Da budem precizniji kupio sam adapter lighting na type c a imam slusalice type c ali nesto nece da radiHajde jedno blic pitanje da li mogu slusalice od samsunga type ca da prevezem preko adaptera lighting na type c i da rade
Ja sam se od svog rastala pre dva dana. Doduse BH je bio 90% (nakon 20 meseci). Iskreno baterija je bez problema drzala ceo dan, ali je bila ipak osetno slabija od update na IOS 16 (i BH je opao sa 92% za samo par dana od update-a).Pitanjce, ima li neko 12 pro max sa manjim BH od 85% i kakvi su utisci? Imam priliku da uskoro dobijem jedan takav, pa da se prebacim sa Poco F3, ali me najvise zanima baterija tj koliko covek poseze za LPM? Naravno svi smo razliciti, ali bih hteo da cujem utiske posle 2god na PM.
Jel ima nekakvih promena u radu, brzini ili je sve isto?kako hoces, ja sam presao
Ne vidim nikakvu razliku.Da li ste presli sa 12icom na 16.3? Kakvi su utisci?
Meni juče i danas do malo pre 9h sot i ostalo 21% baterije. Po meni odlična. Ovo je na 13pmKakva je baterija na 16.3? Ja sam i dalje na 16.02 gdje mi je od pocetnih apdejta najstabilnija sto se tice u stanju mirovanja, ali daleko losija nego na 15.7!
Ako vec prelazis sa 11, najbolje bi bilo da uzmes 14. Nije neka razlika izmedju 12, 13, 14 ali opet ako vec ganjas obican model najbolje je najnoviji i zbog kasnije prodaje.Kako vam se pokazao ovaj telefon?
Da li je dobar upgrade sa 11 ili da se ipak ide na 13?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari