Accessibility -> Display & Text Size -> Auto- Brightness.
Ili jednostavno ukucas u Search za sve sto ti treba.
Sent from my iPhone using Tapatalk
To je to. Hvala. Prva jabuka u životu pa se malo slabije snalazim...
Accessibility -> Display & Text Size -> Auto- Brightness.
Ili jednostavno ukucas u Search za sve sto ti treba.
Iskreno, posle p30 pro biće velika promena.
Ne bih ti preporučio mini, prema zahtevima koje si izneo. Bolje idi na IP12.
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Zelena tačka, prilično upadljiva, koja se javlja na HDR snimcima kod 12 Pro izgleda da će biti rešena kroz 14.4 update. Dakle nije u pitanju lens flare nego bag
Kad je Sunce ili neki jak izvor svetlosti u pozadini javlja se nešto kao lens flare ali je u principu to zelena tačka koja je prilično upadljiva. Evo malopre sam prešao na 14.4 i izgleda da je taj bag zaista rešen
edit: https://discussions.apple.com/content/attachment/f425f28c-ea6b-4e89-9bb8-b7df0bc107f9
To jeste flare, i javlja se i na drugim uredjajima, nije nikakav bag. A resava se za par sekundi, u Snapseed-u recimo (Healing alat).
![]()
Pozdrav ljudi, nasao sam neku opciju da uzmem Iphone 12 mini (Juzna Koreja), i prodavac kaze da je nov neotvaran ali cena od 560 eura mi ne uliva poverenje. Evo slika sta ispise kada se ukuca IMEI. Jel ovo znaci da je koriscen pre mesec dana?
Pogledajte prilog 296440
Ima li neko od kolega Iphone 12 mini, razmisljam da zamenim moj Iphone X pa me zanima kakva su iskustva?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari