Šta je novo?

iPhone 14

Nije trazio back up , upalio se kao da je radio klasican update. Nikad se manje nije grejao pri update-u.
 
Skinut ipsw na MAc-C sa ipsw sajta i uporno neće da odradi update ni preko Finder-a ni preko iMazing-a, piše da ne može da otpakuje kompletan fajl, a u FInder-u već nešto ne može da dovrši. u više navrata skunt fajl i nemam živaca da se preganjam sa dotičnim. Svakako mislim da je notorna budalaština da posle OTA update-a nude noviju verziju koja je isključivo za komp, a očigledno su nešto ispravljali 😁

Nemam backup ne znam hoce li mi telefon sad restore-ovati ili samo ga updatovati

Kao što ti je napisano, uvek prvo backup, a onda bilo kakvo čačkanje 😃 Klikneš ALT/Option za MAC ili shift za Win i izabereš skinuti fajl i odradi ti update sistema 😃
 
Meni je prekidao skidanje tog apdejt preko kompa i izbacivao grešku za iphone i za ipad po nekoliko puta pa sam odustala..
 
  • Like
Reagovanja: iOS
Nešto su ga debelo upetljali, kulturno rečeno 😁
 
Dobro veče, imam problema sa aktivacijom Vibera na iPhone telefonu.
Kada pritisnem send code, prikaze mi da je Failed i da idem close ili help.
Kako to da rešim?? Broj telefona mi nije blokiran, na androidu mogu lako da se registrujem a na iPhone mi izbacuje grešku da ne može.
 
Pozdrav, planiram uzeti u skorijoj buducnosti Iphone 14 Pro Max. Kakva su vasa iskustva, i da li mozda znate koliko dugo se proizvode Pro i Pro Max modeli (tj. koliko dugo ce ih biti novih u prodaji) Hvala unapred.
 
Koliko ja znam, zvanicno prestaju da se proizvode kada predstave novi model i krene njegova proizvodnja.
 
^ tako je. Kad izađe nova serija iphone ona prošla ostanu obični i plus modeli. Iz toga razloga ih je teže naći, ako se i nađe obično su skuplji.
 
Nazad
Vrh Dno