Nabaci macOS@Djilkosh_Ns lose radi sa windows 11, to je bio najveci problem, ostalo je manje vise nebitno i navikao bi se vremenom. Najgore od svega je sto sad ne znam sta da uzmem kao glavni tel, ali to je vec druga tema.
Ako imas Mac zakaci ga na coconut ili ako imas windows zakaci ga na 3utools, da se vidi koliko si imao baterije i koliko je punjenja bilo, posto smo u isto skoro vreme uzeli telefon, 2-3 nedelje razlike.14 pro, 95%, aktiviran 8.10...average sot mi oko 7 sati, punim ga preko noci i preko dana kad stignem, igram igricu na njemu i surfovanje, koristim ga i kad padne ispod 20% i dok se ne ugasi ako treba i boli me patka
Neces dok ne pocnes ponovo o bateriji.Pazite samo, ja sam dobio ban od nedelju dana zbog priče o bateriji. Ovo jeste forum ali morate da pazite šta nervira moderatore. Verovatno ću i zbog ove poruke da budem banovan...
Trajanje baterije je totalno individualna stvar koja zavisi od mnogo parametara. Zamisli kada bi svaki korisnik iPhona ovde navodio podatke o tome koliko mu traje baterija i to svakih par dana, na sta bi licila ova tema. Izgleda cemo morati da otvorimo posebnu temu samo za baterije.Cela ova strana je o bateriji, hoćeš banovati sve? I ne razumem zašto je zabranjeno. Generalno telefon radi odlično, zato se i piše o tome što celom svetu bode oči. Ali ako nam zabranite i to onda možete i temu da zaključate. iOS ima svoju temu, a ova je isključivo o telefonu, a baterija je njegov sastavni deo. Samsung S23 tema ubi o garancijama, nedobijenim slušalicama i pokušajima da se podvale tuđe pozivnice zbog poklona pa nikom ništa. Ne krše se nikakva pravila, ljudi dele iskustva i pomažu jedni drugima.
Evo ako ne trigeruje nikoga, ja bih pitao kako vam se čini kamera na 14 pro? Pre nego što sam kupio, čitao sam kako je na 13 pro bila bolja, ali ja generalno nemam zamerki. Štaviše, bolja mi je nego na svim telefonima koje sam probao, uključujući i Pixel 7 😱
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari