12. septembraA kad pustaju zvanicno apdejt na ios 16?
12.09.A kad pustaju zvanicno apdejt na ios 16?
Ne bih mogao da koristim otvaran iphone nema šanseMeni se svidja kako izgleda Pro i Pro Max. Koliko ce biti bolji? Ne znam ali drasticno nece sigurno biti bolji od predhodne serije.
Da planiram kupiti, ne u dogledno vrijeme, ovaj 13 Pro mi je taman, zamijenim bateriju za 80e u ovlastenom kad bude vrijeme (pisao sam da mi brzo opada kapacitet) i tjeraj dalje.
Skuplji je 200e, bio je 1250€ a sada je 1450€. A 14 pro je skuplji 150€Braco, jel ima neko informaciju kolko je bio IP 13 PM u evropi na startu, da uporedim kolko je skuplja 14tica PM?
Ako se ne varam, bila je i jedna trudnica koja je prezentovala sinoć.Jedan od jacih utisaka sa prezentacije iP14, fotografija u prilogu.
Jeste super duper gay, ali opet manje agresivno od prezentacije koju je imao Google za Pixel 6 telefone, ako se secate onih crnih i ostalih nebinarnih trans tipova.
Sve te prezentacije izgledaju kao neka moderna Netflix serija.Pogledajte prilog 354848
Ne kažem da mora novi, al ne ide da se tako premium uređaj otvara pa lepi. Isto da kupiš audija kome je rađena generalnaVjerovatno i auto kupujes novo samo, folije unutra i to?![]()
Nista, morace da se juri familija po AmerikamaSkuplji je 200e, bio je 1250€ a sada je 1450€. A 14 pro je skuplji 150€
Ja ako budem kupovao to će biti preko operatera. Prošle godine sam kupio punta za 1000 evra i evo radi kao sat. A sad za telefon da dam 1500...Ove cijene su me baš razocarale.
Štedio sam i skupio pare,prodao S21 Ultru i spreman za kupovinu...ALI brate 1450E u DE,kod nas ce to ispasti cca 1600E,samo cekam da objave danas cijene.
Ipak,mozda ga uzmem,ne trosim pare na puno toga i želim se počastiti,ne znam ni sam ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari