Šta je novo?

iPhone 14

Sta mislite, jel ce nekad biti senzor otiska prsta na iphonu?
Verujem da hoće, Apple ima tu naviku da medju prvima nešto od "odlazećih" tehnologija izbaci ali i da kasni sa implementacijama novih tehnologija dok se ne stvore neki uslovi da to urade onako kako to oni žele. Moram reći da iako sam prešao sa 14 Pro Max na S23 Ultra, iPhone ima mnogo brži i precizniji face detection.

Ne znam je l' imaju u planu da ubace u ekran, je l' ima neka informacija. Prakticniji je otisak prsta u mnogim situacijama od faceId-a, . Mada nije toliko drasticno ali jeste bolji otisak.

u kom slucaju je prakticniji? Faceid perverzija dobro radic nikad mi nije zafalio otisak osim sa maskom ali i to su resili.

Da se odjavim sa teme. Zbog nekih razloga danas sam prodao iphone, neke stvari su mi zasmetale i na kraju je otisao. I dalje stoji da je kvalitetan uredjaj, ali za sad mi jednostavno vise odgovara one ui i generalno android. Vidimo se mozda opet nekad :)

Šta te to iznerviralo? :)

i sto bi se odjavio :) nije zabranjeno pisati ovde

I ja sam na samsungu ali cu brzo da se odjavim tamo 🤣, mada cu i dalje pisati pošto sam im glavni "kritičar"

znaci i misljenje ljudi koji prelaze, vamo tamo, sve su to iskustva koja je dobro imati na jednom mestu, nekome ce pomoci da predje ili ne predje

^ slažem se, iskreno ja sam prezadovoljan sa S23U. U zadnje vreme sam navikao na iPhone, možda ostanem na samsungu sve zavisi kako mi dune. Ali oba uređaja su odlična i nemam preterano zamerki ni na jedan.

Da li znate zasto mi se selektivno syncuju slike/video zapisi sa ip14pm na ipad 10?
Prekjuce je najnormalnije syncovao slike koje sam napravio, slike od juce uopste nisu u galeriji na ipadu, tek posle restarta su pocele da se uploaduju i to ne sve, fali nekih 70% klipova i slika?
I ovo nije prvi put da mi se desava.
Na oba uredjaja podeseno je da se automatski sve syncuje i azurira

Proveri u Photos, Library i na dnu stranu bi trebao da ti piše status za upload. Nakači ga na punjač i WiFi, restart, kao što si već radio, log out i log in na iCloud, kao neki uobičajeni predlozi.

Proveri u Photos, Library i na dnu stranu bi trebao da ti piše status za upload. Nakači ga na punjač i WiFi, restart, kao što si već radio, log out i log in na iCloud, kao neki uobičajeni predlozi.
Pisalo je “Synced with Icloud just now” i kad prethodno nista nije bilo syncovano. Sad je prebacio ali je vec nekih sat vremena na punjacu, ne znam da li je zbog toga. Bio je na nekih 30+% kad sam ga stavio, nije bio bas low power mod ili kriticna baterija pa mi je cudno ako je zbog toga

Evo mene nazad na Iphone 14pm, ne mogu da kažem da je S23U loš telefon ali jednostavno mi više odgovara Iphone.

^ jednostavno ne leži, razmazio me apple. Barem sa moje strane gledanja. Po meni dnevne slike su iste. Do 10x egal a na dalje Samsung. Portret, noćne, video bolji kod apple sto meni najviše znaci. Takođe kad se deca pomere iphone to ispegla dok kod samsunga ne. Baterije bolja u mom korišćenju kod iphone. Fluidniji je zato sto animacije rade sporije dok kod Samsunga ide brze pa nemam taj osecaj fluidnosti. Generalno S23U je odličan ali meni više odgovara 14pm. Hteo sam da probam samsunga još jednom da bih video kojeg brenda ću se držati a ne svaki put kad izađe neki model kao ludak gubiti pare i prebacivati se tamo vamo.

^ ne kajem se, sad znam na čemu sam.

^ upravo to, zato sam još jednom probao i doneo odluku. Meni više odgovara iphone ali daleko od toga da je S23U loš, svaki ima prednosti i mane ali kad sagledam sve po meni dajem prednost iphone.

^ upravo to, zato sam još jednom probao i doneo odluku. Meni više odgovara iphone ali daleko od toga da je S23U loš, svaki ima prednosti i mane ali kad sagledam sve po meni dajem prednost iphone.
i ja sam u tom fazonu da posle IP12,13 ( pre toga bio malo na S22U ) i 14 pređem na S23 koga svi hvale...... A znam da ću posle par nedelja reći sebi iphone je iphone :) ..... čak me i žena provalila i zeza me

^ verujem da se brzo vraćaš nazad 😀

Pozdrav ljudi.
Da li jos neko ima problem da kada dobije glasovnu poruku na whatsapp ne moze da je cuje preko slusalice kada se prisloni na uvo. 14 pro je u pitanju.

^ jel to samo kod whatsapp ili bilo koja vrsta zvuka?

Ja mogu na 14 pro max ali zvuk je mnogo tiši nego što mi je bio na Androidu. Prakticno u nekom okruženju koje nije u potounoj tisini, skoro i nerazumljivo. Sto je steta, jer je opcija upravo i namenjena za bučno okruženje.

Poslednja izmena:
Ja mogu na 14 pro max ali zvuk je mnogo tiši nego što mi je bio na Androidu
Moja greska. Ipak radi ali samo ako se poruka direktno snimi u whatsapp chatu i posalje. u slucaju da se salje neki snimak sa drugog telefona (kao u mom slucaju sto sam snimao preko stock aplikacije sound recorder na androidu) i poslao sebi na iphone onda ne moze, ide zvuk samo preko zvucnika.

Nazad
Vrh Dno