vojo77
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.03.2019
- Poena
- 165
Na 100% nece spasti ni 1%. Meni za 2 godine na ip nikad nije spalo.😂Da li ti baterija bude napunjena na 100% pre spavanja pa izgubis tih 1-3% ili npr. bude na 56% ?
Na 100% nece spasti ni 1%. Meni za 2 godine na ip nikad nije spalo.😂Da li ti baterija bude napunjena na 100% pre spavanja pa izgubis tih 1-3% ili npr. bude na 56% ?
Evo, uspeo sam preko ovog univerziteta, valjda je sve legitimno? Msm to za porez i da me nece nesto smaratiTo ne sme biti zbog adrese. Nadji neki dom internat i pazi da je mesto bez poreza. Alaska ili Florida recimo.
Nema. To sto si vidio je face id, kad se snima pomocu kamere. Apple je led notifikacije izbacio ima xx godina.Jos jedno neugodno pitanje, da li postoji napred lampica na 13 ili ti svetlo koje te obavestava da si dobio notifikaciju(poruku/poziv) ako nisi cuo? Ne mislim na blic pozadi da treperi, nego bas napred, negde u nekom klipu sam video neko roze/ljubicasto svetlo napred pored prednjih kamera.
Nego primetio sam da ponekad aplikacije koje pozivam na glavnom ekranu, ne reaguju na prvi klik, nego tek na drugi ili treći.
Ja koristim Parking Srbija aplikaciju.Neka alternativa za Parking manijak?
https://www.ringkestore.com/collections/iphone-13-pro-maxDajte prijedlog za neku providnu masku (osim Spigen Ultra Hybrid, posto sam nju vec imao i znam da je dobra). Ova plava boj je toliko lijepa , da mi ju zao drzati u crnoj masci.😂
DbrandDajte prijedlog za neku providnu masku (osim Spigen Ultra Hybrid, posto sam nju vec imao i znam da je dobra). Ova plava boj je toliko lijepa , da mi ju zao drzati u crnoj masci.😂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari