AcaRamone991
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 09.02.2021
- Poena
- 85
Double tap; lock screengde ne radi? mislim sta radis sa double tap?
nisam znao da se tako brzo prodaju neispravni telefoni, sta rade ljudi sa njima? za delove?
mislim nikad nisam ni prodavao neispravam telefon, ali mi je bas cudno.
Meni radi na 14P, evo sad probao.Ne radi mi od danas double tap. Gasio, palio i opet i ništa. Ažurirao sam danas na 16.1.1
nisam znao da se tako brzo prodaju neispravni telefoni, sta rade ljudi sa njima? za delove?
mislim nikad nisam ni prodavao neispravam telefon, ali mi je bas cudno.
Znas li mozda kada je bila poslednja akcija? Svrbi me 12pm na 80% bh da menjam a secam se zadnja akcija je bila nesto tipa 2019 novNema originalnih baterija za Apple na AliExpress. Nosi u ovlašćeni servis. Čekaj neku akciju ako ti je trenutno skupo.
To su registrovani. Na istim sajtovima gde si nasao 1.1 billion nalazim da je Telegram 500mil, sto veze s razumom nema.“There are over 1.1 billion Viber users worldwide. (Statista)”
Ma da, nebitna skroz.
Znas li mozda kada je bila poslednja akcija? Svrbi me 12pm na 80% bh da menjam a secam se zadnja akcija je bila nesto tipa 2019 nov
Tastatura je subjektivna stvar, ali ni meni iskreno nije bila kad sam koristio nesto legla. Meni licno dosta vise uticu na brzinu tipkanja debljina telefona sa maskom, tj tanke fonove nikako ne mogu da zahvatim i da kucam lepo.Ni posle 15tak dana se ne mogu navići na ovaj očajan keyboard, ni Gboard nije puno bolji, nema podešavanje veličine kao na SwiftKey na Andorid, nema number row, u nekim apps nema ni enter. Bukvalno 5x brže kucam na Oneplus 8 plus nekad ni gledam sve ispadne bez greške.
SwiftKey je po meni ubedljivo najbolja tastatura što postoji, da mi je neko rekao da je moguće kucati bez gledanja na touchscreen rekao bi mu da je lud.
Uz tastaturu najveća nama iPhone 13 Pro i 13 Pro max je težina i debljina uređaja, kao ciglu da držim u ruci, uvek se tripujem da će mi ispasti čak i sa raznim maskama.
Neverovatno je glupo sto i dalje nema slanje slika preko BT, brate 2022 je ***.
Neviđena glupost je I lighting kabl, ako ne nosiš sa sobom punićeš telefon malo juče.
Pozitivnih stvari ima srećom mnogo više.
Baterija pouzdana neverovatno posle Andorida koji ne može 1 dan silovanja da izdrži. Na 13 Pro 2,3 dana lagano, na Pro max mi 5-7 dana neverovatno za telefon jačine PS4.
Kamera je posle Oneplus 8 neverovatno ali koliko su ta dva kamera setup za poređenje uopšte.
iOS me najviše oduševio koliko ima privacy podešavanja što je meni jako bitno zbog berzi. Ekran isto odličan 100 podešavanja, ne prži oči kao ovi Samsung amoled.
Još neko vreme ću držati iPhone 13 Pro, max ide na oglase sigurno za moju ruku cigla obična. Teško da ću se navići na tastaturu i tu težinu za tako mali telefon, a baš su mi legle mnoge opcije kojih nema na Andoridu.
Taman sam u poslednjih 20 dan počeo da razmišljam da prvi put u životu pređem na ajfon i sve mi nekako frka da se neću navići, i sada pročitam ovo tvoje i malo me otrezni da ne odlazim od Androida. Meni takođe smeta što nema srpski što je zaista ponižavajuće. A taj one+ sam nišanio jedno vremeNi posle 15tak dana se ne mogu navići na ovaj očajan keyboard, ni Gboard nije puno bolji, nema podešavanje veličine kao na SwiftKey na Andorid, nema number row, u nekim apps nema ni enter. Bukvalno 5x brže kucam na Oneplus 8 plus nekad ni gledam sve ispadne bez greške.
SwiftKey je po meni ubedljivo najbolja tastatura što postoji, da mi je neko rekao da je moguće kucati bez gledanja na touchscreen rekao bi mu da je lud.
Uz tastaturu najveća nama iPhone 13 Pro i 13 Pro max je težina i debljina uređaja, kao ciglu da držim u ruci, uvek se tripujem da će mi ispasti čak i sa raznim maskama.
Neverovatno je glupo sto i dalje nema slanje slika preko BT, brate 2022 je ***.
Neviđena glupost je I lighting kabl, ako ne nosiš sa sobom punićeš telefon malo juče.
Pozitivnih stvari ima srećom mnogo više.
Baterija pouzdana neverovatno posle Andorida koji ne može 1 dan silovanja da izdrži. Na 13 Pro 2,3 dana lagano, na Pro max mi 5-7 dana neverovatno za telefon jačine PS4.
Kamera je posle Oneplus 8 neverovatno ali koliko su ta dva kamera setup za poređenje uopšte.
iOS me najviše oduševio koliko ima privacy podešavanja što je meni jako bitno zbog berzi. Ekran isto odličan 100 podešavanja, ne prži oči kao ovi Samsung amoled.
Još neko vreme ću držati iPhone 13 Pro, max ide na oglase sigurno za moju ruku cigla obična. Teško da ću se navići na tastaturu i tu težinu za tako mali telefon, a baš su mi legle mnoge opcije kojih nema na Andoridu.
Kojom brzinom prebacujes RAW fotku preko BT-a?Neverovatno je glupo sto i dalje nema slanje slika preko BT, brate 2022 je ***.
Sve se ja slažem s tobom, WA mi je srcu draži, samo kako da ti kažem, živim i radim "kod nas" 😁Viber nikako dva naloga. Nebitna app u svetu, sem kod nas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari