radjenovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 16.06.2018
- Poena
- 95
Ja mislim da su im već stigli telefoni, i da sutra kreće isporuka po svim mestima.Mislim sutra nema isporuka po Beogradu, ako tek preuzimaju?
Ja mislim da su im već stigli telefoni, i da sutra kreće isporuka po svim mestima.Mislim sutra nema isporuka po Beogradu, ako tek preuzimaju?
Samo prvu ratu skine sa kartice, posle moraš imati na US nalogu novca kojeg dopunjuješ sa gift karticama.Aktivirao sam care+, sa srpskom karticom(mastercard) iako sam na Usa nalogu i billing address mi je state NY i neka nepostojeca ulica tamo. 10.88usd mi je skinulo i tako ce svakog 13og. Je l tako treba? Znam da je dosta njih pisalo da kupuje neke gift kartice pa tako?
ImaJel ima u MTS-u opcija kao sto imaju u A1, tipa daš učešće a ostatak podele na rate uz račun?
cena je ista zato sto nece biti dovoljno ip13 telefona (vec najavljuju shortage), pa cim odu 13 ljudi ce nastaviti da kupuju 12 po istoj ceniDa li može neko da mi objasni u čemu je caka kod cena u Telenoru? iPhone 12 i iPhone 13 su sličnih cena, gotovo identičnih po pitanju kupovine na rate. Rata za iPhone 12 64gb na 24 meseca je 4.945rsd, dok za iPhone 13 128gb na isti broj meseci 4.960 dinara.
Pričam o Total 12 paketu.
Evo i ja sam naručio 13pm, čekam da stigne pa javljam utiske. Mada sumnjam da će izdržati više od 5h sot-a, i konstantnog 4g downloadovanja uz uključen hotspotDo sada sam Note 10+ punio bar 2x dnevno, i to sa novom baterijom.
Bices zadovoljan veruj mi. Ja ga koristim vec vise od dve nedelje i baterijom sam izuzetno zadovoljan.Evo i ja sam naručio 13pm, čekam da stigne pa javljam utiske. Mada sumnjam da će izdržati više od 5h sot-a, i konstantnog 4g downloadovanja uz uključen hotspotDo sada sam Note 10+ punio bar 2x dnevno, i to sa novom baterijom.
Kod ip 12 važi dodatni popust od 7000 dinara ako doneseš neki stari mobilni na reciklažu, dok kod ip 13 tog popusta nema dok je pretprodajni period.Da li može neko da mi objasni u čemu je caka kod cena u Telenoru? iPhone 12 i iPhone 13 su sličnih cena, gotovo identičnih po pitanju kupovine na rate. Rata za iPhone 12 64gb na 24 meseca je 4.945rsd, dok za iPhone 13 128gb na isti broj meseci 4.960 dinara.
Pričam o Total 12 paketu.
Tako što retko ko ima da iskešira taj novac, pa mu je lakse da podeli na rate. Meni je to uvek bio motiv. Ali je činjenica da ukupno na dvogodišnjem nivou, sa troškovima paketa i telefona koji uzimaš, najiplativije da uzmeš standardnu kupovinu na 6 rata. Bar je tako bilo kad sam uzimao 11-icuČekajte bre meni i dalje nije jasno kako vam se isplati uzimati telefon preko Telenora. Evo primer ispod. Uz paket GoData+ na 24 rate, iphone 13 PM 256 Gb košta 197 hiljada dinara dok je isti telefon u već preskupom iStyle 191 hiljadu. U čemu je caka pa uzimate kod Telenora?
Ne razumem zašto bi bilo mnogo dati 197K na 24 rate uz 2 godine garancije, za telefon koji za keš uz 2 godine garancije košta 191K ili koji za keš uz 1 godinu garancije košta 185K - cene se odnose na model 13 256gb PM.Tako što retko ko ima da iskešira taj novac, pa mu je lakse da podeli na rate. Meni je to uvek bio motiv. Ali je činjenica da ukupno na dvogodišnjem nivou, sa troškovima paketa i telefona koji uzimaš, najiplativije da uzmeš standardnu kupovinu na 6 rata. Bar je tako bilo kad sam uzimao 11-icu
Zvao sam mts danas, rekli su mi da isporuka kreće od ponedeljka po redosledu porudžbina. Znači dok sakupe telefone za sve, biće do kraja mesecaNi traga ni glasa od mtsa 😏
U A1 je 187k maloprodajna cena, u Telenoru to izadje preko 210k (jer postoji 50% popusta na paket bez telefona) a realna cena je negde 150-155k sa godinu dana Apple garancijeNe razumem zašto bi bilo mnogo dati 197K na 24 rate uz 2 godine garancije, za telefon koji za keš uz 2 godine garancije košta 191K ili koji za keš uz 1 godinu garancije košta 185K - cene se odnose na model 13 256gb PM.
Mislim, po meni je bilo koja od ove tri cifre mnogo za jedan telefon, ali ne vidim da je ovo preko Telenora loš dil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari