Pa pitao čovek da li je ok 😉Sta OK, telefon je top![]()
Da, klasicna 12ica je u pitanju. Razmislicu jos malo ali velike su sanse da uzmem.Xr je i dalje odlican tel, meni licno jedan od najdrazih jer je lepo iznenadjenje ulozeno/dobijeno. 320e nije velika doplata ako je klasican 12 u pitanju.
Hidrogel nema, za dbrand ne znamDa li negde kod nas ima da se naruci taj hidrogel za ledja ili nesto na foru dbrand skinova? U Srbiji sam jos 2 nedelje pa da uzmem dok sam tu
Brendion možda?Da li negde kod nas ima da se naruci taj hidrogel za ledja ili nesto na foru dbrand skinova? U Srbiji sam jos 2 nedelje pa da uzmem dok sam tu
Hvala deluje da je to to, pa cu naruciti i isprobati.Brendion možda?
Ocigledno je do LPA, bukvalno su neusaglaseni sa funkcionisanjem te aplikacije i Consent ID na iOS-u. Ni ja nikad nisam uspeo da na telefonu udjem u LPA a na MBP radi.Moja lpa neće uopste da mi dozvoli da se prijavim pomoćilu dvofaktorske autentifikacije, consentid se startuje, međutim lpa samo vrti loading.web aplikacija radi bez problema sa istom consentid aplikacijom, tako da mora da je nešto između komunikacije lpa i consentid.
SMS poruke isto hoće da se zaglupave, to sam primetio kad npr primim poruku od mts info (npr račun),piše nova poruka u notifikacijama, ja idem na open, on me onda odvede na neku drugu grupu poruka koja se isto zove mts info (npr obaveetenja o roamingu i sl).onda se vratim jedan korak unazad, vidim grupu mts info, uđem i vidim novu poruku. Ako npr sada ugasim ekran i opet upalim, opet vidim poruke iz one druge grupe.
Ovo je sve radilo na Android bez problema, izgleda da je kvalitet naših aplikacija na ambroidu bolji nego na iOS.
P.S. El zna neko da li ima u iOS select all opcija, kada nor uđem menjan tekst, i selektujem jednu reč, nudi mi graničnike da pomeram levo /desno i selektujem više reči. Da li mogu jednim klikom da selektujem sav text ,ili moram ručno?
iOS select all
po meni da. Ako nadjes za dobru cenu mislim da je ekstra ako ti treba telefon a ako ces i da ga akas za multimediu (znam studentariju koji tel koriste za serije / filmove) onda bolje neki od vecih ekrana. Mada cene pro max i pro pogotovo ne opravdavaju ulozeno. Ne znam koja je fora da je pro max sa cenom kao pro model.Što mislite, vrijedi li kupiti 12 Mini? Ima li netko dojam o ovom telefonu? Sviđa mi se što je mali i vjerojatno ga je prikladno nositi sa sobom, pogotovo ljeti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari