Šta je novo?

iPhone 12

Je l menjao neko skoro staklo za kameru? Koliko može da bude zamena? Pitam za ip12 pro max

Zvanicni servis u iStyle i cena zamene kamere je 12990 dinara, a dijagnostika je besplatna ako se odlucis za servisiranje. Ako to ne zelis, naplacuje se 5000 dinara.

Da li ima nekoga da je prelazio sa S21U na 12PM ili obrnuto, da iznese neke utiske?

Ja sam presao sa 12 Pro Max na S21 Ultra. Nisam neki strucnjak ali iznijecu svoje misljenje pa mozda ti bude sta od koristi.
O kvalitetima izrade necu ni pisati jer su oba top modela, sami vrh ponude kad su izasli a i dalje tako da idemo dalje.
Meni je ajfon postao nekako "dosadan" pa sam presao na android. Zelio sam ekran sa 120 Hz, zelio sam te kamere sa tim jakim optikama (3x, 10x) kojima sam odusevljen. Portretni mod mi je bio bolji na 12 PM iako nisam bas mnogo koristio na S21u, kao i video je na strani ajfona. Baterija mi je bolja bila na 12 PM a ekran i adaptivno osvjezenje, kamere i zum sve je to na strani S21u. Moje subjektivno misljenje.
Ja sam neko ko mijenja cesto telefone i da mi je bolje bilo na 12 PM, vratio bih se. Ostajem na S21u do daljnjeg.
Ako ti je sta pomoglo, drago mi je. Ako imas sta da pitas, slobodno.

Dobra fora za zabavu, ta kamera sa uvecanjem od 10x je bas dobra. Skoro sam bio na utakmici, i bas sam napravio par dobri fotki tako sto sam priblizio tom kamerom.

Edit: Samim tim sto je S21u proglasen telefonom godine prosle, sigurno utice i ta stavka, tj. kamera.

Kad zvoni telefon i kada ga podignem sa stola ili iz džepa, smanji se zvono. Jel to može nekako da se isključi?

Settings -> Face ID & Passcode -> Attention Aware Features -> Off

Hvalaaaa, gledao sam na sve strane pa se istripovao da li mi je to bilo na proslom telefonu(android) ili sam negde video na ovom…

A zasto to zelis da iskljucis? Telefon zvoni i utisa se ne kada ga podignes, vec kada pogledas u njega. Zar ima potrebe da zvoni i dalje glasno ako si vec video ko te zove?

Pozdrav ljudi zanima me vase misljenje uzeo sam iphone 12 koji je stajao u izlogu preko baterija mu je bila na 100% i u roku od 2 meseca je pala na 94 punjac nije original takodje sta mislite o tome.da li je do punjaca ili .Prvi put imam iphone.
Evo još jednom da napišem da se još neko ne zezne i uzme telefon u Govornici isl.. Ne postoji model iz izloga. Odnet je moj xs u servis na procenu. Sve je u njemu kinesko: kućište, baterija, ekran... Sve što je se moglo zameniti za kinesko to je zamenjeno. Zato je ekran tako lako i pukao. Plaćen je 400e, ne verujem da može 50e da se uzme za delove.

Ceo iPhone je kinez :)

da li neko zna kako prebaciti muziku sa pc na telefon jer ovaj kabl nema usb.HVALA

Kako mislis nema USB 😃

Mozes 3Utools da skines na komp

USB-C/Lightning mislis. Kupi USB-C na USB-A kabl ili neki lightning koji je sa USB-A ulazom.

Zna li neko gde se mogu nabaviti nove maske za iphone 12 pro od kvalitetne kože, poželjno sa mag safe, ali može i bez?

Uzeo sam pre godinu i po u iStyle njihovu original kožnu sa mag safe, nije baš top kvalitet kože, ali ok poslužila je odlično svrsi, sada bih da je zamenim novom.

No nigde je nema na stanju, ni u iStyle ni na KP nit je google pomogao u pretrazi, tako da tražim moguće alternative…

Ja imam za 12PM , ***.

Zna li neko gde se mogu nabaviti nove maske za iphone 12 pro od kvalitetne kože, poželjno sa mag safe, ali može i bez?

Uzeo sam pre godinu i po u iStyle njihovu original kožnu sa mag safe, nije baš top kvalitet kože, ali ok poslužila je odlično svrsi, sada bih da je zamenim novom.

No nigde je nema na stanju, ni u iStyle ni na KP nit je google pomogao u pretrazi, tako da tražim moguće alternative…
Ako može nomad case da se nađe još preko amazona ili preko njihovog sajta, ne znam jel worldwide shipping.

Primecujem da mi telefon plasira reklame na osnovu onoga sto pricam u drustvu.

Cemu sluze onda ove notifikacije kada mi neka aplikacija koristi kameru ili mikrofon ako mi recimo nikad do sada nije pokazao telefon da mi je mikrofon upaljen, a ocigledno telefon prikuplja reci koje izgovaram

Apple prodaje maglu sa sekjuritijem level 1000. I meni je isto tako.

U poslednje vreme cesce drzim osvetljenje na maximumu ili pri samom vrhu i posle nekog vremena boje kao da budu isprane, to najvise vidim na sivoj boji kad udjem u YT, bude nekako svetlija. Nekada se vrati normalno posle nekog vremena a nekada moram da restartujem telefon. Da li je tako i kod drugih?

Kod mene na svim modelima od Xs.

Ukljucim muziku na BT zvucnik i onda hoću recimo da snimim glasovnu poruku ili neki video i automatski se muzika prekida. Zanima me da li je moguće da se ove funkcije obavljaju a da muzika ipak ne prekida?
IP 12 mini inače u pitanju.

Zbog cega samo u safariju je moguce uraditi screenshot i skrolovati?
Ni u jednoj drugoj aplikaciji ne mogu da uhvatim malo veci deo ekrana.

Bio sam u Egiptu i koristio sam lokalnu sim karticu. Kada sam se vratio u Srbiju, ubacio sam sprsku karticu, medjutim private relay mi ne radi, jer prepoznaje da sam jos u Egiptu. Da li mogu nesto da podesim ili samo da cekam da se samo vrati u normalu?

Nazad
Vrh Dno