Šta je novo?

iPhone 14

prelepa :)

Nije, boja je super, bio sam i ja skeptik međutim nisam se pokajao.

ozbiljan
nije uopste zenska, meni je prelep telefon u toj boji

naravno to je subjective :) ne svidjaju se svima iste boje :) ali meni je lepsi od crnog telefona, a imam trenutno 12 mini black

Samo da nije crni, sve ostale boje su top.
Nosio sam kratko crni 14 Pro, jedva sam čekao da pređem na drugu boju. Završio na 14PM Gold, baš dolazi do izražaja lep dizajn telefona.

^ ja imam crni i meni je ok, po meni u 14 seriji crni i ljubičasti. Ostali otpadaju.

Ne bih više nikad u životu kupio crni telefon. Pogotovo iphone i S Ultra seriju. 😅

^ to je stvar ukusa, po meni boje koje sam naveo su odlične. Video sam oba uživo ali sam uzeo crni posto zadnjih 5 telefona su svi bili drugih boja osim crne.

^ to je extra boja da svi znaju da imaš iphone 😀

Ja koristim uvek masku i staklo, u većini providne maske.

Ovlašćeni servis - Macola, promobi... Dva-tri puta sam u iStyle nosio i sve je uvek prošlo bez problema.
Ako može da se menja deo - menja se, ako ne, stiže novi telefon.

2x 11pro, treći put kada je prešao kod sestre.
Dvaput menjan ekran, gotovo sve za pola sata - jednom otišao da se menja ekran, nije hteo da se upali posle zamene, pa sam čekao novi.

Kad kažem nov, stiže u foliji telefon, ne u kutiji (vakuum što bi rekli). To je onaj deo gde ljudi kažu da je možda refurbished.

Kad ti dosadi, bacis ga sa terase, i odes po nov. :D

Ja kako nemam tackicu na telefonima vec godinama, razmisljam se da ne bacam novac ni na maske. Staklo/foliju sam vec batalio da stavljam.
Za iPhone silikonsku masku dao 50e, realno bacanje para.

iPhone X je preživeo bez odlazaka, a i evo 14 pro je dobar za sada :)
Iskren da budem, malo sam ležerniji i manje pazim otkako sam počeo da uplaćujem apple care - što je možda i rezultiralo u količini "lomova".
Kako ti je telefon bez tačkice, ja ne znam - dovoljno je 10x da ga izvadim i ubacim u džeš i već kreću mikro ogrebotine po displeju.

Kada sam uzeo žuti XR razočarao sam se što sa strane nije bila ista žuta boja već neka zlatna. Onda sam uzeo baš dobar case i od tada za svaki telefon kupujem.

Treba da prave neofarbane telefon za vas sto koristite maske, kao da je bitno koja je boja :).

^ posto koristim providnu masku naravno da je boja bitna.

Kakva je ona purple na 14pm tu mi nude a ja sam hteo crnu boju. Da nije p.drska boja malo?
Hahahahahaha nije, nije, meni se svidela, pogotovo kad je "tmuran dan", bas lepo tad izgleda. Svaka je boja lepa, samo izbegavaj sivu.
@Djilkosh_Ns lose radi sa windows 11, to je bio najveci problem, ostalo je manje vise nebitno i navikao bi se vremenom. Najgore od svega je sto sad ne znam sta da uzmem kao glavni tel, ali to je vec druga tema.

Nazad
Vrh Dno