Šta je novo?

iPhone 12

Apple je kupio Shazam za $400 miliona još 2018 i implementirao ga u iOS,
dakle kao što @djakza kaže
ADBBA614-6429-46FE-BE2B-DE20A17E02AA.jpeg

Sinoc legnem sa 68%, probudim se sa 54.
Instagram je 6 sati nesto radio u pozadini iako mi je backround activity iskljucen i internet tokom noci off

Prilozi

• D0611D6B-14C0-43C6-83A9-0FD7A3AE4907.png
    D0611D6B-14C0-43C6-83A9-0FD7A3AE4907.png
    270.2 KB · Pregleda: 29
Pitanjce, ima li neko 12 pro max sa manjim BH od 85% i kakvi su utisci? Imam priliku da uskoro dobijem jedan takav, pa da se prebacim sa Poco F3, ali me najvise zanima baterija tj koliko covek poseze za LPM? Naravno svi smo razliciti, ali bih hteo da cujem utiske posle 2god na PM.

Hajde jedno blic pitanje da li mogu slusalice od samsunga type ca da prevezem preko adaptera lighting na type c i da rade

Zdravo svima.
Da li neko ima resenje kako da ubrzam upload video zapisa na Google Photos? Ponekad to traje danima, za fotke je maltene instant pa ne mogu da provalim u cemu je rec. Telefon sve vreme ima internet konekciju i omogucene su sve dozvole tako da ne mogu da provalim sta je u pitanju i zasto mu toliko treba.
Evo sad kad sam usao u google photos vidim da nije uploadovao 3 snimka jos od pre 6-7 dana.
E sad i ovo sve ne bi bio problem da nisam obrisao neke nove snimke sa telefona i iz korpe od pre 2-3 dana(kako bih oslobodio internu memoriju) misleci da su vec na cloudu, tako da su ti fajlovi nazalost otisli u nepovrat. Kako ne bih zeleo da mi se to ponavlja ima li ko ideju sta sam prevideo?

Hvala.

Mozda ih kompresuje, ili nemas prostora dovoljno na Googleu? App treba da bude aktivan, fon na punjacu, na wifi, mada to vec verovatno znas

Pitanjce, ima li neko 12 pro max sa manjim BH od 85% i kakvi su utisci? Imam priliku da uskoro dobijem jedan takav, pa da se prebacim sa Poco F3, ali me najvise zanima baterija tj koliko covek poseze za LPM? Naravno svi smo razliciti, ali bih hteo da cujem utiske posle 2god na PM.
Ja sam se od svog rastala pre dva dana. Doduse BH je bio 90% (nakon 20 meseci). Iskreno baterija je bez problema drzala ceo dan, ali je bila ipak osetno slabija od update na IOS 16 (i BH je opao sa 92% za samo par dana od update-a).
Mada na njemu je baterija dobra od samog starta, ali ne i vrhunska. Mada bez problema izgura dan (obicno sam dan zavrsava la sa oko 30 procenata).

Pozdrav drustvo, dokopao sam se jednog 12 mini, i na njemu je ios 15.6.1 a nudi mi up na 16.2. jel da prelazim ili bolje da ostanem?

kako hoces, ja sam presao

sve isto

Primetio sam da je zvuk notifikacije jako slab, bukvalno 50% slabiji u odnosu na redovan zvuk iz Sound sekcije. Dakle kad biram ton cuje se normalno glasno, ali nakon toga kad stigne poruka cuje se jako slabo. Vidim na Google da se dosta ljudi zali na to, jel to do Iosa, ili ima neka fora da namestim?

imam iPhone 12 pro zakljucan na americki T-mobile
pisala sam operateru par puta oko otkljucavanja, ali ne mogu da mi otkljucaju telefon jer je potrebno da zahtev podnese kupac telefona, a ja nemam pojma ko je ta osoba..

trenutno koristim rSIM ali se desava da mi se od jednom pojavi 'Activation required' na ekranu i telefon se zakljuca i izbacuje poruku da ne prihvata SIM karticu koja je u njemu (koristim yettel), taj problem resim tako sto izvadim i vratim opet slot za SIM, ali nije bas prakticno kad mi se u sred grada ili u prodavnici desi, a npr placam sve karticom koja je na telefonu..
ne znam koji je razlog tog random zakljucavanja, nekad se ne pojavi danima, a nekad mi se zakljuca vise puta u toku dana..

da li mogu nekako bolje da konfigurisem rSIM da se to ne desava? prilikom konfiguracije koristila sam 'Auto TMSI mode'
ili da li postoji neki bolji nacin za otkljucavanje iPhone telefona?

takodje

Kakva je baterija na 16.3? Ja sam i dalje na 16.02 gdje mi je od pocetnih apdejta najstabilnija sto se tice u stanju mirovanja, ali daleko losija nego na 15.7!

Kakva je baterija na 16.3? Ja sam i dalje na 16.02 gdje mi je od pocetnih apdejta najstabilnija sto se tice u stanju mirovanja, ali daleko losija nego na 15.7!
Meni juče i danas do malo pre 9h sot i ostalo 21% baterije. Po meni odlična. Ovo je na 13pm

Pozdrav, da li se nekome dešava sa posljednjim updateom na iOS 16.3 da se bežično punjenje prekida nakon 15 sekundi? 12 Pro je u pitanju i radi se o Qi punjaču koji je fabrički došao u opremi sa autom.

Zdravo ljudi,

Izvinjavam se ako je off topic.

Da li znate iz kog razloga vec duze vreme nije moguce instalirati Google Photo app na IOS, konkretno imam problem sa tim na iphone 12 koji sam nedavno nabavio.

Da li i drugi imaju problem sa instaliranjem Google Photo u Srbiji i da li je moguce na neki nacin resiti taj problem?

Veliki pozdrav i izvinjavam se ako je off topic, nije mi problem da preusmerim pitanje, ako je slicna tema vec negde otvarama.

Prebacis na US app store pa instaliras (napravis drugi nalog za US app store pa samo switch ako neku ne nadjes na SRB store)
posle za update ne mora promena

Odlican model, drugarica ima, i drugar, u isto vreme uzimali. Fakticki u koriscenju gladak i ne trokira, njoj na 89% health, njemu nesto manje, tipa 84--5-6% ali ne ispusta ga iz ruke i puni ko manijak (2-3 puta dnevno mu na nulu ide, pa puni 20%, pa opet..jer je malouman), a drugarica samo za tiktok i yt koristi, slikanje, itd.
128 ona, on 64GB i vec porazbijen ali dobro.

Mislim da je dizajn vanserijski, i kroz dve god ce biti relevantan. AMOLED odlican, i na jakom suncu bas se vidi lepo, 11 seriju ne bih nikako razmatrao, ni pro/promax.

Realna cena je 300-330e za 64GB, 90%bh, 360-380 za 128gb, mada cesce vidjam sve Pro i Pro Max modele za 50-100e vise, pa bih ipak na njih, malcice lepsi ekrani cini mi se i naravno kamera. Majka mi koristi 12PM i nema zamerki, jednostavno je veliki telefon i baterija s njim i komotno po dva dana traje.

Zamena baterije na nekih 76-77%, i za 100 evrica radice minimum jos 2 god, a realno 3-4 podrske dace Apple

Poslednja izmena:
Raspao mi se kabl od iphone 7 stare, prošlo divnih 5god 😄

Inače, punim iPhone 12 sa starim punjačem od 7ce (5W) pa mi sada treba novi kabl.

Valja li ovaj od Baseusa?

US $3.99 20% Off | Baseus USB Cable for iPhone 14 13 Pro Max Fast Charging USB Cable for iPhone 12 mini pro max Data USB 2.4A Cable

Vrh Dno