Šta je novo?

iPhone 13

@hawaii Iznad kamera svega 2mm otprilike, dok je iznad displeja nesto vise. Svakako imam uplacen AC+ pa mi i nije to toliko presudno.

Niko te ne sprecava da prebacis box na suprugu, brata/sestru, roditelje...
Ima razlike u staklima, premaz i obrada ivica su kljucne.
Sprečava. Box je vezan za fixni. U okviru iste adrese nema prebacivanja.

Netacno, na istoj adresi mozes da imas vise optickih prikljucaka. Licno uradio tako

Možeš više, ali ne možeš da otkažeš stari na svoje ime, a uzmeš novi na drugog člana po promo ceni. Meni to ne daju, jer sam mislio da promenim u stanu koji izdajem.

Šta kažete na one mobile outfiters zaštite?

Možeš više, ali ne možeš da otkažeš stari na svoje ime, a uzmeš novi na drugog člana po promo ceni. Meni to ne daju, jer sam mislio da promenim u stanu koji izdajem.
Upravo to sam uradio, otkazao na svoje ime, i uzeo novi na suprugu... Cak su mi nudili da stari fiksni broj prebacim u novi ugovor

Koja je razlika izmedju appe care obicnog i plusa? Samo zastita od kradje?
Kad sam bio na sajtu da kupim pise mi dole da se uredjaj koristi u USA (nalog mi je na NY), je l moram da prebacim na srbiju dok kupujem ili nema veze?

ako su tako rekli, onda tako mora

Uskoro uzimam 13cu novu u vakum pakovanju, recite mi prvo punjenje moze odmah ili mora prvo da se istrosi ona fabricka i da se do kraja napuni jer mi tako rekli da prvo punjenje se radi.
To je važilo davno, za Ni-Mh baterije. Eventualno napuni telefon (zato što ćeš ga čačkati dosta u početku) i to je to. Nemoj nikada da dozvoliš da se baterija isprazni do kraja (bolje sam ugasi telefon na 5-10%), jer je to najgore što možeš da učiniš za životni vek baterije.

I nemoj da te prevare dodatno, ne dolazi u vakuum pakovanju :)

Uskoro uzimam 13cu novu u vakum pakovanju, recite mi prvo punjenje moze odmah ili mora prvo da se istrosi ona fabricka i da se do kraja napuni jer mi tako rekli da prvo punjenje se radi.
Pa pazi ovako. Prvo isprazniš to prvo punjenje iz fabrike do 0%. Zatim ga ostaviš 40 dana da miruje tako pa ga nakon 40 dana odneseš u neki manastir da ga pop blagosilja. Poželjno je da ga blagosilja nekoliko puta čisto da budeš 100% siguran da će biti sve ok. Možeš i par parohija da promeniš. Posle toga ga doneseš kući i ostaviš van kuće nekoliko dana i vežeš oko njega crveni konac da rasteraš uroke. E tek nakon svega toga ga napuni do 100% i uživaj u korišćenju. Pozdrav.

Nemoj ti ni uzimati 13ku. Uzmi 3310 i to sve uradi. Taj ko ti je rekao je budala. Zivio.

Aktivirao sam care+, sa srpskom karticom(mastercard) iako sam na Usa nalogu i billing address mi je state NY i neka nepostojeca ulica tamo. 10.88usd mi je skinulo i tako ce svakog 13og. Je l tako treba? Znam da je dosta njih pisalo da kupuje neke gift kartice pa tako?

Sta zezate coveka, nije buda** onaj ko pita, nego onaj ko daje pogresne informacije (i dalje postoje takvi prodavci).
Evo ti Jovane odgovora: Za litijum-jonske (i lit. polimer) baterije to ne vazi, tj. ne vazi vec 15+ godina. Slobodno odmah koristi telefon, uz par saveta kako da produzis zivotni vek bateriji:
Nemoj da je praznis do kraja, idealno bi bilo da uvek bude u opsegu od 30 do 80% (sto malo ko postize), i nemoj da koristis telefon dok je na punjacu.

Pa pazi ovako. Prvo isprazniš to prvo punjenje iz fabrike do 0%. Zatim ga ostaviš 40 dana da miruje tako pa ga nakon 40 dana odneseš u neki manastir da ga pop blagosilja. Poželjno je da ga blagosilja nekoliko puta čisto da budeš 100% siguran da će biti sve ok. Možeš i par parohija da promeniš. Posle toga ga doneseš kući i ostaviš van kuće nekoliko dana i vežeš oko njega crveni konac da rasteraš uroke. E tek nakon svega toga ga napuni do 100% i uživaj u korišćenju. Pozdrav.

Nemoj ti ni uzimati 13ku. Uzmi 3310 i to sve uradi. Taj ko ti je rekao je budala. Zivio.

Čemu ovakvi komentari? Neko ko se ne razume u to treba da bude ismejan zato što pita (1) ili ne treba ni da kupuje najnoviji iphone jer ne zna da ne treba da se formira baterija (2)?

Btw, ni na Nokiji 3310 ne mora to da se radi ;)

Takođe, što sporiji punjač to bolje. Ne dozvoljavaj da ti se telefon pregreva zato što temperatura generalno smanjuje vek baterije.

Ne nema veze, svaki komentar je dobrodosao, hvala vam momci za odgoore, pitao sam jer pitao sam i lika u iStyle i u svakoj prodavnici i dosta sam nacuo da fabricku napunjenost baterije treba isprazniti i napuniti do kraja a posle kako zelim da punim, zato sam sada pitao cisto jer eto saznajem da ljudi grese i za to prvo punjenje :)

13 pro, 30s
Na 10s je skroz mrak
Oko ne vidi nista, kao na snimku ekrana

Telefon stoji na krevetu
D6DC9727-3487-4A6D-964A-54A020DB0529.jpegCBE6CB29-614C-4761-9C3A-F4B2E52774E7.png

To mozes iz ruke, dozvoli 30s?
Meni na 12 samo kad je na tripodu, tj kad nema niti malo pomijeranja, onda dopusti 30s. Skoro to nisam ni znao, dok na reditu nisam procitao, jer uvijek najvise mi ponudi 10s.

Iz ruke ne moze, zato sam ga spustio na krevet i onda je dao opciju za 30s, ali i to na trenutke daje jer opet ga drzim ruku pa se trese malo

Salju danas operateri ili sutra?

Mislim sutra nema isporuka po Beogradu, ako tek preuzimaju?

Nazad
Vrh Dno