Kako da ugasim vibraciju prilikom notifikacija, Viber recimo? U settingu Vibera sam ugasio inapp vibrate dok sam u settingu iphone svaku stavku u sounds & haptics patterns stavio na none i dalje vibrira kad stižu poruke. Onda Teams, isto vibrira pri svakoj poruci koja nije inapp...
Čisto ako nekom treba, napravih ga iz očaja, u sudiskoj nadoknadi što se kaže, već sam razmišljao koliko para da ga stavim na oglase
😀
Settings/Sound & Haptics/Play Haptics in ring mode OFF
Bukvalno nisam obratio pažnju na to jer ja taj pojam vezujem za vibraciju pri kucanju, što u suštini i jeste definicija. Kod Appla je to fensi naziv za vibraciju generalno, oči mi ispadoše od juče da podesim to
Inače, što se tiče prvih impresija, baterija je solidna samo mada u njegovu odbranu nisam se odvajao od telefona danas, cio dan sam bio kući. Anyway, u 7.30 ga skinuo sa punjača, u 17h je bio na 20%, oko 6h SOT-a. Vjerujem da je za dan maltretiranja sposoban samo PM.
Druga stvar koja bode oči je slabašan WiFi range. U sobama jedva da baca jednu crtu, stalno ga vraće na 4G i primijetio sam da se u toj "borbi" telefon fino ugrije pa mora da je i to uticalo na potrošnju. U istim uslovima je S22+ imao nešto bolji range dok je Nord 2 apsolutni šampion, pun signal gotovo u cijelom stanu.
Od pozitivnih stvari sem rečenog za software i ekran, impresivan video, za koplje bolje od bilo čega drugog, audio takođe, odličan mikrofon. (Nije ni čudo da Sonos kalibraciju svojih soundbarova dozvoljava isključivo na iphoneu)