Šta je novo?

iPhone 13

Pa da zbog velicine, sve je preglednije i meni bolje.
Imao sam 13 pro plavi, koristen i 13 pro silver nov a sada 13 pro max crni i nekako mi ovaj najbolje izgleda, najveci premijum utisak ostavlja.

Edit: koristio sam i 11 pro i 11 pro max, 12 obicnu i 12 pro max i uvijek su mi max modeli bili stepenicu iznad, vjerovatno sto su veci bili. Logicno i najskuplji, ne bi valjalo da je obrnuto.

Dobro, ali jasno ti je da je kvalitet isti jer je u pitanju isti telefon samo veći? Pregledniji ok razumem, ali mnooogo kvalitetniji teško. I ne znam kakve veze ima koje je boje sa kvalitetom takođe. Da si rekao 13 običan i pro max pa ajde tu ima razlike...

Sve je to relativno, zavisi od korisnika. Meni npr tezina max modela prestavlja veliki problem.

Dobro, ali jasno ti je da je kvalitet isti jer je u pitanju isti telefon samo veći? Pregledniji ok razumem, ali mnooogo kvalitetniji teško. I ne znam kakve veze ima koje je boje sa kvalitetom takođe. Da si rekao 13 običan i pro max pa ajde tu ima razlike...
To ti je nase ono daj na max sve.

@Amortizzer pa jeste, shvatam o cemu pises, da su isti ali nekako veci pa sve daje neki veci utisak. Mozda sam se pogresno izrazio, trebao sam reci da je pregledni pa u tome superioni u odnosu na pro obicni. Boja mi je ova nekako najelegantnija, mogao sam plavi opet da uzmem ali sam odustao. Vise mi ide za mladje generacije a sa crnom, kao u svemu, pogrijesiti ne mozes.

@Djilkosh_Ns to je to, seljacka posla ali tako je
:ROFLMAO:

Ovaj moj je amer, primjetio sam to odmah cim sam ugledao onaj prorez kao neki da ima ispod tipke za zakljucavanje. Po serijskom broju i potvrdilo se. Trazio sam na netu, ne znam postoje li neke razlike?
Ima nekih clanaka da je obicna 12 kao bolja u usa nego ona koja je namijenjena za evropsko trziste.

Da li je stiglo negde nesto (yettel, a1, mts) 13pro pro max/14pro pro max, ima li neko neki inside info posto su beskorisni svi kada se pozovu :) ?

13 pro i pro max verovatno nece ni stizati ako ih sada nema?

Da li je stiglo negde nesto (yettel, a1, mts) 13pro pro max/14pro pro max, ima li neko neki inside info posto su beskorisni svi kada se pozovu :) ?
Ne primamo te u sektu :D

Drugar moj je pre 3 nedelje uzeo 14PM u A1, čak nije bio ni na listi. Nazvao, rekli mu biće za koji dan, on sačekao, zvali ga, pokupio telefon i to je to.

13 modela teško da će biti.

^^ Hahahaha gde si bre :) , za mene mora imati mesta, bar preko veze (zbog s3 :))

Yettel intenzivno reklamira 13 pro modele svuda (na svim drustvenim mrezama) pa kao ajd prvo sam se prijavio za 13p jos 2. decembra, niko nista ne zove, setaju me bezveze svuda i zavlace, pa sam se prijavio i za 14p pa sta pre stigne, ali izgleda nece nista :D

Što ne vidiš u A1?

Povoljniji su svakako sem ako ti signal gde si ti i gde se kreces nije bolji Telenor.

Evo mrdam, ladjenje na iOS-u, nema sta da se budzi, pa smor :D

Lakse mi je da placam preko svoje firme i na rate nego da dajem kes, zbog toga, a nije mi bitno dal je yettel ili mts ili a1, ko mi prvi obezbedi telefon potpisujem i to je posto sam od pocetka meseca bez ugovora.

Jos bi mi i bolje bilo da bude mts ili a1 zato sto su jeftiniji za 1000-1500din mesecno ukupno tel+pretplata

Nakon prvog dana preko 8h SOT-a i preko 30% baterije ostalo. Pola LTE pola wifi.
Instalirao sam 16.2. Nije lose, zar ne?

Prilozi

• 6705979A-8368-4D9B-9D20-151E9AF7FB35.png
    6705979A-8368-4D9B-9D20-151E9AF7FB35.png
    340.1 KB · Pregleda: 134
Dobar je update, meni je zadnjih dana SOT bio i 9.50h ☺️ prosek oko 8h. A koristim telefon vrlo intezivno i za sve💪

Dali se kome desavalo da odjednom ne moze da salje sms poruke? Prijem poruka normalno radi, mts mreža?

Odjednom ne mogu da zovem nikog niti mi radi internet, pise samo 3G mreza gore i nista ne funkcionise. Mene mogu da zovu. Ugasio sam telefon i upalio i opet nece. Sta da probam dalje?

Odjednom ne mogu da zovem nikog niti mi radi internet, pise samo 3G mreza gore i nista ne funkcionise. Mene mogu da zovu. Ugasio sam telefon i upalio i opet nece. Sta da probam dalje?
Ako si na Yettel mreži niko u Srbiji nema pozive niti internet. To nije do telefona

Spider Man Lol GIF

Definitivno do faking Yettela, imam službenu MTS u istom telefonu , sve radi normalno, a ni supruga ,ni ja na Yettelu nemamo ništa, samo možemo da primamo pozive.

Pozdrav svima. Kupila sam telefon pre 3 nedelje, batery healt 100% ali mi se cini da mi brze trosi bateriju. Jel moze neko da mi objasni sta je ovo screen on i off? Novi sam korisnik appla pa se jos nisam uhodala. Jel ovo ok potrosnja baterije? Punim ga od 30 do 95%

Prilozi

• C415A143-9E90-41E0-AD45-559343890913.png
    C415A143-9E90-41E0-AD45-559343890913.png
    282 KB · Pregleda: 72
Vrh Dno