interfejsom najnormalnije podržava USB 3. Evo, sad sam pogledao specifikacije za moj USB-A to USB-C kabl koji je došao sa mojim tri godine starim telefonom i on najnormalnije podržava USB 3. Malo ko uopšte proizvodi USB 2 kablove za USB-C, pošto razlika nije velika, dodatni par žica, par kontakata i tako to. Apple je morao dodatno da se potrudi da nabavi lošije kablove, bilo bi im verujem jeftinije da su prosto stavili standardne, široko prisutne USB 3 koje svi daju.
Ja se nosim mišlju da Apple zapravo mrzi svoje korisnike i koristi prilike da im podvali ovakve male pakosti.
Nemojte mnogo da se nadate u budućnlsti nekim revolucijama. Bar ne u skorije vreme. Iphone je hardverski u svakom smisli blizu savršenog telefona. Nema tu šta više da se unapredi tako mnogo. Kamere su do te mere doterali da može da se snima film, procesor tera igre sa konzola, izrada kao i uvek vrhunska, baterije odavno vrhunske, ekrane ne treba pominjati... Nema dalje sem na kašičicu.Ja sam mislio da ce 15 pro max da napravi revoluciju, a ono ne ode dalje ni od nesto bolje rezolucije u odnosu na moj 13 pro max. 🤣 Za usb c d dam opet 1500€? Ista prica svake godine. Novi procesor, unapredjena kamera, bolja baterija, zvucna izolacija, materijali...i sve to mic po mic. Cela iphone prica nema onu promenu koja je bila kada se poredi iphone 6 sa Iphone X... Sve ostalo je unapredjena kopija kopije. Iphone treba da izlazi u intervalu kao Sony Playstation pa da vidis razliku 😆
To da, ali verovatno ne dolazi onaj koji podrzava thunderbolt 4 tj 40Gbps, za to ce morati poseban sa alija ili njihov ofisl.Zar kabl ne dolazi sa telefonom? Što se punjača tiče, kontam da može da se koristi od starijih modela, USB C na USB C?
Nemojte mnogo da se nadate u budućnlsti nekim revolucijama. Bar ne u skorije vreme. Iphone je hardverski u svakom smisli blizu savršenog telefona. Nema tu šta više da se unapredi tako mnogo.![]()
Kupi li ti takav telefon, svake godine se obavezno javis u ovo vreme, malo pljucnes i nikada se vise ne javisFlicker-free ekran. Brzo punjenje. Čitač otiska prsta. Bolja ergonomija, pošto je zbog ostrva gomila dugmića pobegla gore, ne može da se koristi telefon jednom rukom. Čisto na prvu loptu stvari koje mu jako trebaju.
Ubeđen sam da nisu ni pravili ios da se koristi jednom rukom, pošto je za većinu stvari nemoguće palcem desne ruke dodirnuti back u gornjem levom uglu uređaja (da ne pričamo o spuštanju obaveštenja i kontrolnog centra). Bilo je moguće na 4-5 seriji, sada je jedva moguće na manjim modelima, na Max je naučna fantastika. Nisu se udostojili da odrade ni swipe back sa desne strane uređaja, kao ni da vrate kontrolni centar da se poziva sa dna telefona. Korišćenje jednom rukom Max model je predviđeno za mazohiste ili košarkaše. 😂Flicker-free ekran. Brzo punjenje. Čitač otiska prsta. Bolja ergonomija, pošto je zbog ostrva gomila dugmića pobegla gore, ne može da se koristi telefon jednom rukom. Čisto na prvu loptu stvari koje mu jako trebaju.
Ako je razlika između običnog i pro modela toliko mala da je moraju praviti razlikom u usb portu onda je razumljivo.Ok, sad čitam da je samo obični iPhone 15 na USB 2, Pro je na USB 3. To je već razumljivo zašto su uradili.
Swipe back postoji vec godinama na iOS. Prevlacis sa leve strane na desno.Nisu se udostojili da odrade ni swipe back sa desne strane uređaja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari