Šta je novo?

iPhone 11

Nije mi jasno oko cega se tripujete za ekran?
Pa procitaj te detaljan test ekrana na display mate,ljudi ga proglasili gotovo savrsenim ekranom po svim parametrima:)
Ja imam 11 max i bukvalno pojma nemam o cemu se ovdje pise :)

Apple je u fabrici svaki panel bilo da je LG ili samsung pojedinacno kalibrisao,svi su identicni,bar ko prati apple zna da se kod njih prije ugradnje detaljno sve istestira i da su fucking rigorozni po pitanju kvalitete,custo sumnjam da bi sebi to dopustili da se pojave neka odstupanja od njihovog kriterijuma kvaliteta:)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Čisto sumnjam da rade provere baš svakog ugrađenog ekrana, u pitanju su milioni uređaja. To se donese batch, izvuče jedan ekran proveri i onda ceo batch ide na ugradnju.

Pa bas i nije tako. X i xs su imali ozbiljan problem sa blue shiftom. Ja sam svoj prvi xs max prodao nakon 5 dana zbog toga. Tako da i te kako kupcu može da se zalomi primerak koji bas i nije u svemu naj.

Kazem ti procitaj detaljan test na displaymate,ljudi su sve fino objasnili:)
Svaki panel se posebno kalibrisao,jos su oni testirali prodajno pakovanje,ne telefon koji im je apple poslao da testiraju,otisli ljudi kupili telefon,otpakovali ga i taj isti tel je razvalio test,po svim parametrima :)
Ekran je glavni dio premium telefona,premium ekran,tako da su tu kontrole kvaliteta na najvisoj mogucoj razini,tu da se fail desi cisto sumnjam :)

Šta ima da čitam ovaj ili onaj test. Imao sam lično očajan primerak xs max. Toliko da sam mislio da je na telefonu kopija ekrana.

Ja od ip6 ne verujem u tu kontrolu nista, ono sa mrdanjem displeja na blagi pritisak je bila velika sramota. Daj Boze da su digli to na stari nivo al od kako nema Jobsa nema ni kontrole.

Od 6s nema togs vise :) od x stari kvalitet s tim sto su ekrani sad preosetljivi... taj amoled je bas bas preosetljiv... malo cuknes zelena crta...

Tom metodom samo lijepis filter preko svih boja na telefonu sto uopste nije nikakvo rjesenje i naravno da Apple ne radi pojedinacnu kalibraciju i provjeru svakog ekrana ponaosob. :)

A odakle sad mi mozemo znati da li radi kalibraciju svakog ekrana ponaosob ili ne. Mozemo samo da nagadjamo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci lutrija za 1200 eura [emoji28]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

I dalje sam pod utiskom koliko je ovo meni neshvatiljivo...
Das tih navedenih 1200 eura i molis se Bogu da ti zapadne dobar primerak [emoji55]

Nije se puno njoh zalilo na to..

Sta bi na kraju, jel moze da se podesi pesma na iphone kao zvono ili jos uvek ne?

Uvek je moglo. Itunes i namestis sve

Kako da namestim, ako bi mi neko objasnio. Recimo preko Garage Band posto njega imam u telefonu.

U hvala ti na ovome. Taman sada namestio novo zvono na telefonu.

Nema na cemu, meni nisu jasni ljudi koji nose fabricko zvono “opening” pa se svi pitaju ciji zvoni :-D

Sad je Reflection default [emoji16]

Meni je uvek bio opening :) i sada sam vratio a telefon je uvek na silent, nece nikad zazvoniti. Ja sam imao malih problema sa animacijama, videlo se dosta ispistenih frejmova i seckanja. Iskljucio sam onaj transparency i sada je ok. Kamera me nije nesto odusevila mada moram da izucim malo detaljnije, ovo je bio point and shoot samo u raznim uslovima.

Sto se tice i zvona i svega ostalog na iPhonu sto mnogi koji nisu duze koristili iPhone kazu ne moze ovo ne moze ono i td, istina je da sve moze i da za sve postoje programi samo treba biti uporan i malo proguglati ili precesljati forume.
Sto se tice ekrana iphone-a 11 pro max svakim danom vidim sve vise prednosti naspram ekrana na 11ici. Pogotovu HDR video.

Vala ajfon sada ima manje ograničenja nego što je imao pre par godina. Evo može da se postavi pesma za zvono, mada obilaznim putem, al opet bolje išta nego ništa. Sasvim sam navikao na iphone i uopšte mi ne fali android. Jedino realno ograničenje koje može da mi zasmeta je što nema downloada sa neta, recimo pesme ne mogu da se skidaju. Ali pošto imam mnogo neta to mi i ne smeta, odem na YT i pustim šta mi treba :)

Imas download kako nemas? To je od ios 13... a pesme postavljam od ios2 ili 3

Pa ima ogranicenja pri downloadu. Recimo ne moze da se skida sa sajta yt to mp3. Tj nijedan mp3 fajl nisam uspeo da skinem.

Pa to je do stranice, nece ni na racunaru. Ne radi pola tih sajtova, samo je par njih ostalo u funkciji.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Vrh Dno