Šta je novo?

iPhone 11

Hvala puno.
Koliko bi me u jeftinoj i toj skupljoj varijanti iskoštalo okvirno?

Evo pronaci cu ti video

Cene ne znam zavisi , odakle si?

Odgledao sam ceo vdeo, hvala.. pa ako mi je preko 80e neću da radim.. ne znam da li se isplati više..
E sad ovaj moj fon se ne restartuje tako odmah, može čak i da se koristi, do 1 sata intezivnog korišćenja, ali kada se zagreje, deluje mi da tad popusti.. a kad ga prodrmam fizički, gasi se odmah

Vrednost ispravne 11 64 je oko 260e

Vrednost tel bez ploce 60-80e u zavisnosti od stanja pa vidi stacinaj isplati li ti se ☺️

Koliko je pametna kupovina sada ip 11 64gb eu za 450e nov,vakum pakovanje?

Zavisi za šta ti treba. Iskreno mislim da je mali kapacitet i već polako zastareo model da bi ga kupio novog. Pitanje je i koliko je dugo prošlo od kad je proizveden. Bolje gledaj nešto novije.

To mi je neki budzet za mob,ne znam sta bi moga da nadjem drugo?Koristim ga za drustvene mreze,neki forum,nista za neki biznis.

Ja imam bas takvu 11icu, uzeo januara novu u a1. Uz Neo 23 mi izasla oko 36/37K u kesu. Potpuno sam zadovoljan, baterija mu je fenomenalna, kamera i funkcije takodje. Ako hoces noviji chipset, nesto slabiju bateriju i duze apdejtove onda za iste pare imas SE3.

ljudi imam jedno pitanje, pre par meseci 11 max pro je prestao da mi izbacuje notifikacije za gmail? Pokusavao sam restart, kroz podesavanja i nista. Tek kad otvoris aplikaciju i vidis mejlove, ako ih ne procitas pojavi se notifikacija na samoj aplikaciji , ali ne na vrhu ekarana, vec samo broj dole na aplikaciji.

ljudi imam jedno pitanje, pre par meseci 11 max pro je prestao da mi izbacuje notifikacije za gmail? Pokusavao sam restart, kroz podesavanja i nista. Tek kad otvoris aplikaciju i vidis mejlove, ako ih ne procitas pojavi se notifikacija na samoj aplikaciji , ali ne na vrhu ekarana, vec samo broj dole na aplikaciji.
reinstall appa, ako ne radi to, onda preko Mail appa provuci gmail, mada ne vidim zasto ne bi radilo, dosta nas koristi gmail..

Desilo mi se da nisam imala mrezu u prostoriji a ni internet i telefon mi se dva pita restartovao. Kada sam proverila panic dajlove imala sam dva i bila su vezana za ips adresu. Da li se nekome to desavalo?

Produzio bih ovih dana ugovor u MTS-u i uzeo novi telefon. Trenutno koristim iPhone SE 32GB (2016), pre njega sam imao Samsung A71 koji sam prodao. U principu preferiram manje telefone, nekako su mi gotivniji i prakticniji za koriscenje. Sta mislite o kupovini nove 11-ice (64GB)? Uzeo bih 13 Mini, ali mi je ipak previse toliko mesecno da dajem za tarifu i ratu telefona. Zato sam izbor sveo na iP 11 ili Samsung A34. Nisam preterano zahtevan korisnik, u prilog tome govori i to sto koristim 1st gen. SE, sa kojim sam generalno zadovoljan, osim slabe baterije.😄Mislim da je 11-ica bolji izbor iako je stariji telefon, sta vi mislite?

Mislim da mu ni tad nece bas drasticno pasti cena, ipak ne zelim toliko da placam ratu i paket. Uzecu 11-icu.

Za takvog korisnika 11 nema greške. Ne bi se prodavao toliko dugo da ne valja. Upoređivao sam sa nekim cenovno istim telefonima iz 2024, 11 meni generalno bolja i veći užitak korišćenja. Osim za ljude koji hoće napucane boje ekrana i kamere, veće osveženje ekrana...

Produzio bih ovih dana ugovor u MTS-u i uzeo novi telefon. Trenutno koristim iPhone SE 32GB (2016), pre njega sam imao Samsung A71 koji sam prodao. U principu preferiram manje telefone, nekako su mi gotivniji i prakticniji za koriscenje. Sta mislite o kupovini nove 11-ice (64GB)? Uzeo bih 13 Mini, ali mi je ipak previse toliko mesecno da dajem za tarifu i ratu telefona. Zato sam izbor sveo na iP 11 ili Samsung A34. Nisam preterano zahtevan korisnik, u prilog tome govori i to sto koristim 1st gen. SE, sa kojim sam generalno zadovoljan, osim slabe baterije.😄Mislim da je 11-ica bolji izbor iako je stariji telefon, sta vi mislite?
Cekaj da vidim sta ce 15-ca da donese, ako bude "ok" imas od mene mint 13 Mini, ali kostace te.. :D

Što ne razmatraš novi SE model?
Uzeo bi i ja neki mini ali to što pominješ, ne da mi se toliko para🙂
Ima novi SE primetno bolju bateriju. Odličan je i 11, ali nije ni ovaj novi SE loš. Meni bezeli ne smetaju (imam se 2020). Kada razmislim, nikad nisam imao telefon bez bezela i fizičkog dugmeta napred 🙂

Imao sam i se 2020 i 11. Se je super i simpa fon sve dok npr ne nakačiš bt sluške ili slično, tada mu punjač postaje najbolji drug 🙂
A realno ko jednom ode na swipe teško da se vrati na home button, cena im je slična ali generacijski su nebo i zemlja

Mislio na SE2023, tu su sa cenom. Mnogo je to noviji hardver i baterija u odnosu na 11. Jedino bezeli.
Meni je prilično redovno na bluetooth-u zbog slušnih aparata. Pozivi idu preko bluetooth-a, takođe i indikacija sms i ostalo što ti treba.
Pričam o nekih konstantnih 7-8 sati korišćenja spotify u pozadini preko bluetooth-a. Još je moj stari krš, prilično davno je prešao 1000 punjenja a baterija na servisnom upozorenju.
Ekran ih sve satire, nevezano za model. Ima mali sestrin 14 plus pa je baš pristojno, ali on i to uspeva da prazni bez problema.
Mada nije priča o tome. Dobra će njemu da bude baterija za koji god se opredeli. Ja sam rešio problem sa kineskom maskom koja ima onaj magnet nazad i magsafe tipa powerbankom. Generalno gledano neki powerbank je neophodan u današnje vreme za bilo koji telefon u ovoj klasi, umem da zaglavim teren pa pričam iz prakse.

Napredak SE 22 u odnosu na 20 je minimalan. Oba su hardverski daleko iza 11, koji se i danas proizvodi pa tako ne znam kako bi i baterijom bili uporedivi uopšte. Jedino što je noviji čip u se22 ako nekom to nešto i znači na takvom uređaju. I još da dodam da na se modelima brzo degradira baterija, barem kako battery health pokazuje

Jedino sto je covek spomenuo da mu odgovaraju mali telefoni, a 11 je sve samo nije mali (a ni lagan)

Pa da, manje telefone pa je naveo 11 pa a34 koji je sve samo ne mali. Između ta dva 11 bez ikakvog razmišljanja.

Nazad
Vrh Dno