Sa 11PM na 12PM, skoro ista, rekao bih malko bolja na 12.Ako je neko prešao sa serije 11 na 12, kako vam se čini baterija?
Da se nadovezem posto sam skoro presao sa X na 11 Pro. Isti slucaj, baterija je neuporedivo bolja na Pro. Nisam iskreno ocekivao ovakvu promenuKakva razlika u bateriji kad pređeš sa X na 12.Nisam imao 11( pro) pa ne mogu da uporedim ali sam imao sve ostale.Definitivno iphone sa najboljom baterijom koji sam imao
Ja koristim My Data Manager za pracenje potrosnje interneta. Mozes lepo da namestis koliko interneta planiras da potrosis mesecno i da izaberes da te obavesti kada si blizu prekoracenja. Ne koristim njhov vpn, samo ovu funkciju i posto je meni obracunski period svakog 22. u mesecu, tada mi se i restartuje potrosnja.DGorane, hvala za komentar. Prosto nikad nisam skrolovao skroz do dna.
Ali opet, na drugu stranu, ne mogu a da se ne otmem utisku da Apple bar malo ne zvirne, znam u stvari da zvirne ali nece da vide kako je to reseno na Androidu. Lepo automatski setuje cycle na dan koji ti hoces i resetuje automatski.
i ja sam se posle dugo vremena spasio cigle od telefon note 10, S20+ i sl. Imam sad IP12 i telefon je baš po meri, kako treba da izgleda. Mogu da ga stavim u džep i ne mislimSvaka čast, odmereno i realno - bar za sada![]()
Apple care plus plan ti podrazumva garanciju na dve godine
![]()
AppleCare
Enjoy easy 24/7 support, fast repairs for accidental damage, and peace of mind with theft and loss coverage — for one or all your products.www.apple.com
Šta je Sofa?Pogledajte prilog 299924
7:50 SOT na 24h, wifi/4g 85:15
Dva mejla na push, viber, wa, telegram, signal, YT, YT music, Sofa, Web, Twitter i reddit.
20 minuta razgovora.
4 sata povezan preko BT na slušalice i 2 sata povezan na slušalice i sat zajedno.
Osvetljenje ekrana na 40%.
Ostalo još 15%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari