Šta je novo?

iPhone 11

Ljudi,ima li još neko ovaj problem: BH mi opada oko 1% na nedeljnom nivou,rekao bih nenormalnom brzinom.Nisam zahtevan korisnik,telefon punim jednom dnevno_O čemu se radi?

baterija stari :) mislim pretpostavljam da je to njegova originalna, koliko je star telefon?

Ljudi,ima li još neko ovaj problem: BH mi opada oko 1% na nedeljnom nivou,rekao bih nenormalnom brzinom.Nisam zahtevan korisnik,telefon punim jednom dnevno_O čemu se radi?
Ni o čemu.
Zaboravi da postoji BH i uživaj u telefonu. :)

Sve normalno, u jednom trenutku ce stati na nekom broju par meseci, pa opet na dole. Nista zabrinjavajuce. Bateriju menjas u servisu za 80eur, zvanicnome jelte, kad predjes 1000 ciklusa i smori te da nosis punjac ili power bank sa sobom tj vidis da nikako ne moze da izdrzi ceo dan koriscenja. U proseku jednom u 3 godine menjas bateriju, i onda nosis taj telefon dok te ne smori ili ne skupis para za noviji, i u krug.

To je cela filozofija oko ajfona.

Jedno pitanjce, u dilemi sam, sta je bolje uzeti iPhone SE 3 ili iPhone 11, razlika u ceni je minimalna?

Treba mi jedan savet:Koristim uz ovaj telefon Honor bežične slušalice.Telefonske razgovore sa njima gotovo ne mogu da obavljam,često mi se u toku razgovora poziv sam prebaci na slušalice i ako su one u kutiji itd pa hoću da ih promenim.Zanima me koje slušalice koristite uz ovaj telefon a da su okej po pitanju zvuka i povezivanja? A da nisu airpods pošto su preskupe

Beats su takodje jednako dobre po pitanju povezivanja kao Airpods, nesto su jeftinije

Tebi se bas bacaju pare :) bolje jedne krsrene da kupis nego 10 kopija

Te "Beats" veze nemaju sa pravim beats slušalicama.
Ja sam za 2-3 soma uzeo neke šaomi bežične i evo služe me super već skoro dve godine. Nikakvih problema nisam imao, za te pare ok zvuk, jedino su neupotrebljive za razgovor na bučnim mestima ili kada duva jak vetar jer je mikrofon njesra.

evo jednog pitanja za vas koji ste malo iskusniji sa iphone telefonima......da li je tacno da je telefon original samo ako na ledjima ima ovu vrstu oznake/natpisa??

Prilozi

• Ledja-za-iPhone-4S_slika_O_130454061.jpg
    Ledja-za-iPhone-4S_slika_O_130454061.jpg
    167.3 KB · Pregleda: 96
Staklo menjano...
Pitanje dal staklo
znaci svaki iphone mora da ima ovaj natpis na ledjima inace se smatra da su ledja zamenjena....pitao sam ovo jer sam naleteo na neke prodavce na KP koji tvrde da sve zavisi za koje je trziste radjen telefon pa je tako jedan od njih doneo iphone iz amerike koji je kupio u radnji i telefon nije imao taj natpis....hvala.

znaci svaki iphone mora da ima ovaj natpis na ledjima inace se smatra da su ledja zamenjena....pitao sam ovo jer sam naleteo na neke prodavce na KP koji tvrde da sve zavisi za koje je trziste radjen telefon pa je tako jedan od njih doneo iphone iz amerike koji je kupio u radnji i telefon nije imao taj natpis....hvala.
Ja iskreno prvi put čujem za to, možda je važilo za starije modele.
Moj iP13 uzet nov u Srbiji nema bukvalno nikakve oznake/natpise na leđima.

jel zna neko od kog modela nema natpisa na ledjima? cisto zbog lakse kupovine na oglasima.....hvala.

Moja 11 samo logo ima, kupljena nova skoro u a1.

Moja 11ica, ima samo logo i CE/Kanta crnom bojom ispisano, uzet od provajdera u Nemackoj ovde.

Prilozi

• WhatsApp Image 2023-02-05 at 10.18.44.jpeg
    WhatsApp Image 2023-02-05 at 10.18.44.jpeg
    127.9 KB · Pregleda: 68
Nazad
Vrh Dno