Šta je novo?

iPhone 12

Ovi "originalni" displeji u servisima 100-150 eur se ne isplate?

Ne možeš znati sa sigurnošću da je original, jedino da veruješ servisu na reč.
Original je jedino ako je skinut sa nekog polovnog uređaja koji je prodat za delove, drugačije ne jer Apple ne prodaje te delove i samo ovl servis može da ih nabavi i ugradi.

Desava li se nekome da nece da posalje sms poruku?
Iskoci uzvicnik sa strane..
Desava mi se dva puta danas, posto sam dao neki oglas i kad hocu da posaljem nekim brojevima nece, a kad taj broj meni posalje
onda hoce

Ja sam imao problem, ali je bilo samo i isključivo do signala na lokaciji. 4G, jedna crtica, forsiram 3G ručno, pun signal, ali jok. Nakon primljenog poziva bacim pogled, stoji E. Tako da, naši divni operateri…
iPhone 12 + Yettel SIM

Isteklo vrijeme za edit dok sam se sjetio da pitam - ima li ko da je prešao na 17.2 sa iPhone 12 i kakva je situacija?

Isteklo vrijeme za edit dok sam se sjetio da pitam - ima li ko da je prešao na 17.2 sa iPhone 12 i kakva je situacija?
Glatko kao puter, 12 PM. Konacno su stavili default notifications sound, koji likovi. 😃

Hvala. Prelazimo onda vjerovatno uskoro…

Ja prosledih 15PM dalje, a dobio 12 obican (prosledjen meni), 128GB, sto bi se reklo - ko casa nov vozila ga baba samo do pijace u svajcarskoj i nazad.

Pored mog drugog daily drivera Pixel 6, daleko fluidnije i lepse iskustvo, ekran bolji, samo je kamera na strani Pixela, ali sve sto telefon cini telefonom, i integracije, i baterija - isto ili daleko bolje na strani ajfona. Bez dileme ispod 300e bestbuy od svih ajfonova ja mislim, uopste ga nije vreme pregazilo iako je malo kriticno s 4GB ram.

Gde i kad je to ispod 300e iP 12 128? :D Da uzmem jedno 5 komada i prodam ih kao ostali za 500.

Tu su negde,samo treba ubosti primerak dobar za te pare..Uglavnom imaju neku falinku,ali iskoči po neki korektan.
Baš gledam za klince u toj cifri...
Ponudio mu drugar 12 pro za 350e fabrika,tako da ce to biti izbor.

Ja moj 12 obican ispod 350 ne bih dao, a vrv ce biti i vise.

ip 12 pro za 350e, gde ima da i ja uzmem :)
BTW, da li neko zna koja je povoljna cena za zamenu ledja na ip12 mini?

Koji je servis najbolji u Beogradu da se zameni baterija na Iphone 12 pro??

Ako ćeš originalnu, Macola, iStyle ili ProMobi
11.500 rsd
Drugi servisi bez obzira na to što će većina reći da su originalne baterije, ugraðuju kopije koje pitanje kog su kvaliteta

Ako ćeš originalnu, Macola, iStyle ili ProMobi
11.500 rsd
Drugi servisi bez obzira na to što će većina reći da su originalne baterije, ugraðuju kopije koje pitanje kog su kvaliteta
Original hocu da..Jer kontao sam da vecina servisa drugih kazu orginal ali kopije ubacuju..Nasao na zelenom vencu MAC1 servis vidim bave se samo apple uredjajima.Tamo je cena sa ugradnjom 9.000rsd

Original je u navedenim srvisima i nosi u ProMobi da zamene bateriju.

Original hocu da..Jer kontao sam da vecina servisa drugih kazu orginal ali kopije ubacuju..Nasao na zelenom vencu MAC1 servis vidim bave se samo apple uredjajima.Tamo je cena sa ugradnjom 9.000rsd
Taj servis nije ovlašćeni, možda i jeste dobar ali ne može da nabavi original bateriju(jer je Apple daje samo ovlašćejim servisima), osim ako ne izvadi iz polovnog ureðaja ali opet to nije nova baterija.
Ja sam pre par meseci nosio u ProMobi i isti dan uradili ljudi jer sam odmah ujutru odneo.

Hvala vam kolege na pomoci..👍

Zamisli bezobrazluk divca servisa da naplacuje samo hiljadu dve manje u odnosu na ovlasceni... Em platis papreno, em se zeznes. Em kasnije ne mozes u ovlascenom servisu da promenis nista, jer ti je neki majstor Kreka otvarao telefon.

A kazite mi samo jedno..Posto sam zvao da pitam promobi za cenu baterije.I rekla mi je da donesem uredjaj ali da ugasim opciju find my iphone.Zasto to traze da se gasi?

Slobodno ugasi, nece ti ukrasti telefon :)

Apple procedura. Ako ne mozes da ugasis, mozda nije tvoj? Uglavnom zbog raznih testiranja.

Normalno svima traže da se to ugasi, a bilo bi najbolje da, pored toga, napraviš backup obavezno, uradiš update i obišeš sve sa telefona i samo ga aktiviraš bez Apple ID naloga 😃
Inače da citiram primer za uputstvo, koje vam daju radnici ako ne zovete direktno servis, šta treba da se isključi kad se donosi telefon: "Isključite Apple care obavezno kad donosite telefon." 😁 Naravno da se misli na Find My, ali sam nakon nekoliko pokušaja odustao od obašnjavanja.

Znam da je prosle godine bilo 50% posto na zamenu baterija na 11-ici, imate li neko informaciju? Mozda bude ove za 12.

Mislim da ćemo se načekati za tu akciju…

Pa vala cekacu, jer ako Huawei moze za 3000din baterije sa sve postarinom i zamenom, mogu i oni, nije njihova od zlata. Jos imaju za 11 pro/max koliko sam cuo od drugara koji se raspitivao.

Slobodno ugasi, nece ti ukrasti telefon :)

Apple procedura. Ako ne mozes da ugasis, mozda nije tvoj? Uglavnom zbog raznih testiranja.
A nije moj..Nego brat ima a hoce bateriju da zameni, pa kaze pitaj sto mora da se gasi ta opcija.

Pozdrav svima, posto planiram da predjem sa androida na iphone, da li neko moze da mi kaze na sta bi trebalo najvise da obratim paznju prilikom kupovine polovnog iphone posto sam dobio bas jeftinu ponudu za iphone 12 pro max?
Hvala unapred!

Nazad
Vrh Dno