Problem sa tim ekranima je u touch-u koji nije originalan. Zato se vode kao reparirani.Ovi "originalni" displeji u servisima 100-150 eur se ne isplate?
Kod mene je sve u redu.Isteklo vrijeme za edit dok sam se sjetio da pitam - ima li ko da je prešao na 17.2 sa iPhone 12 i kakva je situacija?
Glatko kao puter, 12 PM. Konacno su stavili default notifications sound, koji likovi. 😃Isteklo vrijeme za edit dok sam se sjetio da pitam - ima li ko da je prešao na 17.2 sa iPhone 12 i kakva je situacija?
Original hocu da..Jer kontao sam da vecina servisa drugih kazu orginal ali kopije ubacuju..Nasao na zelenom vencu MAC1 servis vidim bave se samo apple uredjajima.Tamo je cena sa ugradnjom 9.000rsdAko ćeš originalnu, Macola, iStyle ili ProMobi
11.500 rsd
Drugi servisi bez obzira na to što će većina reći da su originalne baterije, ugraðuju kopije koje pitanje kog su kvaliteta
Taj servis nije ovlašćeni, možda i jeste dobar ali ne može da nabavi original bateriju(jer je Apple daje samo ovlašćejim servisima), osim ako ne izvadi iz polovnog ureðaja ali opet to nije nova baterija.Original hocu da..Jer kontao sam da vecina servisa drugih kazu orginal ali kopije ubacuju..Nasao na zelenom vencu MAC1 servis vidim bave se samo apple uredjajima.Tamo je cena sa ugradnjom 9.000rsd
A nije moj..Nego brat ima a hoce bateriju da zameni, pa kaze pitaj sto mora da se gasi ta opcija.Slobodno ugasi, nece ti ukrasti telefon
Apple procedura. Ako ne mozes da ugasis, mozda nije tvoj? Uglavnom zbog raznih testiranja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari