Ja bih pre iso sa 12 na 12 pro nego na običnu 13-ticu zbog 2 gb rama vise i dodatne kamereKolika je razlika u bateriji izmedju 12 i 13 (obicni modeli)? Jel vredna doplate po vama?
Moj drugar ima obicnu 12icu, ja 13, bas smo testirali i moj izvuce do 1h vise SoT, normalan dan koriscenja, malo kamera, malo drustvene mreze, yt, google, vidi se razlika, ali mislim da se ne isplati preci sa 12 na 13, ako ikako moze da se isprsi za 13 proKolika je razlika u bateriji izmedju 12 i 13 (obicni modeli)? Jel vredna doplate po vama?
Kad su otvorili sajt novi ajfoni su bili 100e jeftiniji nego na KP.Ne znam koliko je ovde legit ponuda, ali ovo bih platio kad god u sustini, skoro pa kao da gs kupujes u Apple Store u NY recimo
Ne pakuje tebi Ananas niti šalje, već firma koja se oglašava na Ananasu. Tako da svaka kupovina može biti drugačija kao i uslovi trgovine. Oni su posrednici i ne mešaju se u garanciju i tome slično već svaki prodavac za sebe. Ti si dobro prošao i drago mi je da si zadovoljan ali znam bar 5 ljudi koji su rekli "nikad više" za isti taj Ananas (opet se vraćam na ono, za različite prodavce). Treba se raspitati o svemu i biti oprezan, nisu male pare u pitanju. Bez fiskalnog računa državni organi se ne mešaju, to što neko kaže da ti je dovoljan mejl ili potpis kurira za ostvarivanje garancije može mačku o rep. Zakon je jasan.Pa ovo je kao srpski Amazon, a pokušavaju da otmu kolač monopolistima nižim cenama i bržom i kvalitetnijom uslugom.
Meni je paket stigao za 36h, upakovan u dodatnu kutiju punu pucketave folije. Uredno su me obaveštavali o stanju paketa, primio sam 6 mejla. 😅
Malo mi je krivo što nisam na vreme poručio taj 13 Pro, baš je bila odlična cena.
I ja sam u nedelju imao isti problem doduse u camera app kad sam hteo da prebacim na portrait mode slikanja. Nakon prelaska iz normalnog moda u portrait prvo je totalno zamutio ono sto je prethodno bilo na ekranu a onda izbacio purple screen i restartovao se. Tel imam od pocetka prodaje i ovo je prvi a nadam se i jedini put da se desilo a u pitanju je 13PM 512 kupljen “u uscu”Evo malo jace posle mesec dana desio mi se prvi purple screen, i reset telefona, na viber aplikaciji, videcemo da li je 1time thing ili mi je zapao defektan....
13 pro 256 mts
Zato sam i gledao ko prodaje. 😁Ne pakuje tebi Ananas niti šalje, već firma koja se oglašava na Ananasu. Tako da svaka kupovina može biti drugačija kao i uslovi trgovine. Oni su posrednici i ne mešaju se u garanciju i tome slično već svaki prodavac za sebe. Ti si dobro prošao i drago mi je da si zadovoljan ali znam bar 5 ljudi koji su rekli "nikad više" za isti taj Ananas (opet se vraćam na ono, za različite prodavce). Treba se raspitati o svemu i biti oprezan, nisu male pare u pitanju. Bez fiskalnog računa državni organi se ne mešaju, to što neko kaže da ti je dovoljan mejl ili potpis kurira za ostvarivanje garancije može mačku o rep. Zakon je jasan.
Ali može bez fiskalnog računa? Ne pričaj koješta.Presaberite se. Ananas je legalna trgovina. Niko vam ništa tamo ne može prodati sa godinu dana garancije.
Može, naravno. Jer je u pitanju internet prodaja, gde izdavanje fiskalnog računa nije obavezno. Faktura je dovoljan dokaz o kupovini i omogućava ostvarivanje garancije od minimum 24 meseca, ukoliko nije drugačije navedeno.Ali može bez fiskalnog računa? Ne pričaj koješta.