slaksm
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.01.2015
- Poena
- 305
Pa jedino ako se Stiv Džobs povampirio pa ide noću od kuće do kuće i menja baterije dok spavamo🙂ovo je moguce samo ako se zameni baterija 🙃
Pa jedino ako se Stiv Džobs povampirio pa ide noću od kuće do kuće i menja baterije dok spavamo🙂ovo je moguce samo ako se zameni baterija 🙃
Ni o čemu.Ljudi,ima li još neko ovaj problem: BH mi opada oko 1% na nedeljnom nivou,rekao bih nenormalnom brzinom.Nisam zahtevan korisnik,telefon punim jednom dnevnčemu se radi?
Sve normalno, u jednom trenutku ce stati na nekom broju par meseci, pa opet na dole. Nista zabrinjavajuce. Bateriju menjas u servisu za 80eur, zvanicnome jelte, kad predjes 1000 ciklusa i smori te da nosis punjac ili power bank sa sobom tj vidis da nikako ne moze da izdrzi ceo dan koriscenja. U proseku jednom u 3 godine menjas bateriju, i onda nosis taj telefon dok te ne smori ili ne skupis para za noviji, i u krug.Ljudi,ima li još neko ovaj problem: BH mi opada oko 1% na nedeljnom nivou,rekao bih nenormalnom brzinom.Nisam zahtevan korisnik,telefon punim jednom dnevnčemu se radi?
11 naravno.Jedno pitanjce, u dilemi sam, sta je bolje uzeti iPhone SE 3 ili iPhone 11, razlika u ceni je minimalna?
Staklo menjano...evo jednog pitanja za vas koji ste malo iskusniji sa iphone telefonima......da li je tacno da je telefon original samo ako na ledjima ima ovu vrstu oznake/natpisa??
Upravo tako, vrhunski telefon, hvala puno na savetu😃Menjati bat dok traje akcija u promobiju.
Po meni, 11PM je legendaran, i moze sigurno jos 2 godine da tera posle zamene. Nema svrhe ici na novije.
znaci svaki iphone mora da ima ovaj natpis na ledjima inace se smatra da su ledja zamenjena....pitao sam ovo jer sam naleteo na neke prodavce na KP koji tvrde da sve zavisi za koje je trziste radjen telefon pa je tako jedan od njih doneo iphone iz amerike koji je kupio u radnji i telefon nije imao taj natpis....hvala.Staklo menjano...
Pitanje dal staklo
Ja iskreno prvi put čujem za to, možda je važilo za starije modele.znaci svaki iphone mora da ima ovaj natpis na ledjima inace se smatra da su ledja zamenjena....pitao sam ovo jer sam naleteo na neke prodavce na KP koji tvrde da sve zavisi za koje je trziste radjen telefon pa je tako jedan od njih doneo iphone iz amerike koji je kupio u radnji i telefon nije imao taj natpis....hvala.
e hvala punoSad gledam, 11 pro ima, onda od 12.
Ja iskreno prvi put čujem za to, možda je važilo za starije modele.
Moj iP13 uzet nov u Srbiji nema bukvalno nikakve oznake/natpise na leđima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari