Svet nije evro. Nije apple kriv sto je evropa propala.U Americi da.![]()
To "po radnjama u begeu" znam da ima i misli se verovatno na balkansku ulicu. Ja govorim o telefonu sa 2 godine sigurne garancije.
![]()
Nije, ali ne mozes da tvrdis da su cene svugde iste. Iste su ostale u Americi.Svet nije evro. Nije apple kriv sto je evropa propala.
Ne kapiram sta ti se posebno svidelo, telefon je identican kao prethodne generacije...Posle dugo vremena i dosta IP modela (zadnji model koji mi se svideo bio je IP 5s) moram da priznam da mi se iPhone 14 Pro baš sviđa.
Tačno je da male firme žele da se dokažu, ali ima dobar deo njih koji mulja. E sad ti znaj ko hoće da se dokaže, a ko je prevarant.Zapravo bas obratno, male firme su mnogo sigurnije jer oni zive od kvaliteta svojih usluga i preporuka, njima je u interesu da svi budu zadovoljni, jer samo tako mogu da opstanu.
Velike firme i operateri, zive od reklama i marketinga, ne od kvaliteta usluga, jer oni sta god ti uvale, opet ce vecina ljudi kad kupuje proizvod otici kod njih, jer oni su najpoznatiji, najvise se reklamiraju i najveci su, pa ajde kod njih da uzmem. Takodje oni ako izgube musteriju, njih briga, jer oni idu na veliko i musterije privlace reklamama, promocijama, popustima, ne kvalitetom. To je prosto tako u ljudskoj psihologiji, sto se vidi i na ovom forumu.
Kako druže identičan kad je dobio sve što je falilo 13 proNe kapiram sta ti se posebno svidelo, telefon je identican kao prethodne generacije...
Znaci nikad 😂. Ja ne verujem da cu menjati 12 mini jos 2-3 godine, pa onda verovatno neki 15 pro ili 16 pro. Kao sto sam se nekada navikavao sa 6s na X, tako cu i sa minija na neki pro model. Razmisljao sam se da menjam 12 mini za 13 mini ali realno besmisleno mi je da doplacujem 200-300€ samo zbog bolje baterije, koja sa mojim nacinom koriscenja (oko 1h SOT u proseku dnevno) i ne igra neku ulogu.Ja ne menjam 13 mini dok ne izadje neki sledeci mini![]()
Tome sam se i ja nadao, ali sto vise razmisljam o tome, sve manje verujem da ce se to desiti. Jednostavno, bolje ce se prodavati sa vecim ekranom. Moja pretpostavka je da ce sledeci SE ce biti u formi IP 13/14, ako sledeca iteracija dobije novi oblik kucista.Bice mozda novi SE u kucistu mini-ja
A šta će vam mini.
Ok, slažem se. Ja sam dugo koristio prvi SE i stvarno je bilo pravo uživanje.Zato sto najveci deo dana provede u dzepu, pa mi baterija ne znaci puno. Ali kada mi treba, zelim da imam telefon koji radi brzo, ima dobar ekran i odlicnu kameru. Da ga drzim u ruci ceo dan i gledam u njega 4-5 sati dnevno, isao bih na Max varijantu bez razmisljanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari