Backup nemas ako nemas dovoljno GB ili (dobar) signal/data paket (znaci letovanje/zimovanje/teren) u kriticnom momentu. GoPro je bolja kamera od iPhone-a a imas i backup i microSD...Ne razumem problem, što ne bi imao backup telefona? A da, i to košta 1-3€ mesečno...
- Reket je nešto što si prinuđen da plaćaš, protiv svoje volje, što ovde nije slučaj. Da li je besplatnih 5GB dovoljno za backup kompletnog telefona, naravno da nije, kao što nije ni 15GB deljenog prostora na Google. I kod jednih i drugih imaš opciju da doplatiš dodatni prostor za pun komfor a ipak nisi primoran da plaćaš - znači nema govora o reketu. Uvek se možeš dovijati na druge načine ali najkomforniji ipak košta
Pa bas i ne postoji alternativa, meni je sad izbor 13 i S21 (uskoro S22). Koristim iPad Pro M1 i 11 Pro, razmisljam da menjam ali nesto mi i ne deluje isplativo.Pa nemojte da kupujete iPhone i sve okay, ne vidim kako može Apple da vam izvuče pare iz džepa. Nije pod moranje da se ima bilo koji Apple proizvod, uvek postoji alternativa.
Ne mogu da shvatim toliki animozitet prema jednoj firmi od strane ljudi koji ne koriste njihove proizvode i nemaju nameru da ih koriste.
Pa nije iPhone preko potreban proizvod bez koga ne može da se živi, pa da svima mora da nam bude važno kako Apple posluje. Ako je ovo toliko pogrešno, vratiće im se kao bumerang, ljudi će jednostavno odustati od toga da koriste njihove proizvode i okrenuće se drugim proizvođačima.
Malo mi je bezveze da ovako nešto moram da pišem, kao deca ste.
Da. Jedini toalet papir koji valja. Plus možeš da baciš onaj karton što ostane na kraju u wc šolju bez da se ista zapuši.Jel isto tako branite Cewu wc papir, kada neko kaze da ne valja ?
Lako je porediti, i jedno i drugo su aktuelni i imaju slicne mogucnosti ali ne i debilna ogranicenja. Sve je vise kompromisa i sve manje izbora, eto npr. i 13 Pro potpuno nepotrebno ode preko 200g (30g vise a razlika bolje kamere i manja baterija), kazem ove godine imam opcije S21 i iPhone 13 (i Zenfone 8, ali realno ne bas), ostalo ili je veliko ili tesko ili gore u nekom drugom smislu...GoPro je kamera, iPhone je telefon, ne vidim kako porediti to dvoje.
A što se tiče alternative, uvek postoji, pitanje je samo šta želiš. Ako želiš iPhone po tvojim aršinima, to neće da može. Ustvari, nikada i ne možeš da dobiješ ono što je tebi potaman, uvek mora da postoji neki kompromis, tako je u životu.
Sastavi li dan, svi cekamo hahaja sam uzeo. videcu danas da li ce sastavi ceo dan. sa 12 mini to nije bilo moguce
U pitanju su dva različita uređaja, koja imaju potpuno drugačiju namenu.Lako je porediti, i jedno i drugo su aktuelni i imaju slicne mogucnosti ali ne i debilna ogranicenja. Sve je vise kompromisa i sve manje izbora, eto npr. i 13 Pro potpuno nepotrebno ode preko 200g (30g vise a razlika bolje kamere i manja baterija), kazem ove godine imam opcije S21 i iPhone 13 (i Zenfone 8, ali realno ne bas), ostalo ili je veliko ili tesko ili gore u nekom drugom smislu...
Dovoljno je videti komentare na Bench objave na fejsu koje se tiču Apple-a ili iPhone-a i shvatiš koliko su ljudi ostrašćeni, kao da im je Jabuka skinula ribu ili usmrtila člana porodiceVecito temu smori jedan isti tip korisnika, uvek ista prica brate smoriste i boga i narod...
Brt uzmi i ne razmisljaj, za ovih 6 dana koliko koristim 13 PM jednostavno sve leti.Planirao bih prelazak na iph(13p max) zbog 120hz u narednom periodu. Vidim da su kalifornijski pilićari stavili sporiju memoriju na 128gb modele. Da li se primeti razlika u realnom radu osim u sintetici između 128/256/512? Imam 1tb cloud, pa bih išao na 128/256 max.
Kako mislis sporija memorija
AC+Šta planirate da uzmete od zaštita za iP13 varijante, konkretno iP 13 Pro?
Kako se pokazao Apple Leather case (ne mogu da čekam na nešto sa Alija), dok se za zaštitno staklo lomim, da li ima smisla to uzeti ili ne?
Ne znam šta bih ti rekao ali Cewa od pre dve godine i sada, ko iPhone SE i SE 2020.Da. Jedini toalet papir koji valja. Plus možeš da baciš onaj karton što ostane na kraju u wc šolju bez da se ista zapuši.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari