Šta je novo?

iPhone 11

I zato ce flagship telefoni biti mozda i jos skuplji ili ce ''u najboljem'' slucaju zadrzati ovakve cene..
Ako se zadovolje prodajom novih servisa,mozda i nece ici gore. A upravo su servisi kljucna rec,zato i nisu cene isle gore ove godine,plus su 11-ku nesto i spustili,tako podsticu kupovinu novog hw i jos dobijes godinu dana gratis koriscenje nekog od servisa,na koji ce se mnogi navuci. Win-Win [emoji2]
Realno,pored iCloud-a i App Store-a,dosta nas daje lovu na Apple Music,a dace i tih 500 kinti i na Arcade svako ko voli da se igra na iP ili iPad-u. To ni ovde nije neka kinta,a kamoli u EU/US. Servisi su buducnost i tu je lova da se u$eres,bukvalno mogu da zive samo od toga.

On topic:
Speed test G(cpu/gpu) A13 vs Sd855+

https://youtu.be/ZbSMIk23qqI

Totalna dominacija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
0ea3492f4e063dce25f184cef68b70da.jpg

racunica mu nije jaca strana [emoji1787]

Činjenica jeste da Apple ima najbolji CPU/GPU i ove godine ali ne znam da li dupla cena može opravdati sve to, spram 7T.
Ima najbolju kameru, dileme nema.
Ovo pišem jer planiram upgrade sa 5T i nisam pametan.
Ovde se pojavio note 10 sa SD855 ali su i cene 1k+.
Notch mi je ogroman minus ali i onaj bunar na note10.
Možda je iPhone 11 najpametniji izbor.

Sent from my OnePlus 5T using Tapatalk Pro

Prvi neki utisak za Deep Fusion,dok ne naidje nesto ozbiljnije:

https://youtu.be/dlynl00Vd1Y

Kao sto rekoh,fokus je na detaljima i zaista je razlika evidentna,a vremenom ce biti samo jos veca.

@MegaSkot se ti šališ ili?!...problem ti je bunar na n10 ali nije bezel širine tog bunara oko celog ekrana?

Mani se razmišljanja, sa 5t idi na 6t i uštedi si pare...osim ako ti baš kamera nije prioritet žestoki, onda vadi pare jel apple je zaista izdominirao u tom pogledu ovaj put (čekam još google da vidim ali sam skeptičan da će išta drastično da urade) [emoji6]

Gesendet von meinem SM-N970F mit Tapatalk

Činjenica jeste da Apple ima najbolji CPU/GPU i ove godine ali ne znam da li dupla cena može opravdati sve to, spram 7T.
Ima najbolju kameru, dileme nema.
Ovo pišem jer planiram upgrade sa 5T i nisam pametan.
Ovde se pojavio note 10 sa SD855 ali su i cene 1k+.
Notch mi je ogroman minus ali i onaj bunar na note10.
Možda je iPhone 11 najpametniji izbor.

Ako si dosao u ovoj temi da citas o iPhonu 11 onda ti je valjda jasno koji telefon više želiš da kupiš.

Čitam ja svašta i važem dobijeno/cena.

jel istina da neko od vas gleda dizajn telefona kad ga kupuje ?????
dizajn telefona .... uhhh dje ide ovaj svijet

Jedino zbog toga mi je prvi smartphone bio iPhone 5. Iskljucivo zbog dizajna. Posle njega nisam ni razmatrao kupovinu androida. Sada je stanje vec dosta bolje, ima bas lepih androida, ali sistem kao sistem mi se ne svidja pa sam ostao na iOSu.

ja sam bio zaboravio koje boje mi je iPhone ... [emoji846]
dok nisam skinuo masku ljetos kad sam ga skvasio.
previse se daje na vaznosti nekim nenitnim stvarima
definitivno ni ovi iz appla nisu ludi cim furaju ovaj dizajn od X modela
tako da vjerujte njima da su ispitali trziste

ljudi koji daju 1000€ i preko za tel moja pretpostavka sa samo oni kojima tel sluzi za pokazivanje brinu i o dizajnu
ovi ostali mislim da se vise baziraju na funkciji uredjaja

(mislim - znaci moje misljenje, nije cinjenica, da ne napane nego odma [emoji846])

Mts i Telenor na Facebook stranicama najavili uskoro u prodaji Iphone 11...

Steta sto je samo za ip11 a znam da ovo moze svaki hw koji ima podrzan ios 13 :-(

100% crop RAW vs JPG :) moglo bi se reci ono sto radi 11 sa deep fusion :-D

Prilozi

• a.jpg
    a.jpg
    212.2 KB · Pregleda: 259
  • b.jpg
    b.jpg
    157.1 KB · Pregleda: 247
Koja li ce cena biti 11ce uz omoriku 1. Kao XR ili manja/veca?

Videcemo mi to njihovo "uskoro", da ne nagadjamo :D
Moguci datumi po meni 18. ili 25. oktobar.

Poslednja izmena od urednika:
Samo cu reci ovo,ja ne mogu na 11 pro bateriju da ispraznim koliko god se trudio :)
Stvarno su je dotjerali do maksimuma :)
Za 3 dana od kako sam ga aktivirao jednom sam ga punio.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Pro ili Pro Max? Max je bukvalno akumulator,baterija i kamera su bas znacajan upgrade ove godine.
Ovo snima za sve pare,kako danju,tako i nocu [emoji15]
https://youtu.be/bHKQfui91yc

11 pro 256 obicni je u pitanju,otpakovo ga sa 70% baterije,podesavo telefon nanovo,skidao app i sve sto ide,bas ga heklao,evo jutros ga prvi put napunio,aktivirao ga u petak poslije podne

Ti si bese isto sa Xs prelazio? Ajde bas za koji dan javi koliko je otprilike bolja autonomija,ja razmisljam da li da idem na Pro Max verziju,malo za promenu,iako mi ova velicina savrseno odgovara.

Ja nikada nisam imao plus/max,jednostavno mi je prevelik
Vec sada za ova 3 dana vidim da je autonomije bolja punoooo
Jesam,sa xs sam na 11 pro,samo sto sam opet slucajem okolnosti uzeo gold pa mi malo glupo,dok ga ne upalim imam osjecaj da je xs,ali zato kada ga upalim odmah se osjeti,tel jednostavno leti,imam osjecaj da je sve nekako duplo brze i gladje(jos par drugova mi je isto to reklo da im sve znatno brze radi uz autonomiju koja je pa skoro duplo bolja :)

Da ne znam.sta radis na telefonu,siguran sam da bi bio prezadovoljan baterijom,kazem ti ja nikako da je potrosim,a znas i sam kako se novi telefon hekla prvih dana kad ga uzmes:)

Poslednja izmena:
Ti si bese isto sa Xs prelazio? Ajde bas za koji dan javi koliko je otprilike bolja autonomija,ja razmisljam da li da idem na Pro Max verziju,malo za promenu,iako mi ova velicina savrseno odgovara.

Ne prelazi na Max ako ti ta veličina odgovara. Kad se naviknes na Max, teško je posle nazad.

Vrh Dno