Na sajtu piše preporuka 0-35°C, tako da ne [emoji3]Da li bi falilo nešto telefonu 4 x 15 min dnevno u sauni? Recimo do oko 80 stepeni...
Ja se nadao bilo nekih beta-testera pre mene.... [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja se nadao bilo nekih beta-testera pre mene.... [emoji23]
Jedno glupo pitanje.Uzeta 11ca i nemogu nista da instaliram,trazi mi kreditnu karticu.Jel moze to nekako da se preskoci?Nisam nikad koristio iphone tako da nemam pojma sta i kako.A cerka nemoze bez insta i tako tih app[emoji16]
Послато са SM-G970F помоћу Тапатока
Veoma se varas... mislim da smo najvece picajzle... ali ajde... samsung koristinka sa burn inom 90% iphone 0 :-D ja to ne bih mogao da podnesem :-D
Juče mi se telefon (11 pro max) zakuca na 80% na punjenju a kad sam ga skinuo vreo. Ostavim ga tako ali primetim da brže curi baterija. Dopunim ga još jednom na qi punjaču, ista priča, vreo.
Posle restarta sve normalno.
Šta bi moglo da bude?
Od kad imam iphone 11 pro max, cudan mi je bio ekran, ali sam mislio da je napravilniji koji sam do sada imao pa sam kulirao. Sad sam uporedjivao sa nekim monitorima i skontao da mi ima ogroman green tint... Sve fotke su mi zelene kada ih uporedjujem, i to bas zelene... Na iphone 6s plus sve normalno...
Da covek tolike pare za telefon,ocekuje nesto najbolje...kad ono medjutim... Poludeo sam... Menjao sam malo tint u podesavanjima, moze da se ublazi, ali mi onda druge boje nisu ok
Postoje dve opcije.
1. S tvojim telefonom, tj ekranom nesto nije u redu.
2. S tobom nesto nije u redu.
Ako je opcija 1 u pitanju, onda ces to lako resiti jer ce ti zameniti telefon posto ovo nikako nije ponasanje ispravnog iP 11 Pro telefona i ekrana.
iP 11 ima sjajne boje i ekran, nema ni govora o nekom zelenom tintu i sl. Prosto ga uporedi sa nekim drugom 11 Pro primerkom i vidi kako izgleda, odmah ces znati na cemu si.
Jedino sto jos treba da proveris je da li je True Tone ukljucen ili ne jer i to moze da utice na boje na telefonu. Ja ga drzim ukljecenog, ali mnogim ljudima se ne svidja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari