Šta je novo?

iPhone 15

Evo ovako npr izgleda s9 posle 3-4 godine
Ja sam na svom S8+ imao burn in (whats app), posle godinu i po dana upotrebe. Kupljen je kod mađara, tako da nisam mogao da se pozovem na garanciju. Drug je imao burn in na note 9, ali on je ostvario garanciju u pro mobiju i ekran mu je zamenjen. Dok recimo na ajfonu nikad nisam video burn in, ali s obzirom da se radi o samsungovim ekranima, ništa me ne bi iznenadilo.

Svasta. Ja da idem loto da uplatim. Neam burn in, neam overheat, sve radi fluidno. Nema discoloration i ogrebotina posle nedelju dana. Battery life odlican. Long live People Republic of China.
U tvom slucaju od ove godine India.
Ovo sto se pise po netu su neke druge namere. Nema sanse da telefon ne bude odlican.

Da li je nekome stogao uredjaj iz Yettela? Biznis ili priv.korisnik,svejedno.

U tvom slucaju od ove godine India.
Ovo sto se pise po netu su neke druge namere. Nema sanse da telefon ne bude odlican.
Zasto nema sanse da u jeku krize prodaje mobilnih telefona, ne kiksnu, pokusavajuci da smanje troskove, a odrze nivo prodaje na talasu marketinga i kvaliteta ranijih modela... meni ne deluje nemoguce...

Imao sam prilike da koristim telefon pored 14 Pro i mogu da kažem da ni malo ne deluje manje premium. Ali je ergonomski u velikoj prednosti zbog osetno manje težine i zaobljenih ivica. Nisam primetio ni da skuplja više otisaka na lajsni, ali zato skuplja neuporedivo manje na ledjima. Odličan telefon, da biram izmedju njega i 14 Pro, ne bih imao ni sekund dileme.

Isplati li se zbog lezanja u ruci uzeti skoro isti tel😎?

Mozda mart/april kad malo cijena padne.

Ne isplati se, naravno. Ko ima 13 ili 14 pro neće nešto previše profitirati.

Nego ovde ljudi pišu da je bolje sada uzeti 14 pro nego 15 pro. Ja se ne slažem sa tim.

neka svako uzima sta zeli, barem imamo izbor

Ne, ja sam rekao da je bolje uzeti 14 pro od običnog 15. 15 pro je jači od oba i priča za sebe

Da li neko možda ima preciznije infomacije o 15+? Ekran konkretno…

Imao sam prilike da koristim telefon pored 14 Pro i mogu da kažem da ni malo ne deluje manje premium. Ali je ergonomski u velikoj prednosti zbog osetno manje težine i zaobljenih ivica. Nisam primetio ni da skuplja više otisaka na lajsni, ali zato skuplja neuporedivo manje na ledjima. Odličan telefon, da biram izmedju njega i 14 Pro, ne bih imao ni sekund dileme.
Ja sam vec imao 15 pro i vratio ga, sad cekam da stigne 14 pro. Razlika u ceni bar kod mene je 339eura izmedju ta dva modela, tako da sam siguran da 15 pro ne vredi te razlike.
Isti utisak, mislio sam da ne menjam 13 max medjutim 15 pro tako dobro lezi u ruci...
Sa maskicom na oba telefona, ne verujem da jedan i odnosu na drugi toliko bolje lezi u ruci, da vredi razlike skoro 350e.

Info juce iz yettel-a bio sam licno do poslovnice.Kazu da ni za priorder nemaju dovoljnu kolicinu i da ocekuju tek krajem decembra neke kolicine...

Svake godine ista priča. 😂

A sramota je što ljudi hoće da plate duplo skuplje telefon nego što mu je realna cena i ne mogu odmah da ga dobiju već čekaju po 2-3 meseca. 🤡

^ svesni su oni za cenu, nego preko KP nema na rate dok kod operatera ima.

Ko ima moze i vise da ih kupi odjednom , a kod operatera je bezbolnije na 24 rate , i pored toga sto te izadje daleko skuplje , kao kod MTSa

Pa ne izađe baš daleko skuplje, ja sam 14p pazario u aprilu ove godine u yettelu za 1400e na 2 godine, dok je za keš preko KP bio 1100e. Verujem da je slična cena i sa 15icom sad, nisam proveravao.

Svake godine ista priča. 😂

A sramota je što ljudi hoće da plate duplo skuplje telefon nego što mu je realna cena i ne mogu odmah da ga dobiju već čekaju po 2-3 meseca. 🤡
Mnogo bi me skuplje izašlo da kupim tel na kp i da plaćam posebno neograničen internet/pozive/poruke.
Zbog prirode posla, moram imati neogr pristup 4G, wifi palim kad se setim il kad imam malo baterije.

Prilozi

• IMG_5374.png
    IMG_5374.png
    352.5 KB · Pregleda: 380
Ma ovo je 13pm, ja cekam strpljivo A1...
Nadam se da je ovo ukupna potrošnja za oko 20 meseci, ako je mesečna treba me ubiti.

Pakao, da ne bi veze u A1 ne bih ugrabio jedini plavi Pro Max u ovoj turi, i pored rezervacije Natural titanium prvog dana preordera...

Znači to je to za ovonedeljnu turu kod A1... Nije mi preterano ni bitna boja, uzeo bih koji god pro max. Ali kako su meni rekli rezervacije više ne važe, sad je samo da se gleda sajt. Koji ko zna kada će dobiti turu za poručivanje.

Nov telefon...

Prilozi

• IMG_8313.jpeg
    IMG_8313.jpeg
    86.8 KB · Pregleda: 289
Nazad
Vrh Dno