Šta je novo?

iPhone 11

Ti si bese isto sa Xs prelazio? Ajde bas za koji dan javi koliko je otprilike bolja autonomija,ja razmisljam da li da idem na Pro Max verziju,malo za promenu,iako mi ova velicina savrseno odgovara.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ajde ajde Edi, ide zima, kad ćeš max uzeti ako ne sada!?! Možda skontaš da ti i max veličina savršeno odgovara. [emoji6][emoji56] Realno, trenutnim ip jedino što nedostaje je 90/120hz ekran da bi bili beast maksimalni i iskoriste taj potencijal od hardvera! No i to će uskoro

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

Pa nosio sam Max prosle zime citava dva dana i presao na Xs,dacu mu sada malo vise vremena [emoji6] Malo da promenim,a i izazov je isprazniti tu bateriju za dva dana,cak i za tebe [emoji23]

Samo ti meni daj dva dana slobodna i telefon, lako ću te razuverim [emoji23][emoji23][emoji56][emoji6]

Piši kad stigne sprava [emoji847]

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

Konacno stigao 11 Pro Max.
Za 2-3 dana pisem utiske, generalno, a i u odnosu na Xs Max.
Prva pozitivna stvar - ringle, tj kamere izgledaju puno bolje uzivo nego na slikama.
Prva negativna stvar - prebacivanje sa telefona na telefon iz nekog razloga nije radilo, pa sam morao povlaciti iCloud backup.

Itunes je najbolji za prebacivanje

Evo malo 11 pro autonomije
de11602bf9fca2457040628001c64194.jpg

d23d56fc565fff28b929544e0a9b3023.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Facebook te ubi [emoji23]
Kolko ti je ostalo jos baterije ovdje?

^ glazba nije Srpski nego Hrvatski naziv za muziku[emoji3]

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Ima slika gorw 28% i skoro 6 sati upaljenog ekrana na auto brightnes

Dan i po ti izgurao i ostalo skoro 30%,to je fantazija. Zamisli tek da si na Max-u. [emoji85] Jel sve na wifi,vidim da su ti m.podaci iskljuceni?

Poslednja izmena:
Lte mi radi non stop ali kada sam kuci iskljucim ga:)
Evo sada batwrije,punio sam ga nedjelja popodne,sad je na 10% baterija
dea55a83f74d619434f08acfae6c2784.jpg

Poslednja izmena:
Pa dobro,bio je jos sinoc zreo za punjac.
Uglavnom, i srednje zahtevnim korisnicima ce i manji model da gura po dan i po do dva, sto je do sada bila nemoguca misija.

znaci ipak pro ... [emoji846]

Generalno, ako može da izdrži jedan ceo dan (kao X ili Xs) to je sasvim okej. Medjutim, ogromna prednost većeg trajanja baterije je sto će, uz ovo novo pametno punjenje, produžiti vek baterije barem 2-3 puta. Što je velika stvar.

Preliminarno, 11 Pro Max baterija (s’ tim da sam ja heavy user, bez igranja igrica):
Jutros skinut sa punjaca, trenutno Screen On time ~5H 20min, baterija na 78%.

Preliminarno, 11 Pro Max baterija (s’ tim da sam ja heavy user, bez igranja igrica):

Sunce ti žarko. [emoji15][emoji15][emoji15]

Realno gledajuci tesko da je to moguce, jedino da si gledao YT celo vreme sa smanjenom rezolucijom i smanjenim osvetljenjem plus iskljucen zvuk. Po ovome ispadne da ces imati screen on time lagano 20h+. Iphone je poznat da bolje iskoristi bateriju nego android telefoni ali ovo mi je bas nerealno. Mozda gresim ali pokazaces na kraju rezultate.

Ne mora da znaci,na iOS-u i dok razgovaras upisuje kao ukljucen ekran,zato se ne treba hvatati strogo za to. Ali nema sumnje da je monstruozna autonomija,na onim mesovitim i graficki zahtevnim testovima (geekbench,antutu,yt,igre,instagram..),izgura preko 11 sati ekrana. Moja procena je da bi morao da gura dva dana i zahtevnim korisnicima,bas cu uskoro proveriti.

I ja sam zacudjen, zato sam napisao preliminarno...
Xs Max je do spavanja ostajao na 0-30% zavisno od dana, vecino na 15-20%.

Ovaj ako uspes do spavanja da spustis na 40-45%, svaka ti cast, i to je slucaj da se bukvalno ne skidas sa telefona.

Ako je takva baterija svaka cast, imao sam 5 iphona i naspred androida uvek bolja baterija. Meni je IP 8+ trajao 2 dana, 11 pro max bi kod mene lagano mogao 3 dana[emoji3]

Pa Xs Max je tu negde sa iP7+ po mom iskustvu,znaci racunaj nesto kao iP8+ i onda dodaj jos onih ~5 sati za Pro Max [emoji23]

Taman 3 dana koriscenja[emoji1787], sada cekamo kolegu @splinter kad ubije bateriju za 2-3 dana i pokaze zvanicne rezultate.

Poslednja izmena:
Nazalost, ja je necu ubijati, samo cu jsviti stanje do spavanja.
Ujutro mi baterija mora biti na 100%, tako da ne mogu cekati da se isprazni skroz.

Edit: Mada, izgleda da besto baguje - sad je 5.09h, i 70%. U sustini, smanjio se Screen On time :D.

Poslednja izmena:
Ma premija je kada sa 70% dodjes kuci sa posla, sta god mu radio, nece te izneveriti i kada negde zagines do jutra [emoji6]

Poslednja izmena:
Ako izdrzi heavy use od ujutru do pred spavanje to je dobra baterija, sve preko toga je plus.

Skalamerije koje moras da dopunjavas u sred dana treba da odu u istoriju.

Vrijeme za spavanje, a mob ide na punjac.
Nazalost, screen on time definitivno baguje. Pokazivao je 6h, pa 8h, pa u jednom trenutku i ispod 5h... sad trenutno pokazuje 6h.
Uglavnom, danas je bas bio heavy dan, sumnjam da bi Xs Max imao vise od 5-10% baterije.
11 Pro Max je na 40%, tako da je napredak po tom pitanju odlican. Vidjecemo narednih dana kako ce se ponasati.

Nazad
Vrh Dno