Šta je novo?

iPhone 11

Ako već nije defektan, možda ti je jednostavno zapao LG display, oni će navodno isporučiti 7-8 miliona panela za 11 Pro Max, ukupno nekih 10%, a ostalih 90% je Samsung. Nadji baš neki manji 11 Pro, podesi sve isto, pa čisto uporedi, oni bi svi trebali imati Samsung panel. Pored veličine, to je jedan od razloga zašto bih zaobišao Max, jeste mala verovatnoća, ali nikad se ne zna. [emoji849]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja sam se meracio na 11 pro max pogotovo sto ih ima na oglasima za oko 970eura iz vipa...ali ajd sad budi pametan.. nekom se pregreva, jos ovo sa zelenim tintom... bolje da nisam nista ni citao [emoji28]

Ima... ali ovaj iz vipa dve godine garancije

Isto iz vipa :) isto sve s tom sto 2 god ja ne racunam ako nije neko koga poznajem

Pa ja koliko sam razumeo, istyle prihvata isto te garancije, tako da ne bi trebalo da bude problema...
Mene vise brine ovo oko ekrana i toga sto se greje

Samo prvih 12 mes, ma brate sanse da dobijes los ekran su jako male :)

Nije tačno, sada prihvataju i drugu godinu garancije, objavio mikenzi na drugom forumu.

Da, ali treba racun ili ugovor

Može i garantni list, ne treba vlasnik ugovora.

To je 100% info? Ranije nije moglo bez vlasnika ili ugovora overenog kod notara...

Valjda se neće ljutiti što kačim ovde ss, u svakom slučaju, sjajna vest.

IMG_0573.png
IMG_0574.png
IMG_0575.png

A za te telefone sto imaju taj kao green tint ne uvazavaju garanciju?

Ja takav još nisam video, planiram ovih dana da pazarim 11 Pro/ Max, pa se nadam da će tako i ostati. [emoji2]

8cc2121574c929ac57862f797e3b61e1.jpg

Ovako to nesto izgleda...

Pa ovaj levi je XR ili 11, lcd panel, naravno da će bela biti drugačija...

Imao sam 11 Pro kod sebe nekoliko dana i primjetio sam da u pojedinim situacijama kamera bijele povrsine nekim magijama pretvara u zute. Posebno me iznenadilo da to radi i live, u samoj camera app! A zalecem se na 11 Pro Max... +jos ovakva iskustva ljudi+milja evra = sve me vise vuce ka obicnom 11, OP7TPro ili Xs Max...

Pa ovaj levi je XR ili 11, lcd panel, naravno da će bela biti drugačija...

Hehe pa nije ni to opravdanje Edi da bela bude žuta (ili zelena) [emoji6] Ovde nešto opasno ne valja!

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Meni izgleda kao da je uključen true tone, ali svakako bela nije potpuno ista na lcd-u i oled-u, čak i kada je sve kako treba. Pre neki dan sam baš uporedjivao u Gig...... u Ušću, 11 i 11 Pro jedan do drugog stoje, oba na max osvetljenju, nema govora o ovakvoj razlici, true tone off. Sad mi krivo što nisam zabeležio. [emoji2]

Da li ima mozda neka razlika u product kodu ili slicno kao sto je bio slucaj sa mate 20?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Mislim da ima neke razlike sto se tice frekvencija za 3G i LTE, ako mislis na Model Number.
Ja sad gledam iz USA da dovucem sebi jedan pa sam u nekim nedoumicama sto se tice kupovine used/mint 11 Pro Max...

Ma mislim u pogledu displeja (Samsung ili LG).

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Meni izgleda kao da je uključen true tone, ali svakako bela nije potpuno ista na lcd-u i oled-u, čak i kada je sve kako treba. Pre neki dan sam baš uporedjivao u Gig...... u Ušću, 11 i 11 Pro jedan do drugog stoje, oba na max osvetljenju, nema govora o ovakvoj razlici, true tone off. Sad mi krivo što nisam zabeležio. [emoji2]

Iskreno i meni je to sa true tone on prvo palo na pamet, ali sumnjam da čovek nije na to obratio pažnju.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ja sam danas uzeo 11 pro max. Imam i iphone 11. Koristim oba, jedan sluzbeno jedan privatno. Jos uvek ne mogu da se naviknem na zućkastu boju ekrana iPhona 11 pro max, koristio sam 8 plus pre njega. Kada iskljucim true tone malo je cini mi se bolje ali opet ne bi da ga iskljucujem jer znam da na 11ici radi odlican posao. Verovatno je sve stvar navike.

Navika je ok...dok ne zatreba nekome za posao, ko je dao tolike pare za nesto "savrseno" a dobio karu :D

Slazem se. Das preko 1K evra za telefon a onda molis boga da dobijes ok ekran. Cist mazohizam. :)

Kod mene nema problema sa ekranom i sve to sto se pominjalo u prethodnim postovima o zelenoj nijansi. Kod mene je verovatno par godina na lcd-u ucinilo svoje. Videćemo kako ce biti za par dana [emoji3]

Nisam bas najbolje ispratio, jel samo Max model ima problem sa bojama zbog razlicitih proizvodjaca panela? Trenutno sam na 11, al svakako planiram upgrade na 11 Pro cim to finansije dozvole.

Nazad
Vrh Dno