Šta je novo?

iPhone 11

Aha znaci on popunjava od gore sve i to je to, ne moze prazno da bude ok, da li je neko od vas cistio zvucnike ili nosio na ciscenje negde mozda?
Ја сам уштедео 35-40е од замене звучника слушалице на мом 11ПМ. Свето тројство: изопропил алкохол, четкица за зубе и тон од 165херца. Буквално се чује као нов после чишћења.

Ista priča bila na iPhone 11 Pro kod supruge. Nisam je čuo ništa kad priča (što nekad nije loše). Kupio izopropil, slikarsku četkicu malo skratio da bude kruća i očistio mikrofon i zvučnike, kao nov.

Odradio sam to i cuje se glasno ali nekako mi fai baseva, jel to kod svij iphone tako ili samo kod mene!

povezes sub

Ljudi,imam problem sa ip 11:
U sred telefonskog razgovora,upali mi se ikonica spikerfona (svetli belo kao da je uključen) i ne mogu da ga ugasim,od par sekundi do 20-30 ne čuje ni sagovornik mene ni ja njega.O čemu se radi,kako da rešim ovo?
Nova stvar je što su mi iz promobi javili da su samo upisali nov softver,što faktički znači hard reset.Jel ima neko predlog,šta da radim s telefonom? Gde da ga nosim? U garanciji je ali ona očigledno ne znači ništa,Iz promobija kažu da je sve softverski i bukvalno su mi za 2 nedelje servisa lupili hard reset

Nova stvar je što su mi iz promobi javili da su samo upisali nov softver,što faktički znači hard reset.Jel ima neko predlog,šta da radim s telefonom? Gde da ga nosim? U garanciji je ali ona očigledno ne znači ništa,Iz promobija kažu da je sve softverski i bukvalno su mi za 2 nedelje servisa lupili hard reset
Šta su tačno rekli, da li su ustanovili i uklonili kvar?

Da li je vama ovo normalno:
Lezem da spavam,gasim wifi,data, palim silence mod na dugme, budim se ujutru i cim da kazem probudim telefon on sam pali wifi i notifikacije krecu da stizu, da li sam ja to negde podesio ili je to bag?

Drugo pitanje je u vezi focusa? , ako sam dobro skontao to moze da dodje kao nekad profili na androidu?

Zeleo bi da kad upalim silent taster da mi radi samo vibracija a da kad tipa izaberem neki od modova u focusu da telefon bude skroz silent, da li je to moguce?

Proveri kako si ovde na screenshotu podesio. Do not disturb sluzi da telefon bude totalno tih bez zvuka i vibracije. Takodje sleep focus moze bez gasenja wifi mreze da ne prikazuje notifikacije.

Prilozi

• B3B2D74D-FCE0-4B89-BDA8-E4D5F5E8973A.png
    B3B2D74D-FCE0-4B89-BDA8-E4D5F5E8973A.png
    153.7 KB · Pregleda: 95
Ovde na slici mi je ugaseno i off je, rvo i jutros sam uzeo telefon u ruke i wifi se upalio odma i pocelw notifikacije da stizu

Ugasio si wifi iz preko precice kad svuces ovaj panel sa desne strane i to je namjesteno da se pali sam sledeci dan. Gasi iz podesavanja ako neces da se sam pali.

Aha, po meni je to extra glupost ako je tako, da tako sam ugasio, tako palim wifi,data,lampu i to sto imam tu u precicama

zasto uopste gasis sve to?

namestis period kada spavas tada je do not disturb i nista te nece uznemiravati. mozes i lepo da konfigurises pomocu focusa pa napravis razne profile, koji ce se paliti i gasiti kada ti zelis

Ja tako radim i top stvar. Ukljuci se fokus sam kad je nastimao ga da se pali i namjestio da zvoni samo kad me clanovi porodice zovu tijekom fokusa. Bas dobra stvar.

Ajde ako mozes pomoc oko podesavanje, eto ja bi hteo da mogu tri broja da me zovu i da sve ostalo bude silent i da ne radi net

a zasto da ne radi net? to je smartphone, cela poenta tog uredjaja je da je online

pa dok spavas nisi online, to sto stigne mail u 3am ne znaci da moras da se probudis i da ga procitas

Pozz drugari. Zanima me na oglasima cesto naidjem iPhone na prodaju a u opisu stoji da ne radi face ID? Znaci li to da je menjan ekran telefona koji nije original? Ili sta vec moze li mi neko vise rec o tome?

FId radi i nakon zamene ekrana :) uglavnom crklne dot senzor prilikom pada… i moze lagano biti cak i originalan ekran… mnogima je dot crkao od znoja…

Mozda zvuci glupo pitanje, jel moze potrosnja baterije da se poveca zbog MagSafe case-a?
Uzeo sam neki sa Alija i baterija krace traje (bar imam subjektivan osecaj :D ) kad je u toj futroli. Na nju imam isto wallet zakacen ali to je tipa 30min dnevno.
(testiracu danas sa drugim case-om, ali cisto da pitam jel to uopste moguce).

13 pro je bukvalno drzao kao prvog dana … cek otkud na 11 magsafe?

Prilozi

• IMG_5258.jpeg
    IMG_5258.jpeg
    180.8 KB · Pregleda: 69
Pozdrav, treba mi pomoć.
Iphone 11 pro mi je krenuo da se restartuje sam od sebe, uglavnom pri nekom malom potresu u tako to.. kada ga udarimm pozadi po kućištu prstom par puta samo se od sebe restartuje. Kao greške izbacuje u analizi podataka nekad "bad data" nekad "no pulse".
Odneo sam ga do servisa, prvi put otvoren i rekli su mi da je sve dobro unutar telefona osim to da je baterija miniiimalno pokazala da se duje, nisu imali drugu bateriju da testiraju pa moram da sačekam 10-ak dana. To mu je originalna baterija i BH je na 90% i drži lepo. Desi se nekad kad se sam restartuje da skoči baterija oko 5% u odnosu pre restartovanja... Zna li neko šta može biti? 🙂

Ovi faljovi se pojavljuju što se tiče grešaka

Prilozi

• IMG_20230422_230029.jpg
    IMG_20230422_230029.jpg
    124.2 KB · Pregleda: 39
  • IMG_20230422_225921.jpg
    IMG_20230422_225921.jpg
    211.5 KB · Pregleda: 35
  • IMG_20230422_225858.jpg
    IMG_20230422_225858.jpg
    199 KB · Pregleda: 37
Dobar ti servis…

evo ja cu ti reci:
jeftinija i kaksa solucija zamena fleta konektora punjenja
i skuplja ako to ne resi skida se audio kolo sa ploce i kugla ponovo. Mora da ti je tel padao..

Vrh Dno