Šta je novo?

iPhone 13

@DGoran

Prva, finansijski sa potencijalnim troskovima: prodas 12 Pro Max, kupis 13 Pro, koristis nekoliko nedelja da vidis da li ti odgovara u svakodnevnom radu. Ako ti odgovara, zadrzavas, a ako ne, prodajes i prelazis opet na Pro Max verzije, verovatno sa manjkom odredjene kolicine evra u buzetu (verovatno ne velike, ali na to treba racunati) :)

Druga, manje verovatna, pozajmis od nekog 12 ili 13 Pro na nekoliko dana 😄

Racunaj i da ide toplije vreme, lakse oblacenje, zgodnije nosenje manjeg telefona (mnogi o tome razmisljaju) i onda to naginje ka Pro verziji :)

Mislim da je ovaj prvi deo izlaganja najverovatniji, uzecu pa ako ne uspe, prodam i gubim malo evra.
Da moze da se iznajmi na nedelju dana, bilo bi odlicno🤣🤣🤣

P.S. Kupio jaknu i ne moze da stane u dzep(zimsku). Nisam mislio da trebam poceti meriti dzepove😁

Vidis da ti sve govori da uzmes Pro verziju(y) 😀, zamisli kako je tek bez jakne, samo sa majcom i pantalonama 😄

Posto su sve to noviji modeli, mislim da ne bi trebao da gubis nesto specijalno u novcu.

Mislim da je ovaj prvi deo izlaganja najverovatniji, uzecu pa ako ne uspe, prodam i gubim malo evra.
Da moze da se iznajmi na nedelju dana, bilo bi odlicno🤣🤣🤣

P.S. Kupio jaknu i ne moze da stane u dzep(zimsku). Nisam mislio da trebam poceti meriti dzepove😁
Meni su 12 i 13 pm nezgrapni iako imam velike sale. 11 PM mogu koristiti 1 rukom, ali ova 2 kad sam uzeo nema sanse. Prvo sto donje ivice grebu, drugo kockasti su i to otezava. Dok 11 pro od zene uzmem i bas ga je milina koristiti, ali meni je ipak ekran malen radije bih koristio veci telefon sa 2 ruke.

Meni je prelaskom sa 6.5 incha na 6.1 ip13 nije palo tesko, cak stavise nisam ni primetio razliku neku, navikao se posle 1 dana. Cak mogu da koristim telefon jednom rukom lagano, sto nisam mogao bas pre u 100% slucajeva, a pritom telefon manjih dimenzija mi opet daje zadovoljavajucu bateriju.

Ala sam na mukama. Hocu da predjem sa 12PM na 13 Pro. Da budem iskren, postao mi je velik telefon, tezak, nezgodan za koriscenje jednom rukom. Kad lezim i surfujem, odlicno ali samo u toj poziciji. Bio sam sad u Istyle-u da uzmem u ruke Pro model i sad tek nista ne znam. 😔. Deluje mi da bi mi bio ok ali mi se cini da je razlika izmedju 6,7 i 6,1 inca poprilicna. Da je 6,3 ili 6,4 pro model, ne bi ni razmisljao. Ako uzmem 13PM onda nisam nista napravio, uzeo jos tezu ciglu😂😂😂.
Izvinjavam se sto ovde pisem, ne znam gde bi bilo prikladno.
Isti sam ti hahah
Generalno volim vece telefone, proslo ljeto koristio 11PM i mnogo lakse bilo nego sada 12 PM.
Ne znam koliko bi morao ti doplatiti i na koliko GB bi isao ali znam da ja ispod 200e moje doplate ne bih nasao, ovi prodavci u ovoj raspaloj bosni su, blago receno, gulikoze prave posebno u manjim sredinama :)
Imali par dobrih dilova sa ljudima koji mozda ne prate pa se toliko osilili, skoro meni jedan bosnjo tvrdi kako ima "šemu" u eplu, nekog sefa ili koga šta a lik go ko pistolj (to sam saznao kad sam se raspitao) i odmah gubim interes da pricam sa njima ili sta

Ima, ima semu u eplu. Uzimaju sa mreze telefone u Sloveniji i Hrvatskoj i prodaju nama u Bosni. Eto sta rade.

@DGoran ja lično, nikada ne bih ni razmatrao pro max, a kamoli uzeo tu ciglu. Za te svrhe koristim iPad.:) Pro model je nešto maksimalno po veličini da bi se koristio za svrhu kojoj je namenjen, a to je prvenstveno telefon. Kako je krenulo sa povećavanjem veličine telefona, ne bi me čudilo da uskoro ljudi šetaju ulicom držeći Laptopove na ušima.:)
Meni je idealna veličina “telefona” IPhone mini, ali *** oćoravilo se.;)
Što se mene tiče, ne vidim dilemu.

Obracao sam se glavnim administratorima sa ovog sajta, ali nikako da dobijem odgovor pa se i ovde javljam. Naime, moj nalog @nokia c5-03 su banovili drugog dana, kada sam odbio da prodam adminu @kUdtiHaEX Iphone 13 Pro Max za 1000e(slucajno ili namerno), razlog koji su naveli je da imam neki dupli nalog😅 Moze li se ovde dobiti odgovor koji ja to nalog imam(osim sada ovog koji ce biti banovan 100%) ili je cenzura kao u S. Arabiji?

Baš čudno da ista osoba koristi ista pitanja, čuj mene ista osoba, različita...

Prilozi

• 3A8CD666-F22E-4804-87CC-75F31F06AD3D.jpeg
    3A8CD666-F22E-4804-87CC-75F31F06AD3D.jpeg
    78.2 KB · Pregleda: 229
Obracao sam se glavnim administratorima sa ovog sajta, ali nikako da dobijem odgovor pa se i ovde javljam. Naime, moj nalog @nokia c5-03 su banovili drugog dana, kada sam odbio da prodam adminu @kUdtiHaEX Iphone 13 Pro Max za 1000e(slucajno ili namerno), razlog koji su naveli je da imam neki dupli nalog😅 Moze li se ovde dobiti odgovor koji ja to nalog imam(osim sada ovog koji ce biti banovan 100%) ili je cenzura kao u S. Arabiji?
U laži su kratke noge.

***, gdje ces se njemu zamjeriti. To ti je insta ban brate. Ali dobar si, 3 naloga. 😂😂

Meni je ovo bezveze. Ne boja kao boja, jerujem da zenskoj populaciji i onima kojima naginju na "drugu stranu" ce biti top, nego sto su poceli kao neki proizvodjaci androida, dopunjavati kolekciju boja naknadno.

Po meni izgleda vrh, nosio bih ga, no homo.
Ali jeste glupo da neke boje ubacuju naknadno…

^ to uvek bude sa product red, sada valjda dodaju još koju boju

Cekam i veliki iMac :), peak performance moze to predstavljati. Mada AR kao da je vezan i za zvuk.
Tj pominje se novi iMac, macbook air i MacMini.

Ostalo im zaliha kucista pa da se ne baci.😀

Poslednja izmena:
Ne vidim smisao ovog SE pored iPhone-a mini. Taj SE2 je po meni jedan od vecih promasaja. Trebali su zadrzati SE1 kuciste.

201015_iphone_12_mini_vs_se-1.png

To da, mislim sto se tice velicine, dizajna, nije bas zanimljiv. Baterija moze biti problem, videcemo kolika ce biti, 13 mini ima 2400mAh, a SE2020 1800mAh, poprilicna razlika, 33%.

Porucio sam 13 pro 256gb (plavi ili silver) pre 2 dana preko biznis paketa MTS. Kada bi mogao ocekivati telefon? Hvala

Vrh Dno