reinstall appa, ako ne radi to, onda preko Mail appa provuci gmail, mada ne vidim zasto ne bi radilo, dosta nas koristi gmail..ljudi imam jedno pitanje, pre par meseci 11 max pro je prestao da mi izbacuje notifikacije za gmail? Pokusavao sam restart, kroz podesavanja i nista. Tek kad otvoris aplikaciju i vidis mejlove, ako ih ne procitas pojavi se notifikacija na samoj aplikaciji , ali ne na vrhu ekarana, vec samo broj dole na aplikaciji.
Imam ali kakve to veze ima model?Pa zar nemas iohone 13?
Haha nije, sve je regularno😄Taj ti je felerican jelo 😜
Cekaj da vidim sta ce 15-ca da donese, ako bude "ok" imas od mene mint 13 Mini, ali kostace te..Produzio bih ovih dana ugovor u MTS-u i uzeo novi telefon. Trenutno koristim iPhone SE 32GB (2016), pre njega sam imao Samsung A71 koji sam prodao. U principu preferiram manje telefone, nekako su mi gotivniji i prakticniji za koriscenje. Sta mislite o kupovini nove 11-ice (64GB)? Uzeo bih 13 Mini, ali mi je ipak previse toliko mesecno da dajem za tarifu i ratu telefona. Zato sam izbor sveo na iP 11 ili Samsung A34. Nisam preterano zahtevan korisnik, u prilog tome govori i to sto koristim 1st gen. SE, sa kojim sam generalno zadovoljan, osim slabe baterije.😄Mislim da je 11-ica bolji izbor iako je stariji telefon, sta vi mislite?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari