Jel su ovi zeleni artifakti na slikama normalni, jel primetio jos neko ovo? Ip13
Ne mogu nikako da se priviknem na tzv lens flare, zelenu tačku koja se javlja kad je u kadru jak izvor svetlosti. Bio sam u Apple Store-u misleći da je u sočivo gornje kamere upala neka prašina ili nešto tome slično, a onda mi je dečak pokazao da je to normalno i pokazao isto na svom iphone-u. Čak objašnjava kako to oduvek postoji na iphone-ima, još od četvorke. Ja to nikad nisam primetio ni na jednom modelu koji sam koristio
Nisi ga primetio, lens flare postoji oduvek i ne samo na ajfonima.
Ne treba ti to "staklo" za kameru, pravi opasan lens flare u noćnim uslovima.
Ne mogu da verujem da ne mogu da reše ni one njihove zelene tačkice noću već par godina
Kakva je situacija sa lens flare-om, konkretno na iPhone 13 mini? Videh da se dosta ljudi žalilo na to...da li je u pitanju softverski problem koji je/će neka naredna verzija iOS-a uspela/uspeti da ispegla...ili je hardverska problematika?
Lens flare imaju svi iphoneovi…….i mene bas nervira…..
Moraćeš da se pomiriš sa time, neće ništa promeniti buduće softverske nadogradnje.
Hajde što nemam 13-cu nego SE, ali me baš zanima pitanje.
Kako je uopšte moguće da se izbegne Lens flare, kao fizička pojava koja se zna kako i zašto nastaje, bez objektiva sa senilom.
Ja sam primetio lens flare bas sad kad sam gledao Juventus, ako njihove kamere od par desetina hiljada evra imaju lens flare, sta mi da kazemo ***.
Imaju sve kamere, ali ne u ovoj meri da neke slike budu upropastene, pogledaj poredjenje sa drugim telefonima. Naravno da je hardverska problematika. Moguce da ce probati obradom slike malo da smanje lens flare, ali je poprilicno slozeno da se ispegla, po mojoj proceni potrebni su ogromni resursi i nije bas pametno da se to unapredi software-ski (da opterete cpu pri obradi slike), lakse i efikasnije je da poprave kameru na sledecem iPhone-u.
Sreca ima snapseed i to uklonis za 5 sec, ako je slika bas bas dobra. Ali kao da nama to muskarcima predstavlja problem, okacis kakva je takva je.😂Izmenjao sam brdo telefona, jedino sam primetio na najskupljem od svih. I to prilicno nakaradno izgleda...pih
Spaso sam ti život 😇🤭😉Posle 7 dana korišćenja 13pm moram iskreno reći da Samsung mora da napravi 8 svetsko čudo da se opet vratim na android. Kratko da ne objašnjavam šta je sve bolje😀
Kakvo je stanje sa 13 mini u A1?
Da li ih imaju na stanju češće od Pro modela?
Posle 7 dana korišćenja 13pm moram iskreno reći da Samsung mora da napravi 8 svetsko čudo da se opet vratim na android. Kratko da ne objašnjavam šta je sve bolje😀
Početnički entuzijazam 😉
Hvala kao kolegi sa foruma i prijatelju.Spaso sam ti život 😇🤭😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari