Šta je novo?

iPhone 12

Ukucas u search u podesavanjima i izbaci ti.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne mora ni u Settings da udje, nego direktno swipe dole na home screen. Kada naviknes jednom da koristis pretragu, bas ustedi dosta vremena [emoji1]

Iskreno, posle p30 pro biće velika promena.
Ne bih ti preporučio mini, prema zahtevima koje si izneo. Bolje idi na IP12.

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Imam i Xiaomi mi10 i iphone 12 mini, ne vidim neku preveliku prednost u duzini trajanja baterije. Mislim na razliku u jacini samih baterija kad uporedis. Na 4G bela pozadina opusteno izvuce od jutra do veceri pa cak i celu noc na ip12 mini.

Zelena tačka, prilično upadljiva, koja se javlja na HDR snimcima kod 12 Pro izgleda da će biti rešena kroz 14.4 update. Dakle nije u pitanju lens flare nego bag

Zelena tačka, prilično upadljiva, koja se javlja na HDR snimcima kod 12 Pro izgleda da će biti rešena kroz 14.4 update. Dakle nije u pitanju lens flare nego bag

U kojim uslovima se javlja, baš da probam?
Moram da pohalim stabilizaciju videa na 12 Pro Max, jedna jedina reč je "brutalno" kojom se može opisati. Video snimljen dok trčim je vrhunski stabilizovan, neko nema takvu stabilizaciju ni dok se hoda. Kasnije ću postaviti na YT ili negde.

Super vest za camera bug.

Inace stigao je 20W Apple charger USB-C (PD) preko VIP-a, zaista punjenje je munjevito sto se ogleda i u dodatnom zagrevanju samog telefona. Pogotovu u tih prvih 50% za 30 minuta.
Zaista se primeti.

Juce ga nije bilo na stanju online, ja sam uzeo poslednji komad u poslovnici u Zemunu...

Huawei P30

Isplati li se za 925€ 12ka obična 256gb?
Nikada nisam koristio Apple, pa pošto uzimam sa oglasa, garancija od 1god važi gdje god odnesem u zvanični servis?
Apple care može se kupiti od aktivacije uređaja?
Takođe, ako imate još neku sugestiju pri kupovini, unapred zahvaljujem..

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Istekao edit:
Da li će u ovlaštenom servisu tražiti račun za kupljeni uređaj, jer naravno kupovinom preko oglasa računa nema...

Ne.
Samo u slučaju kada u bazi nema podataka.
Proveri na sajtu za proveru garancije, ako piše regularno, onda ti ne treba račun.
Mada se ovo retko dešava.

Na apple sajtu za garanciju ima žuti uzvičnik sa obavještenjem da prvo treba aktivirati uređaj kako bi prikazali detalje garancije..

Pa da, to je normalno.
Teoretski je moguće da se desi da neko aktivira i da se garancija ne prikaže, ali se retko dešava.

Da demantujem samog sebe, i posle update-a zelena tačka i dalje prisutna na 12 pro

Pozdrav ljudi, nasao sam neku opciju da uzmem Iphone 12 mini (Juzna Koreja), i prodavac kaze da je nov neotvaran ali cena od 560 eura mi ne uliva poverenje. Evo slika sta ispise kada se ukuca IMEI. Jel ovo znaci da je koriscen pre mesec dana?

imei.png

Cim je aktiviran nikako ne moze biti nov i ne otvaran..Za izbegavanje..

Kad je Sunce ili neki jak izvor svetlosti u pozadini javlja se nešto kao lens flare ali je u principu to zelena tačka koja je prilično upadljiva. Evo malopre sam prešao na 14.4 i izgleda da je taj bag zaista rešen

edit: https://discussions.apple.com/content/attachment/f425f28c-ea6b-4e89-9bb8-b7df0bc107f9

To jeste flare, i javlja se i na drugim uredjajima, nije nikakav bag. A resava se za par sekundi, u Snapseed-u recimo (Healing alat).

8605e0f2177a7e0afa4264b18b00bd07.jpg

Poslednja izmena:
Ljudi jer moze savet koristim plantronicsovu BT slusalicu i kad god ja pozivam a naravno slusalica ukljucena poziv cujem na slusalicu ali ako mene neko zove on prebaci na ajfon i onda na slusalicu dolazni poziv ne cujem nego moram rucno da prebacim.
Naravno oni kazu nekompatibilno sa applom ali bas me muci pogovoto u toku voznje...Da li jos neko imao slican problem

Ima li neko od kolega Iphone 12 mini, razmisljam da zamenim moj Iphone X pa me zanima kakva su iskustva?

Reduce white point, kakva opcija i otkrovenje - više me ne bole oči...

Da, super opcija da se postede oci u mraku, kome vec ne odgovara true tone i night shift zutilo.

Meni je to odavno ukljuceno, na 50% mi stoji

Tako sam i ja stavio, ovo sto on preporucuje 90% je previse tamno.

Pozdrav ljudi, nasao sam neku opciju da uzmem Iphone 12 mini (Juzna Koreja), i prodavac kaze da je nov neotvaran ali cena od 560 eura mi ne uliva poverenje. Evo slika sta ispise kada se ukuca IMEI. Jel ovo znaci da je koriscen pre mesec dana?

Pogledajte prilog 296440

imao si juce kod nas na kp sa mts za 590. vakum. hitno prodavao covek

Ima li neko od kolega Iphone 12 mini, razmisljam da zamenim moj Iphone X pa me zanima kakva su iskustva?

Iskustvo je vrlo pozitivno, šta te konretno zanima?

Sent from my iPad using Tapatalk

Vrh Dno