Šta je novo?

iPhone 14

Jedan od jacih utisaka sa prezentacije iP14, fotografija u prilogu.
Jeste super duper gay, ali opet manje agresivno od prezentacije koju je imao Google za Pixel 6 telefone, ako se secate onih crnih i ostalih nebinarnih trans tipova.
Sve te prezentacije izgledaju kao neka moderna Netflix serija.Pogledajte prilog 354848
Boje su referenca na originalni Apple logo.

Kad treba da stigne 14 kod naših operatera?

Masala... meni svica ispadne bolja od usa. U usa su cene bez tax. A i koliko skocila ce a u evropi oko 150e tolimo skocio i dolar. Pre 1000 usd bilo 850e, a sada ne to 1000e. jos tax oko 8% pa cimanje j 1 mesto 2 godine garancije.

Ne mogu vise ovo smece od krsoida da punim tri put dnevno, ove godine prelazim na 14 pro. Jel uzimao neko tehniku u grckoj i dobio povracaj poreza?

Jel realno da nema ama bas nista na sajtu istyle-a i operatera ? Prosle godine je odmah nakon eventa bilo kao 'uskoro' , 'preorder' itd.
Ako o5 bude haos oko kolicina, cekanja itd. onda dzabe.....

Jel realno da nema ama bas nista na sajtu istyle-a i operatera ? Prosle godine je odmah nakon eventa bilo kao 'uskoro' , 'preorder' itd.
Ako o5 bude haos oko kolicina, cekanja itd. onda dzabe.....
Verovatno nemaju info kada bi mogao da stigne, a i treba iskalkulisati koliko mogu da nas oderu... 😁

Je.... nam k... Zaista ce CH da bude najbolja opcija, steta sto su otkazali sajam u Zenevi, taman sam tad mogao da pazarim.....

Kakve su cene u Kini za IPhone? Na jesen ce biti direktna linija Beograd-Peking, mogao bih da donesem nekoliko komada. 🙂

Evo dva dana ne mogu da spavam...stalno razmišljam da li da kažem ćerki ili zetu koji žive u Cirihu da mi kupe 14 Pro ili Pixel 7? Velka dilema sad...

Koliko sam pratio u mts bude tu negde blizu zvanicne cene, samo sto dobijes na rate. Poredio sam sa i style i cena izađe skoro isto kad saberem rate.
Ja sam kupio 11 preko mts i znam da me tad izasao kao svanicna cenac mislim nesto ispod 800 evra. Po meni je to ok.

Meni operater nikad nije opcija, uvek kes. Za 13 mini mts-u bih morao da platim telefon 300e vise i pritom da budem dve godine da pretplati duplo ako ne i vise goroj nego sto imam.
Nikad se operater nije isplatio, niti ce. Jedina prednost rate, ali kes je uvek bio mama.

Action Mode, 2,8K 60 fps :)

Inace, ne znam jel neko pisao, presli su na 4nm... doduse, prvi rezultati bench prikazuju zaista mali napredak, izgleda da je ove godine akcenat bas bio na bateriji :)

Posto pixel soc opet pravi samsung uzmi iphone.

Koliko sam pratio u mts bude tu negde blizu zvanicne cene, samo sto dobijes na rate. Poredio sam sa i style i cena izađe skoro isto kad saberem rate.
Ja sam kupio 11 preko mts i znam da me tad izasao kao svanicna cenac mislim nesto ispod 800 evra. Po meni je to ok.
To je bilo samo za 11 mozda.... 13 je u pocetku bio 'dobar' preko boxa posle su digli cene bezobrazno

Taman i ovo da se proda u americi
FCA776CB-206B-4B52-ABF4-F7219661164E.jpeg

Sad je 13 u mts 866 evra. To mislim da je skroz ok. U istyle je 950 evra. Tako da je mts za aktuelni model jeftiniji. Ne znam kako ste videli da ispadne skuplje.

^ kupi Pixel. Nije do Androida, do tebe je: em mator fon em si se stiso. ;)
Ne znam kakav je pixel, al znam da je samsungova serija koja treba da parira ajfonu, tezak krs sa neverovatnim smecem od baterije, sramota je da kosta kolko i iphone, barem ova koja ima kod nas sa Exynos chipom. Sad kad iphone ima 120hz oled ekran, za mene su prednosti andorida minimalne u odnosu na iOs.

Sad je 13 u mts 866 evra. To mislim da je skroz ok. U istyle je 950 evra. Tako da je mts za aktuelni model jeftiniji. Ne znam kako ste videli da ispadne skuplje.

Kao da samo istyle postoji, oko 770 je po radnjama u BG.. Svaki put kad sam hteo na ugovor da uzmem, izadje oko 250, 300e skuplje..

Na ugovor se nikako ne isplati, ako vec hocete na rate, vise se isplati uzeti kes kredit u banci, kupiti telefon u radnji i placati banci rate, nego operateru

Nema šanse da izađe skuplje 250,300e kod operatera. 13 mini sam platio u mts 830e, dok je na oglasima 700. Za razliku od 130e dobiješ godinu dana dodatne garancije i plaćanje na rate.

Na ugovor se nikako ne isplati, ako vec hocete na rate, vise se isplati uzeti kes kredit u banci, kupiti telefon u radnji i placati banci rate, nego operateru
Evo u tehnomediji 950 evra isto. To "po radnjama u begeu" znam da ima i misli se verovatno na balkansku ulicu. Ja govorim o telefonu sa 2 godine sigurne garancije.
Ako ima negde jeftinije od operatera sa dve godine garancije dajte da vidimo pa da kupujem tamo :D
Nema šanse da izađe skuplje 250,300e kod operatera. 13 mini sam platio u mts 830e, dok je na oglasima 700. Za razliku od 130e dobiješ godinu dana dodatne garancije i plaćanje na rate.
O tome pričam :)

Пишај по сиротиљи 😂

Prilozi

• 9BB14146-CAF4-4BEA-921C-525C20895548.jpeg
    9BB14146-CAF4-4BEA-921C-525C20895548.jpeg
    178.1 KB · Pregleda: 170
Vrh Dno